היי כולם הצטרפתי רק היום!!!!!!!!!!! היי כולם הצטרפתי רק היום!!!!!!!!!!
N noabloom New member 10/3/04 #1 היי כולם הצטרפתי רק היום!!!!!!!!!!! היי כולם הצטרפתי רק היום!!!!!!!!!!
י יסמין טרוגובוף New member 10/3/04 #19 ../images/Emo41.gifחדשים! חדשים!../images/Emo41.gif ראיתי כאן כמה ניקים חדשים שלי קצת, שלא ממש אמרו שלום או משהו כזה.. סתם כדי להיות בטוחה ושנברך אתכם לשלום כמו שצריך, שרשרו כאן! (ואני מתכוונת לאלה שלא כתבו שהם חדשים אבל הם חדשים.. )
../images/Emo41.gifחדשים! חדשים!../images/Emo41.gif ראיתי כאן כמה ניקים חדשים שלי קצת, שלא ממש אמרו שלום או משהו כזה.. סתם כדי להיות בטוחה ושנברך אתכם לשלום כמו שצריך, שרשרו כאן! (ואני מתכוונת לאלה שלא כתבו שהם חדשים אבל הם חדשים.. )
ש שרוני המתוקה New member 11/3/04 #43 היי קוראים לי שרון, ואני חדשה פה!!! אני רואה שהפורום ממש סבבה!!! אני מקווה שאני אהנה פה!!!
L Lettuce Girl New member 10/3/04 #20 ../images/Emo45.gifבדיוק על זה חשבתי../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif
T T u r n e r 1 New member 11/3/04 #47 ברוכה הבאה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אל תדאגי יהיה לך פה כיף
מ מיטץ New member 11/3/04 #53 ברוכה הבאה../images/Emo3.gif ../images/Emo140.gif אני הדר... תהני בפורום
י יסמין טרוגובוף New member 10/3/04 #28 נצל"ש.. ../images/Emo10.gif אני יודעת שזה אבל פליז.. אנשים תוציאו אותי מהדיכאון... לא יודעת למה.. אבל אני עצובההההההההההה..
נצל"ש.. ../images/Emo10.gif אני יודעת שזה אבל פליז.. אנשים תוציאו אותי מהדיכאון... לא יודעת למה.. אבל אני עצובההההההההההה..
י יסמין טרוגובוף New member 10/3/04 #31 יווווווו! ../images/Emo99.gif את כל כך חמודדדדדדדה!! זה ממש העלה לי את המצברוח! ולא יודעת למה אני בדיכי.. לא קורה לכם? שאולי זה משהו קטן כזה, שאתם אפילו לא שמות לב אליו, ואז אתם מרגישות רע.. בכלליות? (או שזה רק אני.. )
יווווווו! ../images/Emo99.gif את כל כך חמודדדדדדדה!! זה ממש העלה לי את המצברוח! ולא יודעת למה אני בדיכי.. לא קורה לכם? שאולי זה משהו קטן כזה, שאתם אפילו לא שמות לב אליו, ואז אתם מרגישות רע.. בכלליות? (או שזה רק אני.. )