חדשות רעות.

k k1

New member
אההה :) עצובה בשבילך

ומה, החליפו אותה? הם התפרקו? מה קרה איתם בסוף? אבל אני לא מכירה ת'להקה הזאת ולפני כמה זמן מישהי רשמה מכתב למעריב לנוער על הלהקה הזאת ופתאום אני שומעת בעוד מקומות עליהם...מאיפה הם צצו פתאום???

hadasrulez

New member
הן להקה של 4 בנות..

הן כבר 3-4 שנים פועלות ביחד ויש להן שני דיסקים, שהן התחילו לעבוד על האלבום השלישי היא החליטה לעזוב כי היא התגעגעה למשפחה והיא רצתה ללכת ללמוד... ואז אחרי שבועיים בערך החליפו אותה במישי אחרת... אבל זה עדיין חרא כי היא היתה הפייבוריט שלי ויש לה קול מדהים (אני אפילו יכולה להשוות את הקול שלה לשל כריסטינה.. כן עד כדי כך..) זהו בקיצר.. הן דיי מוכרות בארה"ב ואירופה, בארץ ממש לא, חבל כי הן מוכשרות בטרוף יש להן שירים מדהימיםםם
מי שסימנתי זו הסולנית שעזבה ובתמונה השניה זו מי שנכנסה במקומה אם תרצי אני יכולה להמליץ לך על שירים שלהן

NiKi†a

New member
גמני מחבבת אותם....

יש לי אפילו דיסק אחד שלהם.. ת'כלס אני אוהבת את מארק
אבל לא משנה. חבל עליהם, כי הם כן מוכשרים ויש להם שירים יפים.

הגיע הזמןןןןןןןןןןןןן! איחרו בכמה

שנים הייתי אומרת... אאין להם כבר נינים או משהו..?..? זה היה עניין של זמן........... ואממ דווקא ההוא שיצא הוא הכי חמוד.. עם הלחיים האלה.. נותנת להם כמה חודשים והם יתפרקו סופית..

Nof-Y

New member
איזה אנשים יש פה...שמחים בזמן

שמלא אנשים שאוהבים את הלהקה.....עצובים! ווסטלייף הם לא סתם עוד להקת בנים......הם קימיים כבר 6 שנים! הם יודעים לשיר! הם ביקרו בארץ פעמיים! יש להם שירים טובים!הם שברו שיאים! יש להם 13 סינגלים במקום 1, 18 סינגלים ב-top5 אז למה סתם לזלזל? אני ממש מקווה שווסטלייף ימשיכו בתור ארבעה!

ערן1987

New member
וואו,קיימים כבר 6 שנים

בגלל התקופה של הלהקה אנחנו צריכים לאהוד אותם? אם כן אז כולנו מעריצים שרוווווופים של ארוסמית'(30 שנה פלוס אם אני לא טועה) מה זה משנה כמה סינגלים תקעו ואיפה? משנה המוסיקה שלהם

Nof-Y

New member
מה רע במוזיקה??

פופ...... זה שאתה לא אוהב את זה זה כבר בעייתך אבל מכאן ועד לבוא ולהגיד: יופי שהם מתפרקים.....הדרך עוד ארוכה וגם אם יש להקה שאני לא אוהבת את המוזיקה שלהם אני לא שמחה שהם מתפרקים....... תתחיל לתת כבוד ללהקה שעבדה קשה מאוד במשך 6 שנים, עשתה מסעי הופעות ענקיים, הוציאה 5 אלבומים, וגם הגיעה לארץ פעמיים כנראה שקשה לך לתת כבוד במקום זה אתה יודע רק לזלזל ולפגוע

ערן1987

New member
מי אמר שאני לא אוהב פופ?

זה הסגנון האהוב עלי.. נתתי דוגמא את ארוסמית' כי הם פועלים כבר הרבה מאוד שנים אז מה עם באו פעמיים לארץ? אני בארץ עוד מעט 17 שנים,לי לא מגיע כבוד?

Nof-Y

New member
בידיוק אותו הדבר.....ההשוואות שלך..

פששששש...מזה טובות

ערן1987

New member
מישהו השווה?

ממש לא.. גם בגלל סגנון המוסיקה השונה וגם בגלל כי ארוסמית' מוערכים פי 100 מווסטלייף ומצליחים פי 5 מיליון מהם

dilan angel

New member
יווווווווווו איזה סיפור!!אז אנשים

לא אוהבים אותם... SO??????? ח-ל-א-ס

Art Freak

New member
תגובה ל-dilan angel

אם מישהו מ נו דאוט היה עוזב, ואת היית מודיעה בפורום הזה ומצפה לטיפה (לא הרבה-טיפה) סימפטיה- ובמקום זה היית מקבלת ערימת תגובות "חינניות"-תאמיני לי שלא היית חושבת שזה לא "סיפור".....כי זה כן סיפור גדול, ואנשים (-למרות מה שאת חושבת) כן אוהבים אותם,זה לא במקרה שהם מוכרים המון אלבומים וכ'ו, אז דיי, הבנתי שיש פה אנשים שלא מסמפטים אותם במיוחד, לא צריך לצעוק לי או לשאר מעריצות הלהקה את זה בפרצוף, כל מה שביקשתי היתה טיפה סימפטיה, אז אם לא היה לך מה להגיד- למה לפגוע? ועוד בזמן שכולנו עצובות גם ככה?!

s.p.y

New member
רגע אחד

נראה לכם שאנחנו אוהבות את ווסטלייף בגלל שהם קיימים 6 שנים או בגלל שהם באו לארץ פעמיים? הרי ברור שאנחנו אוהבים אותם בגלל המוסיקה שלהם. אני מכירה מלא אנשים מגיל צעיר ועד ממש מבוגרים שאוהבים אותם מאוד ונהנים להקשיב למוסיקה שלהם. וזו עובדה! ואת זה אי אפשר לשנות. כמובן שעל טעם ועל ריח אין מה להתווכח! לכל זמר או להקה יש מעריצים ויש שונאים. גם זו עובדה. וגם אם להקה שאני הכי שונאת תתפרק - אני לא אשמח כשאני יודעת שיש מעריצים שהרוסים מזה. חוץ מזה שאני מקווה שווסטלייף עוד ימשיכו.

אממ רגע כל הבלאגן הזה בגללי...!..?

חח אנשיםםם אין לי כלום נגדם אבל דיי הם כבר עברו את זמנם היה עדיף שהם יתפרקו כשהם בטוב ולא למשוך את זה יותר מידי עכשיו הם 4 ימשכו וימשכו את זה עד שהם יתפרקו במצב לא טוב.. ככה נראה לי.. ואממ אפאחד אמר שאני לא אוהבת אותם.. טוב אני לא לפחות לא עכשיו.. אבל כשהייתי יותר קטנה אז כן יש לי את הדיסק שלהם ואני זוכרת את עצמי חרשת עליו.. במיוחד על evry little thing you do שיר ענקק.. קיצר אל תתרגשו יותר מידי היה לכם אותם 6 שנים הגיע זמנם..

dilan angel

New member
תראי,בפורום

כל אחד מביע דעה אני לא זלזלתי באף אחד פשוט רשמתי מה דעתי עליהם (את יכולה שוב להסתכל בהודעה למעלה) יש לי כבוד לכל האמנים אבל יש אמנים שאני אוהבת יותר ויש כאלה שיותר.. אממממ אם נגיד איזה להקת מטאל כבדה הייתה מתפרקת
לא היה אכפת לך , נכון? כי אני משערת שאת לא אוהבת מטאל.. אותו דבר אני...אני לא מעריצה את ווסטלייף(למרות שאני מכורה לפופ) זהו.. ובאמת אם פגעתי במישהו אז זו לא הייתה כוונתי פעם אחרת אני אגיב בטיפה יותר התחשבות אמממ ואם נו דאוט היו מתפרקים והייתי מקבלת כאלה תגובות , זה לא היה מעצבן אותי... חפיף..

למעלה