***חדשות***

M i k e s F a n

New member
***חדשות***../images/Emo30.gif

אם אינכם יודעים, כל 4 שנים בערך בוחרים מחדש נשיא\ה חדש\ה למועדון המעריצים הישראלי של מייק ברנט, וכיום מנהלת אותו כידוע מרסל אוחיון יצחקי שהועבר אליה הנשיאות ממיכל ברבי זכרונה לברכה שנפטרה ממחלה קשה
, וכרגע אנו נאלצים לבחור נשיאה חדשה
. מרסל מעוניינת להשאר בתפקידה, אם אתם לא יודעים היא מארגנת מפגשים וכדומה בין המעריצים המבוגרים שרובכם לא מכירים. מכיוון שאין לה אינטרנט עדיין וגם למבוגרים ש"פוחדים" ממחשבים ולא יודעים להתמודד איתם, אני מבקשת מכם בשמה של מרסל להשאיר לי את פרטיכם האישיים הכוללים את שמכם המלא, מספר טלפון, גיל, וכתובת- כדי להצתרף למועדון הישראלי ברשמיות וכדי יוכלו ליצור איתכם קשר. את הפרטים בבקשה נא להעביר אלי באופן אישי ולא לפרסם כאן בפורום הקט שלנו. דרך אגב פיתחתי את התמונות של ההאזכרה שהייתה לפני חודש וחצי ועוד השבוע אקנה סורק סוף כל סוף ואוכל לשתף אתכם בכל. כולל בציור שציירתי את מייק לפני שבוע (במקצועי אני ציירת
). בין התמונות מופיעה תמונתך עם צביקה ברנד שונית, היא תפורספ פה שבוע הבא. מילה שלי. עד כאן. שלכם, סיגל.

Duvdevan Girl

New member
תודה סיגל

בהצלחה בהמשך המקצוע.. בקרוב נזכה לראות את יצירותייך.. אני אשמח לבוא לכל המפגשי מעריצים ,זה נראה לי חוויה לדבר עם אנשים שגם אוהבים את מייק, דבר שקשה לי לעשות כרגע (אין לי עם מי), אז אני שולחת לך בפרטים במסרים, תודה

למעלה