חדשות: jayz,snoop,ja rule,beenie ma

• פותח הנושא zeus.
  • פורסם בתאריך

zeus.

New member
חדשות: jayz,snoop,ja rule,beenie ma

בקשר ל-jay z הדיסק שלו כל כך סיקרן את הקהל וכולם רצו כבר שיצא, אין לאנשים סבלנות כניראה, אז החליטו להקדים את תאריך הוצאתו של הדיסק מה-18 הקדימו אותו ל-11... ובקשר ל-JA RULE SNOOP ו-BEENIE MAN, שלושתם עשו הופעה בג´מייקה, וכמובן כמו תמיד החליטו להדליק איזה סיגריה מקומטת מה שניקרא ג´וינט... ובמיקרה ובנוסף לכל גם תפסו אותם עושים את זה, והם יהיו מועמדים למישפט ב-27 לספטמבר...

zeus.

New member
חדשות מרעישות!!!!!!!!!!!!!!!!

וכל מה שיש לי להוסיף זה מאוד!!!!!!!!!! מרעישות אני שומע את זה עד לכאן מג´מייקה

TeeAnTee

New member
אכן

קוראים לדיסק The Blueprint אלבום מצויין פשוט... במיוחד השיר עם אמינם.

zeus.

New member
תאמיני לי אין לך את הדיסק,תאמיני לי

אין לך אותו כי הדיסק יוצא רק ב-11 לחודש, אז לא הגיוני שיש לך אותו, בנתיים אבל איפשר לשמוע כמה מהשירים באינטרנט....ודרך אגב כדאי לקנות את הדיסק, הוא יצא ב..ב...בבבן יונה

בועית

New member
אז זהו שכן!!!!!

ויש לי אותו כבר ממזמן ואני אצרף לכם את הלינק שלו כשאני אזכר מאיפה... לא כל כך התלהבתי ממנו - אולי תמליצו לי על שיר טוב במיוחד מהדיסק??? אפילו השיר עם אמינם (שאני מתה עליו) לא הרשים אותי

A&A

New member
איך קוראים לשיר אם אמינם??

אין לי מה לכתוב פה סתם רציתי שזה יעלה למעלה

TeeAnTee

New member
לשיר קוראים Renagade

כאמור ג´יי זי עם אמינם חובה בכל בית

A&A

New member
בן ז|נה של שיר אבל...

מישהו יכול לעזור לי ולהגיד מאיפה אני מביא את המילים אם יש לכם אתר אז בבקשה את הלינק המדויק 10x The-A

עוNר

New member
טוב, אני חייב לציין...

שלמרות הציפיות שהיו לי מ-JAY-Z לעוד אלבום Pimpin´ שכזה, ולמרות ש-2 האלבומים האחרונים שלו עייפו אותי טוטאלית מהבנדם, האלבום החדש הוא לדעתי האלבום השני הטוב שהוא עשה אחרי Reasonable Doubt. ואני שמח, כי ג´יי זי זה ראפר טוב, עם פוטנציאל ענק, שעד עכשיו אפשר להגיד שניצל ממנו כמות סבירה אך ורק באלבום הראשון שלו. השיר עם אמינם - יציאה גדולה! אני מקווה שג´יי זי יחזור טיפה יותר לכיוון של ימי ה-Reasonable Doubt שלו, הימים בהם הוא היה ראפר מעולה (וטוב לשמוע שהוא שוב כזה...) שורה תחתונה: אם אמינם יכול להישאר ענק וגם להתמסחר - גם ג´יי זי יכול.

zeus.

New member
קבל אחי....

לך לאתר www.towerrecords.com ומשם תכתוב למעלה איפה שכתוב לחפש אמן תכתוב JAY Z ואז זה יוביל אותך לשם שלו, תילחץ על השם שלו, ושם אתה תיראה כבר את כל הדיסקים שהוא עשה אי פעם, תילחץ על THE BLUPRINT שזה הדיסק שמדובר עליו כאן וזהו תיראה למטה את הרשימה...

למעלה