חדשות

Dana Mi

New member
חדשות

אני חייבת להוציא את זה איפשהו, ההתלבטות הייתה בין פה לבין הפורום של טייק ד'את, אבל יש עכשיו באזז והתרגשות מהסיבוב הופעות אז לא רציתי להעכיר את האוירה. יש לי חדשות טובות וחדשות רעות (תלוי למי, כמובן. לי בעיקר). החדשות הטובות: מקפליי, בפעם השניה בינתיים בקריירה שלהם, יהיו האמנים הרשמיים של הסינגל של Children in Need. הסינגל יהיה דאבל איי-סייד (ממש מפתיע) כששיר אחד יהיה Do Ya (שזה עיקר החדשות הטובות כי זה אחד השירים הכי אהובים עליי באלבום החדש) והשיר השני יהיה Stay With Me - קאבר לרוד סטיוארט. החדשות הרעות - הסינגל ייצא ב-24 בנומבר, אותו תאריך שבו ייצא הסינגל של טייק ד'את. מה שאומר שטייק ד'את יכולים לשכוח מנאמבר וואן. הסינגלים של צ'ילדרן אין ניד מגיעים בקביעות למקום הראשון (מסיבה טובה - הכל הולך לצדקה, אז כולם קונים), ובנוסף, הסינגל של טייק ד'את די חרא אז גם ככה אין סיכוי. אם למישהו בפולידור יש קצת שכל, הוא ידחה את ההוצאה בשבוע.

ofirshai

New member
באמת שיידחו

או שיקדימו... זה גם רעיון... או שיוציאו סינגל צדקה בעצמם וינצחו אותם ואת מקפליי!!!!

לא תמיד CIN מגיעים למקום הראשון

זכור לי למשל שהסינגל של ליברטי X היה כישלון >< קיצר תקווי לטוב.

ofirshai

New member
ואם בחדשות עסקינן (בשבילך דנה!)

קצת פחות מחצי S CLUB מתאחדים!!!! מתוך פופג'סטיס: http://www.popjustice.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3164&Itemid=206 לדעתי לא שווה איחוד אם אין רייצ'ל, אבל זאתי מפזזת עם כוכבים במקום אלבום שלישי

Dana Mi

New member
אוקיי

הייתי מאוד קורבה לכתוב הודעת התלהבות-של-ילדה-בת-12 כמו שרק אני יודעת כשמדברים על אס קלאב (זה סוג מסוים של מנגנון בגוף שאיך שמדברים על אס קלאב אני מנטלית חוזרת לכיתה ח'). אבל אז חשבתי לעצמי שזה לא ממש הגיוני מה שקורה שם. פול קאטרמול יהיה האחרון לחזור לאס קלאב, גם בגלל שהוא זה שעשה את העזיבה הדרמטית (לא נשכח ולא נסלח, פול) וגם בגלל שהוא עומד לשחרר חומר סולו (מה באמת קורה עם זה?!). ג'ו גם לא תחזור לאס קלאב כי..... זה ג'ו.. היו לה מספיק נפילות השנה, היא לא הכי צריכה את זה עכשיו. ובראדלי? אולי לו יש מצב. וזה יהיה פשוט פאתטי (אבל משמח בצורה לא נורמלית) אם הם באמת יחזרו רק שלושתם. גם התגובהשל ג'ו שהם נתנו שם - אני לא מתיימרת להכיר את ג'ו או משהו, אבל מנסיון החיים שלי עם אס קלאב זה לא ממש הסגנון שלה להגיד משהו כזה. בכל מקרה, אני צריכה אתר רשמי. פופג'אסטיס לא תמיד יודעים על מה הם מדברים. במיוחד שהם מסתמכים על משהו שמישהו כתב באיזשהו פורום.

Upgrade U

New member
וואי SC7 איזו נוסטלגיה...

לא חושב שהם אי פעם יחזרו. לפחות לא אחרי שרייצ'ל אמרה שג'ו ובראדלי לא יודעים לשיר. וגם אם הם יחזרו,אתם באמת יכולים לראות אותם מצליחים בעידן המוזיקה של היום עם שירים כמו Reach??

ofirshai

New member
אני רואה את הקאמבק הזה מצליח

לפחות במתכונת הנוכחית של 3חברים, ועוד בלי רייצ'ל... אגב רייצ'ל מישהו יודע אם יש תוכניות לאלבום שלישי?

ofirshai

New member
../images/Emo122.gif

התכוונתי שאני לא רואה את הקאמבק הזה מצליח...

למעלה