חדשות!

Kibiniloch

New member
חדשות!

סופסוף נקנה נייד. בסוף הלכתי על הכי זול שאפשר ונראה לי שיצא לי דווקא דיי בסדר :) Dell Latitude D400 יד שנייה בן כשנתיים לערך 2700 ש"ח (+חצי שנה אחריות הניתנת להארכה, אבל במחיר מעורר זעם למראה המעבדה הפרטית המצ'וקמקת...אבל לא נורא, נחיה בלי זה :) ) פנטיום M 1400, חצי ג'יגה זכרון Windows XP Pro אינטרנט אלחוטי מין הסתם מסך 12" משקל קילו וחצי בערך (מאט!!!!) אבא סחט מהמוכר גם תיק צד וצורב קומבו נפרד בלי תוספת מחיר במקום סתם קורא DVD רגיל P: הספקתי כבר להתקין עפ"י המלצותיכם אנטיוירוס ופיירוואל ואנטי-רוגלות (לא זוכרת שמות) שעובדים פיקס, ואופן אופיס ופיירפוקס. המחשב רץ פיגוזי, יש רק 2 בעיות מורגשות: - מתחמם מדיי בעת הרצת תוכנות כבדות יחסית - סוללה קוועצ' שמחזיקה בקושי שעה. זהו! המלצות על תוכנות נוספות או בכלל יתקבלו בברכה :)

Kibiniloch

New member
בדיוק מה שתכננתי לעשות :)

לגבי שדרוג הזכרון אבל אני לא בטוחה שאני בכלל צריכה את זה. אני לא ממש הולכת לשחק עליו גם ככה ברגע שאקבל את הנייח שלי בעוד שבוע-שבועיים...ובשביל יישומים קלים אני לא יודעת אם זה מצדיק.. אבל קודם ניתן למחשב עוד איזה שבוע לעבוד, אני אתן גם לידיד שלי לבדוק אותו מבפנים ולוודא שהוא לא הולך להתפרק לי תוך חודש.. ברגע שהוא יוכיח את עצמו כראוי אז נראה מה נעשה איתו :)

ש.פ.ד

New member
אני לא בטוח שניתן לחבר לו סוללה כזו גדולה

זה גם יוציא את העוקץ מכך שהוא אמור לספק לך משקל קל. נראה לי שעם סוללה טריה רגילה (6 תאים) תוכל לקבל ממנו למעלה מארבע שעות סוללה, שהן מאוד מכובדות. המחשב לא היה חיית מחשוב מעולם, וגם לא נמכר כך על-ידי DELL. הוא מיועד למי שצריך שימושים משרדיים במחשב מאוד קל ונייד. גם ההתחממות מוכרת ממחשבי הסדרה הזו של DELL. בעיקר מעצבנת העובדה שה- HD מתחמם בדיוק מתחת למשטח עליו מונחת כף יד שמאל בשעת הכתיבה...

Kibiniloch

New member
האמת שמרוב שהתחמם אפילו לא שמתי לב איפה הוא

יותר חם. אבל שמתי יד לייד חורי האוורור בצד ימין ונראה לי שאם הייתי משאירה אותה שם כמה שניות יותר הייתה לי כווייה. לגבי הסוללה, יש בזה משהו באמת בעניין המשקל. אבל איך זה שסוללת 6 תאים יכולה להחזיק 4 שעות? אתה בטוח בזה? חשבתי שהמק-סי-מום זה 3 שעות.

ש.פ.ד

New member
זמני סוללה

D600/610 עובדים יותר מארבע שעות על סוללה, אם חוסכים בחשמל (רק יישומי אופיס, בלי אינטרנט, עם מסך בחצי הבהירות, ומוחשך בכל פעם שלא צריך אותו). בלי כל האמצעים הללו, אבל רק עם אינטרנט ואופיס, הם עוברים שלוש שעות בקלות. כשרק קניתי אותם, הייתי יכול לעבור יום לימודים של שלושה שיעורים כפולים (ארבע וחצי שעות נטו) בלי מטען! הכל עם בטריה טריה, כמובן. ה- 400 הוא מחשב חסכוני בהרבה בחשמל - אני אופתע עם הוא לא יהיה מסוגל לארבע שעות בשימוש זהיר, אבל לא ממש קמצני.

Opinionated

New member
8 תאים תחזיק מעמד כ- 4 שעות (אפילו קצת יותר)

אבל כמובן שאחרי שנה פחות או יותר הזמן בחצי

למעלה