חדשות...

T a L L L

New member
חדשות...

טוב, הנה כמה סינגלים חדשים: טוב, פשוט יש כמה סינגלים חדשים, אז החלטתי לשתף איתכם. KoRn - Did My Time שיר חדש של קורן, מהפסקול של טומב ריידר 2. Deftones - Hexagram סינגל חדש של הדפטונס מתוך Deftones. Adema - Unstable נראלי שכבר רשמו פה בפורום על השיר הזה, חדש של אדימה. Chevelle - Closure חדש של צ'בל. Audioslave - Show Me How To Live לא ניו מטאל, אבל עדיין. סינגל חדש של אודיוסלייב. ועכשיו, כמה חדשות: * הסולן של Ill Nino, כריסטיאן מאצ'אדו ישתף פעולה בשיר מתוך האלבום החדש של 40 Below Summer (ה40 לפני הBelow). * Lostprophets מסיימים בקרוב את האלבום החדש שיצא בערך בחודש אוגוסט. * הבאסיסט של הדפטונס Chi Cheng מתכנן להוציא אוטוביוגרפיה של עצמו, אבל הוא אומר שהוא בינתיים לא יוציא את הספר בטענה שהוא יכול להסתבך בצרות עם חברי הלהקה. * הובסטנק מתכננים להוציא את האלבום החדש ב30 בספטמבר. * Ill Nino יוציא שיר חדש בפסקול של סרט האימה "Freddy Vs. Jason", לשיר יקראו How Can I Live.

Manic Subsidal

New member
הגיע הזמן למשהו מאיל נינו

ועוד משהו... עוד מישהו חושב שלוסט פרופטס הם פשוט בדיחה אחת גדולה?

T a L L L

New member
תגיד...

Cupid In Hell, לא העתקת "במקרה" את ההודעה הזאת לאיזה פורום של לינקין פארק?

Cupid In Hell

New member
הא כן....

למה אתה שואל?!? כבר כתבתי על זה פה ושם אבל לא בכזה מסוכם אם אתה רוצה אני יכול להעיף את זה מצטער שלא ביקשתי רשות קודם.....

T a L L L

New member
...

מדי פעם אני נכנס, עוד לא הצטרפתי לפורום. אולי אני יצטרף בקרוב.

Cupid In Hell

New member
אם תירשם

אני יגיד למנהלים הראשיים שתנהל איתי את להקות אחרות!!!

T a L L L

New member
וואלה?

מגניב, בקרוב אולי אני ירשם. אני גם מכיר שם את ניצן מפורום אחר.

Goshka

New member
יחרב ביתם של משתמשי הקאזה!!

הם תמיד שמים את השיר ADIDAS של קורן תחת השם DId my time וכל הזמן אני מוריד את ADIDAS....מישהו יכול להגיד מה האורך של Did My time?

T a L L L

New member
חחח...

אין עדיין את השיר באינטרנט אם אני לא טועה. אבל מחר קורן אמורים לשים את השיר להורדה באתר שלהם תמורת 0.99 $. רעיון נחמד....

למעלה