חדשות Blind Guardain!!!!!!!!!!!

חדשות Blind Guardain!!!!!!!!!!!

ובכן, ה1.9 זכור בעיניי כולנו ביום הסבל שבו חוזרים לבית הספר, מתחילים ללמוד שוב :\ ובכן, חוץ מזה שה1.9.06 זו הפעם האחרונה שאני הולך לעשות את זה (חהחהחה!), השנה יש משהו יותר משמח מזה! A twist in the Myst, האלבום החדש של בליינד גארדיאן, קיבל תאריך הוצאה רשמי! ה1.9.06, תזכרו את זה טוב טוב. הולך להיות שמח :) ביקורת על אלבום זה מובטחת

ובאותה רוח - חדשות Dream Evil!!!!!

ציטוט " Finally, the silence is broken. You probably have a lot of questions why it appeared as Dream Evil just died in February this year. In this notice we will try to explain what have happened and why we have been silent. You might have heard it elsewhere, and it's true, Snowy Shaw left the band in February and the reason for him leaving the band is that he wanted to do his own thing. We're still very good friends and we wish Snowy the best in the future. (For more info about Snowy Shaw, visit his own site www.snowyshaw.com) We didn't have to search for a long time or distance to find a new drummer, Fredrik's co-worker at Studio Fredman and our good friend Pat Power a.k.a. Patrik Jerksten was asked to join the band and he have filled Snowy's shoes over expectations. - Third reason, between April 18th and May 31st we've been recording 18 new killer songs which will appear on our coming album this autumn." ובכן, למי שאין לו כוח לקרוא - סנואי שאו, אחד המתופפים הגדולים - פרש :\, לפחות מהלהקה, ובמקומו נכנס מתופף בשם Pat Power (אני לא יודע אם זו בדיחה). עוד דבר חשוב - האלבום הקרוב הולך למנות בערך 18 שירים, או שהם יסננו וחלק יצאו לסינגלים - 18 שירים חדשים לאחת להקות המטאל הגדולות! לחלק השלישי והחשוב יותר - הדיסק יוצא בסתיו!!!! עוד אין תאריך מדוייק, אבל הוא יהיה בסתיו, שמתחיל בעוד חודשיים! נפלא! עכשיו יש לי מלא מצברוח! ובמילותיו של ניקלאס - Stay very Evil in the night !!! *הולך למצוא מקום לפרוק בו את אושרי הרב*

airgirl

New member
הו../images/Emo99.gif

זה בטח הולך להיות אלבום טוב
תודה על המידע ג'ימי

McBlack

New member
הו, נחמד ^_^

תודות על העידכונים
ואיפה הסתיו מתחיל עוד חודשיים?
אצלינו בארץ הוא מתחיל באוקטובר.

Musta Susi