חדשות esperanto.org.il

interDist

New member
חדשות esperanto.org.il

היי חבר'ה! סבב חדש של חדשות האתר הראשי בישראל על אספרנטו יצא לאור. התלבטתי אם לשים אותו כאן, כמו בפעם שעברה, אבל החלטתי לא לעשות זאת. מי שמעוניין במידע הזה - נא לבקש מנוי על הידיעון. בקצרה, מה יש הפעם : - על כתובת האינטרנט האספרנטית שהאתר קיבל (שזה ttt.esperanto.org.il) - הזמנה לטיול ווירטואלי בישראל (עם מדריך דובר אספרנטו) - על אתר הבית של העיתון "Israela Esperantisto" - בטאון אל"י - וכמובן, הצצה לעתיד... איך עושים מנוי על הידיעון? שולחים מכתב ריק למערכת (לדוא"ל [email protected]), עם שורת נושא "iec-inform aldonu". הגליון האחרון יגיע אליכם, וכל הבאים אחריו - כאשר ייצאו בזמנם. הידיעון מפורסם כל חודש שני. סרגיי.

התמונה באתר

תמונת השער של האתר היא יפה וטובה אבל- לפי הקומפוזיציה האנשים בתמונה רחוקים וקטנים ומעטים. לפיכך: צריך לסרוק שוב את התמונה ברזולוציה גבוהה יותר, ולגזור ממנה כמעט את כל השוליים שאין בהם אנשים. לדעתי זה ישפר המון. מאוד חסר לי הקישור (המאוד בולט) באתר שיסביר לגולשים האקראיים מה זה אספרנטו ולמה זה טוב? דומני שזהו הלינק החשוב ביותר באתר. אסיים בתודה ענקית לכל בוני האתר, במיוחד לסרגי ואלון.
מה
!

interDist

New member
התמונה + מה זה אספרנטו

לגבי התמונה: כמדומני, היא צולמה במצלמה דיגיטלית (של עמרי), ולפיכך זהו גודלה וזוהי הרזולוציה שלה. צריך לפנות עמרי בנדון (אתה מתנדב לעשות את זה?) נ.ב. אני מסכים אתך. כמעט ואין לי תמונות באמת טובות...
לגבי: Esperanto was ist das, מסכים במאה אחוז
אני קורא לך ולגולשים האחרים ללכת ולהפציר באלון שיקדיש מעט זמן לאתרנו באמצעות הכנת החלק הזה (היצירה של העמוד המדובר היא עליו...) אם כולנו נשלח לו פקס מחאה, אני חושב שזה יכול להזיז דברים

למעלה