חדשות 30.9

חדשות 30.9 ../images/Emo58.gif../images/Emo185.gif

יש דיבור על פיוד בין אומאגה לטייקר שלבסוף הסתיים בהעברה של אומאגה לסמאקדאון. וינס בעצמו מעוניין בפיוד כזה. אם אומאגה יעבור לסמאקדאון,מארק הנרי יעבור לRAW ויכנס לפיוד נגד סינה משום שאין הרבה הילים בRAW (ואת כולם סינה ניצח...) הפיוד של אומאגה וטריפל צפוי להסתיים בקרוב. השבוע מקליטים את סמאקדאון ואת ECW ביום ראשון. הארדקור הולי וקודי רודס יהפכו לטאג טים ויכנסו לפיוד נגד קייד ומורדוך על אליפות הזוגות. מייקל הייס (כותב סמאקדאון) הוא אחד מבין הכותבים שרצה לעשות את האנגל של ההתקפת לב של טדי. ההתקפת לב כבר הייתה ידועה מיוני. התכנית הייתה לגלות שויקי בעצם ידעה על הבעיות הרפואיות של טדי וגרמה הכל בכוונה ובכך להפוך אותו לטופ הילית. היה גם דיבור להפוך את קריסטל להילית אבל כרגע היא תשאר פייסית. עוד אפשרות שעלתה שויקי תשמש לקריסטל כחברה ברגעים הקשים ואז שתראה שהיא יכולה להפוך לGM בלי שאף אחד אחר יקח ממנה את התפקיד היא תפטר את קריסטל. התכנית המקורית לקריסטל הייתה לעבור לRAW. היא ובובי לאשלי יוצאים במציאות ולאשלי ביקש מוינס להעביר את קריסטל לRAW. וינס הסכים עם בובי וקריסטל תעבור לRAW עוד כמה חודשים,בזמן שלאשלי יחזור (זה יקרה במהלך דצמבר). בחזרה לויקי,התכנית היא להפוך אותו להילית גדולה ולהכניס אותה לפיוד יחד עם ריי מה שיזכיר את הפיוד אוסטין נגד מקמהן. עוד רעיון באוויר לגרום לויקי לצבור היטים מהקהל הוא להסתובב עם אחד מהמתאבקים הזכריים בסמאקדאון ובכך לגרום לקהל לחשוב שהיא בוגדת בבעלה המנוח אדי גררו. רעיון אחר הוא שהמתאבק ישתמש בויקי כדי להשיג כל מיני הטבות ולהתקדם בעולם הרסלינג. אם הסטוריליין הזה יילך,יהיה ברור לצופים שהמתאבק ממש לא רוצה להיות בסביבתה של ויקי אלא רק רוצה להשתמש בה בשביל להצליח בסמאק. שמות שעלו: אדג' וMVP,סיכויים יותר גדולים לMVP. בוב אורטון כנראה יקח חלק בפיוד של ג'ון סינה ואורטון. אם זה אכן יקרה,הוא לא יקח חלק פיזי בפיוד (בעקבות מקרה הצהבת וטייקר) המתאבקים שהולכים לחזור מהשעייה השבוע: צ'ארלי האס,מר. קנדי,ג'ון מוריסון,אומאגה,וויליאם ריגל ופונאקי. אדג' וגרגורי הלמס גם יסיימו השעייה אבל הם פצועים לכן הם לא יחזרו כמובן. לקינג בוקר יש עוד חודש עד שהוא יחזור וגם עוד חודש לא בטוח שזה יקרה. צ'אבו גררו גם לא צפוי לחזור בקרוב,הוא אומנם הושעה באמת ל30 יום אבל בגלל שאמר I QUIT ישאירו אותו מחוץ לTV לתקופה יותר ארוכה. המצב של כריס מאסטרס לא ברור. עוד לא ברור האם הוא הושעה ל30 או ל60 יום. עוד מתאבק שמצבו לא ברור הוא ג'ין סניצקי. שמו כן נכלל ברשימות שפירסמו העיתונות אבל ברשימות של המושעים שפורסמו באתרי החדשות הוא לא נכלל ובכל זאת מאז ה27 לאוגוסט הוא לא נראה על המסך. לא ידוע אם הוא בכל זאת הושעה או שזאת פציעה או שלכותבים פשוט אין מה לעשות איתו.

BeN ShaDe

New member
../images/Emo45.gif

נו נו... מה כל הקטע עכשיו עם ויקי? ויקי - ריי = וינס - אוסטין? זאת כנראה הבדיחה הכי מסריחה ששמעתי בחיי.

maayan 08

New member
../images/Emo45.gif

וואי הלוואי ויהיה פיוד בין סינה להנרי. אולי ככה סוף סוף סינה יפסיד...

BeN ShaDe

New member
אבל...

אין מצב שזה יקרה. אם סינה ניצח את קאלי - הוא ינצח גם את הנרי.

אסף Day

New member
כן

פשוט הבהרתי לה שעדיף שסינה ישמור על התואר מול הנרי לא משנה גם אם הוא היה אלוף במשך ה200 שנה האחרונות. כי הנרי הוא בדיוק כמו קאלי רק שהוא יודע לדבר ולתת פרומואים.

maayan 08

New member
לדעתי לא

אני כל כך רציתי שהתואר יילך לאורטון ואינלך מושג איך אני שונאת אותו .. אבל סינה כבר יותר מדי זמן עם זה ואם הוא הצליח לנצח את כולם אפילו את קאלי זה מראה עליו שהוא בלתי מנוצח... אז שמארק הנרי ייקח לו את זה אני בטוחה שמישהו יצליח לנצח אותו

אני לא אמרתי שהפיוד יהיה על אליפות ../images/Emo185.gif

אני אומנם לא אמרתי שהוא לא יהיה על האליפות אבל גם לא אמרתי שהוא כן יהיה על האליפות. בקיצור לא ידוע אם הוא יהיה על האליפות =]

אסף Day

New member
מסכים

אבל לא למישהו שידרדר את ענף ההיאבקות לשפל חדש... פשוט תתארי לעצמך אלוף שלא ימכור כמעט וישתמש ב'בר האג' בתור פינישר. פשוט שעמום טוטאלי.

אסף Day

New member
עוד חדשה קטנה. TNA החתימו את המתאבקת

אמזינג קונג על חוזה. החדשה נלקחה מהמבזק הטלפוני של TNA.

אסף Day

New member
דעה על החדשות

איום ונורא פשוט מחריד: "עוד רעיון באוויר לגרום לויקי לצבור היטים מהקהל הוא להסתובב עם אחד מהמתאבקים הזכריים בסמאקדאון ובכך לגרום לקהל לחשוב שהיא בוגדת בבעלה המנוח אדי גררו." בוקרים ASSHOLES ללא כל צל של ספק ואם ויקי תשתף פעולה אז בכלל זה לא אומר דברים טובים עליה... אבל כל עוד היא לא הסכימה נדון אותה לכף זכות.
ריי מיסטריו=סטיב אוסטין? ויקי גוררו=וינס קנדי מקמהון? כן בטח. בוב אורטון מתערב בפיוד של סינה מול רנדי. לא, ממש לא ראינו את זה בא מקילומטרים... הרבה מתאבקים הולכים לחזור אני מחכה לראות שוב את ריגל GM. מעניין אם מוריסון יועבר מECW. וממש לא התגעגעתי לסניצקי. לא נראה לי שהזיווג הולי - רודס שווה הרבה וגם לא הגיוני. מה הם יעשו כמו פאקמן ורון קילינגס ופתאום יאהבו איש את רעהו? סיכום: לי נראה שהבעייה של סמאקדאון זה לא המתאבקים אלה דווקא הבוקרים חסרי המצפון והכשרון.

rshamir

New member
"בוגדת בבעלה המנוח"

נו באמת איזה בולשיט. אם יש מישהו בקהל שמצפה שויקי גררו תישאר לבד כל ימי חייה, אז מגיע לו לקבל סטוריליינים מפגרים כאלה. שויקי תצא עם מי שהיא רוצה, בין אם זה בחיים ובין אם בסטוריליינז, ושתבלה.

למעלה