חדשות Bleed It Out

• פותח הנושא א15
  • פורסם בתאריך

א15

New member
חדשות Bleed It Out

1) אתר לינקין פארק ברזיל פרסם את תוכנו של הסינגל הבא.... אז כך: בדיסק הסינגל הרגיל יהיה: כמובן Bleed It Out... אבל הפתעה זה לא השיר היחיד בסינגל הזה... השיר שמתאסף עליו הוא........ (כנראה הסינגל ה-3...) Given Up - Third Encore Session. אך זה לא נגמר... האתר אומר שיתפרסם עוד דיסק סינגל ובו יהיו: Bleed It Out, Given Up - Third Encore Session... ו.... What I've Done - Distorted Remix. 2) הסינגל יצא לאוויר העולם ב-22.08.07... 3) כמו שפורסם כבר ע"י כמה אנשים הסינגל יופיע בערץ 4 האנגלי בלילה שבין ה-3 ל-4 באוגוסט אבל שמועות שהגיעו לאוזניי (מאנשים מפורומים יותר גדולים) שהקליפ התפרסם יותר מוקדם מזה... 4) הודעה שלא קשורה לסינגל אבל גם משהו חדש: בשקט בשקט ערכה לינקין פארק הופעה קטנה ונחמדה בפתיחה של מועדון בשם... Ritual ב-Hollywood.... ובהופעה הם שרו.. 14 שירים.... רוצים לדעת איזה שירים הם שרו ולאיזה שיר יש קטע ב-YouTube? תמשיכו להודעה הבאה..

א15

New member
המשך ההודעה

אז אלה השירים שהם שרו בהופעה...: 01. One Step Closer 02. Lying From You 03. Somewhere I Belong 04. No More Sorrow 05. From The Inside 06. Papercut 07. Points Of Authority 08. Numb - קטע ב-YouTube של 1:57 09. Pushing Me Away 10. Breaking the Habit 11. Crawling 12. What I've Done 13. Bleed It Out 14. Faint 5) שמועה שהגיעה למנהל אתר Linkin Park Time והיא אומרת שבאתר iTunes בקנדה נמצא כבר הסינגל החדש Bleed It Out.... חכו כמה ימים וזה יעלה ב-YouTube

SuperTom

New member
צריך להיות מעניין

סוף סוף קצת דברים חדשים בסינגלים שלהם :) קראתי על זה (רק לא יכול לעדכן בגלל השרת המטופש שלשמחתי אני נפטר ממנו בימים הקרובים, וגם העובדה שזה לא אושר עדיין)...מעניין מה זו הגירסה של GU, מקווה שאיזשהי הקלטת דמו של השיר, ורמיקס של WID תמיד יתקבל בשמחה. בתור האובססיבי שאני ומאחר ויש לי כל סינגל שיצא להם עד עכשיו אני מניח שאני אניח את ידיי על הסינגל הזה..נחכה עוד חודש :) בסינגל אף פעם אין רק שיר אחד (אלא אם כן זה סינגל לפרומושן שמגיע לתחנות רדיו וכו'), תמיד יש איזשהו בונוס שהוא בד"כ שירי לייב, מדי פעם מכניסים B-Side או רמיקס שגורם לזה להיות מצריך קנייה. ואין לי מושג מה הטעם בזה אבל יוצאים גם בד"כ 2 גירסאות לסינגל, אחד עם 3/4 שירים ואחד עם שיר אחד פחות. מה אתם אומרים, הרמיקס של WID הוא של להקת המטאל הישראלית? P: ולא צריך שום מקורות או שמועות כדי להניח שהקליפ של BIO יגיע לרשת מוקדם יותר מה-4.8, זה בד"כ מה שקורה תודות לדבר שנקרא אינטרנט, מישהו ימצא את הקליפ איפשהו איכשהו ויפרסם כדי שכולנו נוכל לראות.

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif מאגניבבבבב

מזל שלא מחר
עד אז אני יהיה כבר בארץ שוב DDDD:

למעלה