חדשות

חדשות

למי שלא שמעו, או שאינם בפייסבוק (יש כאלה)?

יש חדשות טובות ופחות טובות. נתחיל עם הפחות טובות: אתמול בערב נודע על מותו של רג' פרסלי, סולן ומנהיג הטרוגס. פרסלי - לא שמו האמיתי - היה הרבה יותר מאשר סתם סולן בלהקה. הוא היה מחבר שירים מצליח מאוד, וטיפוס צבעוני ואהוב בפני עצמו. לטרוגס עצמם היו כמה להיטים גדולים - wild thing מוכר לכולכם - אך פרסלי הצליח יותר כאשר שירים שכתב היו להיטים לאמנים אחרים, כגון Love is all around שכוסה ע"י wet wet wet. בימי חייו הוא קיבל מספר פרסים על כתיבתו. פרסלי היה ידוע כטיפוס אקסצנטרי ומצחיק. ה"טרוגס טייפס" - הקלטה של ריב בין חברי הלהקה באולפן - הפכה לאייטם קאלט עוד בשנות השבעים, ואחד הרגעים היותר משעשעים בתולדות הרוק. מאז שנות השמונים הוא גילה גם עניין בעב"מים ותופעות מסוג זה ודיבר על כך בהרחבה בתקשורת.

עם מותו, פרסלי מצטרף לחברו הטוב ומתופף הלהקה, רוני בונד (גם לא שמו האמיתי) שהלך לעולמו לפני עשרים שנה.

הדיווח מהטלגרף.

לחדשות היותר טובות: My Bloody Valentine הוציאו אלבום חדש - הראשון מזה 22 שנים. הדיווחים בפייסבוק אומרים כולם שהוא טוב, אבל טרם שמעתי.

וגם: תמונה חדשה של רוברט ג'ונסון

לא רק ריצ'רד השלישי זכה לתחיית המתים השבוע: עזבונו של רוברט ג'ונסון פרסם תמונה חדשה שלו, לאחר שנים של מחקרים להוכחת האותנטיות שלה.

בתמונה, ג'ונסון מצולם ליד נגן בלוז אחר, ג'וני שיינז. ג'ונסון הוא האוחז בגיטרה. איזה חמודים.

קאראמבה

וואו.. לא האמנתי שאחרי כל כך הרבה זמן יצוץ עוד משהו שלו.
תודה

AeroTom

New member
נייס

מדהים שעוד צצים דברים חדשים שקשורים לג'ונסון.

Barmelai

New member
My Bloody Valentine

אני כבר שבוע על זה. לא איבדו כלום מהיכולות הפנטסטיות שלהם. דרים פופ במיטבו.

noosh

New member
הנה להקה שהיר עדיין חור בהשכלה שלי

(נראה לי שגם היא מצטרפת לרשימת הלהקות שמשום מה מסווגות במקום הלא-נכון בראש שלי ולכן מעולם לא ניגשתי אליהן). יש אלבום מומלץ להקשיב לו, לפני שאינ מקשיבה לחדש?

Barmelai

New member
ברור

ל MBV (שזה, כמה מתוק, שם האלבום החדש) יש רק שני אלבומים קודמים. הראשון (Isn't Anything) הוא מסטרפיס בעיניי, השני (Loveless) הוא מסטרפיס בעיניי ובעיניי העולם הנאור (אם כי החלק היותר מטושטש שלו) גם יחד. בתרומה הצנועה שלי לפרוייקט המיקסטייפ הזכור לטוב, כללתי שיר מ Loveless. אני הייתי מתחיל דווקא בראשון, שהוא מעט יותר עכיל מהשני ומשם הייתי מתחיל להתקדם כרונולוגית...

הם הוציאו שני אלבומים

Isn't Anything ו-Loveless. השני יצא ב-1991.

Loveless הוא אלבום גדול. בזמנו (טוב, באמצע שנות התשעים) הייתי מחוברת אליו לגמרי. הגיע הזמן לחזור אליו, וגם לשמוע את החדש.

Zohar 01

New member
איזה צירוף מקרים

בדיוק שמעתי שיר שלהם לפני כמה ימים ברדיו ורשמתי לעצמי לבדוק אותם ביוטיוב, מה שעוד לא קרה.

למעלה