חדשות

avivs

New member
חדשות

לאחר שביונסה החליפה את בריטני ספירס בתקציב הפרסום הענק של חברת Pepsi, נבחרה פינק לעמוד בראש מסע הפרסום של המשקה הקל ב-2004 תחת הכותרת Dare For More. פינק אמרה בתגובה: "אני נרגשת מהחיבור הזה עם Pepsi. המעריצים שלי ברחבי העולם יוכלו לראות ולשמוע ממני יותר בקרוב ויש גם המון דברים מגניבים שהם יכולים לזכות בהם...". הסינגל החדש של פינק, God Is A DJ, הוא הסינגל השני שייצא מתוך אלבומה השלישי Try This. חברת קוקה קולה המתחרה הצהירה שהיא לוקחת חסות על של שנתיים על המצעד השבועי הרשמי של ה-BBC הבריטי.

חדשות מזוויעות..

תראו אני לא שופטת אנשים, ובטח שלא את פינק,אבלללללללל אני מזועזעת, כאילו טוב תצאי עם טומי לי,לא יודעת מה היא מוצאת בו לעזאזל.. אבל ללכת עם הבן זוג שלך למועדון, לראות כוסית ולהתנשק איתה, שניהם-איתה!! מול עיניי העולם, קצת מזוויע בעיניי... ועוד אח"כ להיכנס איתו לשירותים ולעשות את זה על קיר המשתנה... לא יודעת, פינק, אני בהלם ממך!!!!!!!!!! אולי היא רק רוצה לעורר את קארי,אולי זה הכאב שמדבר מתוכה, אבל יש צורה לעשות דברים,ופינק מאמי שלי,זו לא הדרך! אני שונאת כשהיא לא מתייעצת איתי לפני שהיא עושה כאלה שטויות ! אוף איתה. מורנדה למה שהיא תתיעץ איתך? כי אני לא הייתי נותנת לה לעשות כאלה שטויות! אבל היא בחורה כזאת..מ ש ו ח ר ר ת .. יש גבול לכל דבר מפגרת! מפגרת ההיא שעשתה אותך! סעמק סעמק גם ביי ביי

למעלה