חדשות LP!!

Self Medicate

New member
חדשות LP!!

::הגירסא החדשה של LPU יצאה לדרך והגיעה עם עיצוב חדש לאתר ופרומו חדש הגירסא תכלול בה: שירים מיוחדים של לינקין עם הופעות חיות ווידאו וכמה בונוסים של מולטימדיה, חולצה חדשה שעוצבה ע"י מייק, תמונה חתומה, סטיקר, כרטיס המועדון, מכתב מבראד, חדשות באי-מייל, ומפרט לגיטרה ועוד כמה שטויות.. לאתר ה-LPU, www.lpunderground.com :: ::LIT , לייב אין טקסס נכנס למצעד הבילבורד במכירות ונכנס היישר למקום ה- 23 עם 89,800 מכירות!!!!:: ::לינקין מועמדים עם SIB בתחרות של לאנץ' יאהו בין שאר המתמודדים לשיר השנה ישנם: In Da Club - 50 Cent Crazy In Love - Beyonce Bring Me To Life - Evanescence Get Busy - Sean Paul להצבעה לתחרות כנסו לכאן http://launch.yahoo.com/promotions/yim2003/ בהצלחה להם:: ::הופעות הבאות של לינקין מי שטס ולמי שלא שלא יטוס כאילו שאני טס: 1/16 - Washington D.C. 1/17 - Boston, MA 1/18 - New York, NY 1/20 - Philadelphia, PA 1/21 - Cleveland, OH 1/23 - Montreal, Canada 1/24 - Toronto, Canada 1/25 - Columbus, OH 1/27 - Detroit, MI 1/29 - Chicago, IL 1/30 - Madison, WI 1/31 - Minneapolis, MN The following cities are soon to have dates confirmed: Colorado Springs, CO Los Angeles, CA Salt Lake City, UT Vancouver, BC Portland, OR Tacoma, WA San Jose, CA San Diego, CA Sacramento, CA Las Vegas, NV Oklahoma City, OK Dallas, TX San Antonio, TX Houston, TX Little Rock, AK:: ::למי שלא שמע ת'חדשות הישנות BTH ברייקינט ט'ה האביט יהיה הסינגל החדש של הלהקה:: ::ולמי שלא שמע לינקין היא מספר 22 בלהקות הכי רווחיות בואו נגיד של השנה עם 13.1 מליון דולר:: have fun

LikeMe

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif../images/Emo60.gif

ו...
לייב אין טקסס
נכנס למצעד
למקום - 23
מתוך כמה בדיוק
ולדעתי
זה די פסדר
שברייקינג יהיה הסינגל החדש
שיר טוב
חוץ מזה
אני
כבר מתה
שהסינגל
יצא
למי אכפת של איזה שיר
הוא יהיה
לכם, הא
אוף.. אני
אף פעם
לא
מצליחה(
) להבהיר
ת'נקודה שלי..
...

lgmtk

New member
אני אמור לקבל את החבילה של 2.0

מתישהו...................אני אשים תמונות. אולי.......

lgmtk

New member
עוד פעם-אנחנו לא נכים. חוצמזה רובנו

יודעים על כך.

lgmtk

New member
אגב../images/Emo41.gif-מישהו יודע איפה מירי????????

לצאת לחיפושים מיד! מירי נעלמה...........
מירי איפה את???
מירי!!!!!

LikeMe

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo60.gif

כן..
תקרא לה
זה בטוח
יעזור
חחחח

lgmtk

New member
גרררררררררררררררררררררררר

אין זמן ללינקין אה?????

LiNKiNPaRKiT

New member
תודה!

מוואה! וואי אני לא יכוה להרשם לLPU
ההורים שלי לא מרשים לי....וזה לא משו שאני יכולה לעשות בלי לשאול אותם....אחרת מזמן הייתי נרשמת....

xlife

New member
braking the habit?

חבל לדעתי הם כבר מיצו את הקטע של שירים שקטים אני הייתי רוצה שהם יוציאו עוד שיר חזק משו כמו דונט סטי או לינג פרום יו

LiNKiNPaRKiT

New member
או...

פיגור 09 או היט דה פלור.... אבל זה לא משנה גם BTH שיר מאוד טוב! אפילו שהוא קצת שקט...

למעלה