חדשות

sivanickk

New member
חדשות

זאתי כנראה החברה החדשה של ניק היא דוגמנית בת 33 ומספרים שהם בהתחלה התידדו לפני 3 חודשים באחד מהמירוצים של ניק ולאחרונה הקשר התפתח לרומן לא רואים אותה כל כך טוב אבל היא נראית קצת מבוגרת בפנים אבל יש לה גוף פצצה!!!

sivanickk

New member
אבל....לא להתאכזב../images/Emo70.gif

היה כתוב באיזשהו מקום שהיא הכחישה את הרומן ביניהם ואמרה שהם רק ידידים אז אי אפשר לדעת...

American Girl

New member
חוץ מזה....

למה לה להכחיש? מי המפגרת שתכחיש שהיא חברה של ניק קרטר?

sivanickk

New member
צודקת מי תכחיש שהיא חברה של ניק

אבל אולי ניק לא רוצה שכולם יידעו הוא תמיד היה דיסקרטי עם חיי האהבה שלו והוא צודק...

American Girl

New member
כן אבל....

הוא לא היה דיסקרטי אם חברות אחרות שהיו לו כמו וילה פורד הז*** הזו. לא נראה לי שהוא היה שומר את זה בסוד כאילו שהוא מתבייש בזה או משהו. חוץ מזה נראה לי שבמוקדם או במאוחר זה היה מיתגלה אז אם הם מכחישים אז כנראה שהם באמת לא חברים.

sivanickk

New member
ניק שיגע אותי לא תאמינו מה עשיתי

מרוב שאני רק רוצה שניק יבוא לארץ חיפשתי באיסיקיו משתמשים שאוהבים את בקסטריט וניק בארץ מצאתי מלא משתמשים איזה חמישים אם לא יותר ושלחתי לכולם הודעה שייכנסו לאתר של העצומה של ניק ויחתמו על העצומה אז אם יבוא גל של חותמים לעצומה תדעו מאיפה זה בא...אני משוגעת

LiOr CaRtEr

New member
אוקיי זאת התיאוריה שלי:

היא מבוגרת ממנו ב10 שנים. אני צעירה ממנו ב7 שנים. לא חבל?! לא עדיף?! היא תמות קודם! אני אשאר שם... (חח אני מקווה) ואיתי הסקס תמיד יהיה יותר טוב! אני יותר צעירה ויש לי ידע שאני לא אשתף איתכם אבל איתו כן!!! והוא יאהב את זה!!!!

Miss Kitty

New member
כן, נכון?

ברור.. את יותר שווה ממנה! מה יש למכוערת הזאתי שלך אין??

LiOr CaRtEr

New member
חח.. היי זה לא יפה!!!!

לי יהיה יותר טוב איתו ועוד מעט הוא כבר יבין את זה... בקרוב.. מאוד בקרוב

למעלה