חדשות

חדשות../images/Emo192.gif

התמונות הסודיות של לואיסנה לופילטו!!! מאת: דפנה תדמור השחקנית המדהימה, לואיסנה לופילטו מפרסמת באינטרנט ב"ספייס" האישי שלה תמונות שאף פעם לא נראו. ובכן, אנחנו השגנו 3 תמונות, ואנחנו מזמינים אתכם להכיר את השחקנית שמשגעת את הבנים!!! כולנו מכירים את עמודי האינטרנט האישיים הנקראים "פוטולוגים" או " מיי ספייס", המאפשר לכם להציג את עצמכם בפני כולם באינטרנט, שכרגע נחשבים לאחד הדברים היותר מצליחים ברשת. ובכן, גם ללואיסנה לופילטו יש פוטולוג, בו היא חולקת את רגעיה האישיים עם כולם. באחת התמונות שהיא מציגה בפוטולוג, ניתן לראות אותה עם מריאנו מרטינז ועוד ידיד במסיבה פרטית. תמונה זאת היא אחת מהמראות החברתיים הראשונים שאישרו את זוגיותם של מריאנו ולואיסנה. בפוטולוג שלה, יש גם מקום בשביל זיכרונותיה עם חברים מבית הספר, שאיתם נסעה לברילוצ'ה (עיר בארגנטינה). כאשר הם חזרו מהטיול הלימודי, הם ארגנו מסיבת סוף שנה, שם לא היה מחסור בקמח ובביצים (ראו אחת מהתמונות של לואיסנה). עוד תמונה שנמצאת בפוטולוג של לואיסנה עם הזמר אקסל, שאותו הכירה בעת צילומי הסדרה "הסודות של אבא". בפוטולוג, לואיסנה גם מספרת על חוויותיה ורגעיה הטובים עם צוות הלהקה ERREWAY. השחקנית, מלבד היותה אוהדת מושבעת של קבוצת הכדורגל ריבר פלייט, היא מתה על האתר בו היא יכולה לפרסם תמונות שלה, למרות שהיא לא היחידה, מכיוון שזהו אתר שמאוד מקובל היום בין בני הנוער. למי שלא יודע, לואיסנה כיום מגלמת את אלגרה בסדרה "נפש פיראטית" וכעת בטלפה (הערוץ בו משודרת הסדרה), משודרת גם הסדרה "נשואים פלוס ילדים", שם גילמה את הבת, פאולה ארחנטו. כמה מהתמונות בהודעות הבאות...

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif זאת אאל"ט

תמונה שישראלי צילם במשחק בארגנטינה, היא חתוכה

טוב יאללה לא צריך נמאס לי../images/Emo192.gif

את יודעת כמה פעמים ניסיתי לשים פה דברים חדשים וקיבלתי תגובות מזלזלות כמו שלך?! לא שמה יותר יאללה פורום לא נחמד בכללל!!!!! את יכולה להגיד "ידוע תודה" או משהו כזה אבל מזה "וואט דה פאק"?הכל ישן ולא סודי!" למה את שמת פה משהו לאאא אני לא ראיתי אז כדאי שתשמרי את ההערות המפגרות שלך לעצמך!!!

../images/Emo203.gif../images/Emo176.gifמצטערים, זה לא חדש.

וגם שמתי את התמונות כמה חודשים קודם. בלי כיתוב של שרים המורדים.

pinki girl1

New member
זה באמת לא יפה מה שאתן עושות....

היא בסך הכול ניסת לעשות משהו טוב.. ואתם באים בטענות... אני לא חושבת שזה יפה.../: דרך אגב אני חדשה...:)

למעלה