לא הבנתי למי להצביע..וגם לא איפה
י יסמין טרוגובוף New member 10/3/04 #17 בראש1.. ../images/Emo9.gif חחחח באמת אפאחת כאן לא אמרה אפילו איפה..
N noabloom New member 11/3/04 #37 היי שירה אני נועה ואני נורא מסכימה עם הדבר הזה שכתבת מתחת לתוכן(אמור להיות לזה שם?!) נדבר אם בא לך להחליף תמונות או להסביר לי איך מסתדרים בפורום-בכיף!
היי שירה אני נועה ואני נורא מסכימה עם הדבר הזה שכתבת מתחת לתוכן(אמור להיות לזה שם?!) נדבר אם בא לך להחליף תמונות או להסביר לי איך מסתדרים בפורום-בכיף!
י יסמין טרוגובוף New member 10/3/04 #18 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif תהני בפורום!!!
N noabloom New member 11/3/04 #32 אני מקווה נדבר טוב? ואם תוכלי להסביר לי מזה החלון הכחול שנראה כמו משתמשים של צאט שנפתח כשאני נכנסת
י יסמין טרוגובוף New member 11/3/04 #34 להגיד לך את האמת... אין לי מושג מה זה החלון הזה... חוץ נזה שהוא ממש מעצבן!
מ מיטץ New member 11/3/04 #38 ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif זה כזה דבר חדש שאת יכולה לראות מי נמצא בפורום ולשלוח לו הודעות כמו צאט רק בין שינכם וחוץ מזה את רואה גם את כל המשתמשים שנמצאים עכשיו בתפוז
../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif זה כזה דבר חדש שאת יכולה לראות מי נמצא בפורום ולשלוח לו הודעות כמו צאט רק בין שינכם וחוץ מזה את רואה גם את כל המשתמשים שנמצאים עכשיו בתפוז
N noabloom New member 11/3/04 #39 זה עיצבן אותי כאילו אני ממש אבל ממש לא יודעת כלום בפורומים (תראי זה די נכון אבל למה לדרוך על היבלות?!!!) ואיך עושים את הקטע הקבוע הזה שאחרי התוכן שאני כותבת?
זה עיצבן אותי כאילו אני ממש אבל ממש לא יודעת כלום בפורומים (תראי זה די נכון אבל למה לדרוך על היבלות?!!!) ואיך עושים את הקטע הקבוע הזה שאחרי התוכן שאני כותבת?
י יסמין טרוגובוף New member 11/3/04 #40 את נכנסת לפרטים שלך. לעידכון הכרטיס האישי, את שמה את הסיסמא וזה נכנס לך. ושם יש לך אפשרות של "חתימה" את כותבת שם את מה שאת רוצה ואז יש לך חתימה! *רק יש מספר מוגבל של תווים. אני אומרת מראש..
את נכנסת לפרטים שלך. לעידכון הכרטיס האישי, את שמה את הסיסמא וזה נכנס לך. ושם יש לך אפשרות של "חתימה" את כותבת שם את מה שאת רוצה ואז יש לך חתימה! *רק יש מספר מוגבל של תווים. אני אומרת מראש..
פ פרפר15 New member 11/3/04 #54 ../images/Emo41.gifברוכות הבאות לכולן../images/Emo41.gif סליחה על האיחור