חדשות שאקירה:

El Argentino

New member
חדשות שאקירה:

שאקירה תופיע ב-20/08/05 בקולומביה, יחד עם קרלוס ויוס, חואנס ועוד עם המון המון זמרים ושחקנים קולומביאנים למופע קוראים NUESTRA TIERRA EN VIVO והוא יערך בבוגוטה בירת קולומביה... לגבי השיר של נירוונה Smells Like Teen Spirit נשאר לנו רק לחכות ולראות אם זה אמת או שקר, כי אתר UNIVISION פירסם שאולי השיר יכלל בדיסק החדש ואם לא בדיסק אז הוא יכלל במסע ההופעות הבא כמו שהיא עשתה בעבר עם Dude Looks Like A Lady ו- Back In Black... לשאקירה נוספה עוד קטגוריה שהיא מועמדת עליה בפרסי הנוער מטעם UNIVISIONלקטגוריה קוראים: "רוק בספרדית" מה שאומר שעכשיו יש לה 8 מועמדויות ולא 7... שיהיה לה בהצלחה!

12ShakirA12

New member
איזה יופי../images/Emo70.gif

הלוואי שיהיה את Smells Like Teen Spirit .. לא משנה איפה
אבל שיהיה
רוק בספרדית חח יפה
בהצלחה שיהיה
תודה על החדשות

משפחה as משפחה לא, אבל

אחי הגדול והטיילן היה שם כמעט שנה והתאהב..ממש עשה לי חשק לשם! אגב זה גם שהוא ש"חטא" שם בקניית דיסקי שאקי

ואיפה הוא היה?בצפון או דרום?

כל מי שטס לשם חוזר עם דיסקים שלה. או של חואנס, קרלוס ויוס

חחח נכון, גם חואנס הוא הביא!!

והוא היה...הוא בעיקר אהב את מדז'ין, שם היה רוב הזמן וגר שם. נורא חיבב גם את אנטיגוואה... וביקר בין לבין כמובן בקרטחנה ובבוגוטה. כלכך הרבה סיפורים ותמונות שמעתי וראיתי...רוצה להגיע לשם גם! הוא כמובן הבטיח לסדר כל מיני קומבינות עם מלא מכרים שלו שם- ישראלים, מקומיים, ואחרים, כי בכלזאת, היה שם שנה, הכיר מלא חבר'ה.. אוישששש רוצה כלכך דרום אמריקה! למרות שזה אומר לעזוב את החבר ל3.5 חודשים האלה

אני ממדג'ין!!!!!!!!!!!!!!!!!

תשאלי אותו אם הוא היה ב envigado? poblado aguacatala אלו הרחובות הכי מפורסמים במדג'ין והם בצפון...אני מאגוואקטלה אבל זה רחוב סגור עם שומרים חומות מה שאת לא רוצה...כי שם גרים שרים,מפורסמים....ואיזור אנביגדו פבלו אסקובאר נולד...אז זה חובה לבקר באחוזה שלו כי היא בגודל חצי מדג'ין..תבקרי בקוקוטה גם...שם מייצרים את הקפה הכי טוב בדרא"מ

קולומביאנית אמיתית?../images/Emo66.gif

כבוד! הרבה נמנעים מביקור שם בגלל כל החטיפות וכו', אבל אחרי שאחי היה שם שנה שלמה..אין מצב שאני מפספסת! ואני בהחלט אתחקר אותו על המקומות שאמרת! לגבי השכונה של העשירים במדג'ין, אני כמעט בטוחה שהוא הזכיר אותה! וקולומביה זה בכלל מולדת הקפה הא?

אמממ

כן הרבה נמנעים אבל צריך לדעת איפה להסתובב...זה ימנע הרבה בעיות.. קולומביה מפורסמת בקפה המר שלה אבל אומרים שברזיל הכי טובה ויש עוד שתי מדינות שנחשבות לטובות: קוסטה ריקה ופרו אח שלך למד לרקוד? אם הוא היה בצפון הוא היה צריך ללמוד ?:סלסה מרנגה צ'ה צ'ה רומבה קומביה רגאטון וג'נטו=ויינטו

טפו טפו טפו ב"ה!../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

צריכה לחסוך עוד בערך 10,000 ש"ח
עד אז...לא פשוט למלצרית זוטרה שכמותי. וכן..נשאר לי חסך של "הטיול הגדול" של אחרי צבא. חודש באוסטרליה עם החבר, וחודש בארגנטינה עם המשפחה לא עשו כלכך את שלהם..
היעדים: ברזיל- להתחיל בקרנבל בריו, ומשם להמשיך עוד חודש בברזיל, דגש על חופים כמובן, משם
קולומביה גם איזה חודש ואז
טיסה למרכז אמריקה- מקסיקו.. אולי נשלב גם גוואטמלה וקוסטה ריקה על הדרך...

12ShakirA12

New member
יאאאאא איזה יופי../images/Emo66.gif

איזה טיסה חבל"זית תהיה לך
אני מקווה שהכל ילך כמתוכנן

אבל בקולומביה את צריכה לבקר רק

באוגוסט יולי כי יש את הפסטיבלים של מדג'ין=פסטיבל הפרחים וזה מאוד יפה.. ובברנקיג'ה יש את פסטיבל הסלסה(גם בקאלי)....ומלא אומנים מקומיים שרים שם,שאקירה גם הופיעה שם אבל בשנת 92

כן שמעתי מאחי על פסטיבל ה../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

חבל באמת שבזמן הזה אני כבר אהיה בארץ, אתכונן לשנת הלימודים
בשאיפה שאצליח להתקבל בכלל למה שאני רוצה....

perrinat

New member
אני מאמינה שעוד חצי שנה היא

כבר תצא בסיבוב ההופעות העולמי, אז זה יהיה אפילו יותר שווה!

למעלה