חדשות תמונה חדשה בעמוד הראשי ממש אוטוטו יש למישו רעיון לסקר חדש דנדש?
S Sahar Sweet Girl New member 4/9/07 #1 חדשות תמונה חדשה בעמוד הראשי ממש אוטוטו יש למישו רעיון לסקר חדש דנדש?
ה הדריייייקXD New member 5/9/07 #2 ../images/Emo28.gif לי יש ../images/Emo9.gif איזה תפקיד יותר טוב למייקל: כדורסלן דוגמן שחקן או זמר ? P: הוא שר קצת בראש גדול אם לא הבנתם מאיפה הבאתי זמר
../images/Emo28.gif לי יש ../images/Emo9.gif איזה תפקיד יותר טוב למייקל: כדורסלן דוגמן שחקן או זמר ? P: הוא שר קצת בראש גדול אם לא הבנתם מאיפה הבאתי זמר
S Sahar Sweet Girl New member 5/9/07 #3 מה זאת אומרת?!?! הוא עובר על אלבום בכורה ויצא לו סינגל ראשון "אין דבר כזה אני לא יכול"
S sonic15 New member 5/9/07 #4 הוא אל בא בכוונה להיות זמר הוא רוצה פשוט להוציא את מה שהוא מרגיש לפי מה שהנבתי ככה הוא אמר בתוכנית של משו ב100 אפאם
הוא אל בא בכוונה להיות זמר הוא רוצה פשוט להוציא את מה שהוא מרגיש לפי מה שהנבתי ככה הוא אמר בתוכנית של משו ב100 אפאם
ה הדריייייקXD New member 5/9/07 #6 ../images/Emo28.gifלא ידעתי ../images/Emo12.gif מגנייב ../images/Emo9.gif
ל לילך הותיקה New member 6/9/07 #7 אמממממ.... האמת מתאים לו הכל ! אבל הכככייי זה דוגמממן למרות שאני מאחלת לו שיצליח בכל מה שירצה..