חדשות רעות!!!!!!

Rainmaker 666

New member
חדשות רעות!!!!!!

מופע הלהקה האחרון של Iron Maiden מה-20.08, במסגרת פסטיבל Ozzfest, לווה בזריקה מסיבית של ביצים וחפצי פלסטיק על הלהקה. ככל הנראה, פרץ סכסוך בין מחנה אוזי ומחנה איירון מיידן שלווה במערכת של לכלוכים הדדים. במהלך הופעת הלהקה חלקים מהקהל זרקו חפצים וירקו לעבר הבמה, דבר שגרם למספר הפסקות בהופעה ובכמה נאומים זועמים של הסולן, ברוס דיקינסון. לאחר שהלהקה סיימה את הסט עלתה שרון אוסבורן, אשתו של אוזי, לבימה ופצחה בנאום שלה בה הגדירה את ברוס דיקינסון כ-"שמוק". מיידן הצהירו כי זו הפעם האחרונה שלהם ב-Ozzfest. במהלך ההופעה ניסו מארגני הפסטיבל שוב ושוב לגרום לקהל לפרוץ בקריאות נשנות של "אוזי", אך הקהל שבא לראות את מיידן הגיב בקריאות "מיידן", גם לאחר שאחד מהמארגנים קרא "אוזי" במערכות הכריזה של האולם. מרבית הנוכחים במקום טענו כי ניתן היה לראות שכל האירועים במהלך ההופעה היו מתוכננים ע"י מארגני הפסטיבל ושרון אוסבורן, שאף התירו לחלק מהקהל להיכנס להופעה עם מגשי ביצים.

אסף Day

New member
אני אוהב את אוזי אבל...

שונא את המשפחה שלו שרון עושה יותר מדי צרות אנלא אוהב אותה בכלל

barlevy

New member
חחח גם פול דיאנו-

בביקורו בארץ דיבר עליה איתנו ואמר שהיא.. BITCH

אסף Day

New member
תקנו אותי אם אני טועה אבל...

זה רק נראה לי או שOZZFAST הפך להיות במה לפריקים?

Fistuuk

New member
זה חדשות טובות

הם לא יופיעו שם יותר וזה מפנה את המקום ומגביר את הסיכוי במיליונית שהם יבואו לפה

DanieLushka

New member
פוסטמה.

דיקנסון
.

ED HNTER

New member
שמוק? עדיף קודם שתסתכל על בעלה

המסטול שכול רגע עומד למות ועל הבן שלה האבו-נפחא ועל הבת שלה המסוממת ואח"כ תדבר על אחרים

תגגובה...

למי אכפת מהפסטיבל הזה הוא לא מעניין אבל זה באמת מגדיל בקצת את הסיכויי שאיירון יבואו~~!!!~~~ לשהקבלת פנים שלנו הייתה מרשימה... ומי שקורא לברוס שמוק סתם מיתרומם (במיקרה שלנו מיתרוממת)!!!! אני מיצתער מאוד על המילה .... באמת ! אבל ברוס זה נקודה מאוד רגישה אצלי!!!! ושיחנכו את אישתו של אוזי !!! מה היא קשורה!?

rafi k

New member
כל הפרטים כולל התמונות עם הבייצים

באתר http://www.maidenisrael.net/

אוי היא פשוט זו**..

שלא תבינו לא נכון, אני בהחלט מעריכה את האוסבורנ'ס אבל מה נותן לה את הזכות לקרוא לדיקנסון "שמוק"??

barlevy

New member
מן הסתם זו הייתה מלכודת של SHARON

כבר לפני ההופעה היה סיכסוך בינ שרון אוסבורן לברוס דיקינסון בין השאר עקב תלונות של ברוס על ציוד הסאונד בפסטיבל. שרון היא זו שאיפשרה לאנשים להכניס ביצים לפסטיבל (אני אף פעם לא שמעתי שמישהו באופן ספונטני לוקח איתו ביצים להופעת מטאל) שרון גם ניסתה להסית את חברי שאר הלהקות בפסטיבל כנגד מיידן. היחידים שפעולת ההסתה עבדה עליהם היו חברי BLACK LABEL SOCIETY (חברי להקתו של זאק ווילד -הגיטריסט של אוזי) למי שעוד לא ראה את הקליפ: אחד מחברי BLACK LABEL נראה עולה על הבמה בזמן השיר THE TROOPER מחזיק ומנפנף בדגל ארה"ב - מעין קונטרה לדגל אנגליה שמחזיק ברוס..

NYMets Man

New member
פשוט מגעיל

כל ההערכה שלי לאוזי הלכה לעזאזל, גם ההתמסחרות, גם פגיעה באלילים האלה, גועל נפש

אסף Day

New member
כן תאשימו אותה!! מכשפה!

מיידן היו צריכים לקרוא לשיר שלהם SHARON THE HARLOT

הדבר היחיד שמצחיק פה זה....

שהלהקה שתהיה במקום מיידן תהיה ..Velvet Revolver.. כן אחלה תחליף....ממש (שרון זונה)

maximf

New member
איזה מזל שלא הלכתי!!

ממש רציתי ללכת אבל לא היה לי איך להגיע, זה שעה נסיעה ממרכז העיר ואני לא מאמין!! יכלתי לפגוש אותם ב 19 בסאנסט אבל לא ידעתי שהם היו בעיר!!! זה שתי דקות מהבית שלי!!! לא הוגן!!!!! אני רק מקווה שהם יגיעו לפה שוב למופע אמיתי עם כול השירים, כי את זה אני כבר לא יפסיד

למעלה