חדשות קיילי

אפרת ר

New member
חדשות קיילי

קיבלתי במייל .. קיילי ותערוכת המכוניות בפאריז. היא נראית מדהים לדעתי.. תהנו!

לימבו

New member
../images/Emo66.gifשתי הערות:

אחת מטורפת, אחת פחות. נתחיל עם הפחות: לנהוג בלונדון זו סכנת נפשות, במיוחד למי שרגיל לסוע בצד ה"נורמלי" של הכביש. למרות שבאוסטרליה כמדומני, גם נוהגים "הפוך". אבל בכל מקרה- אני שמח מאד שקיילי לא נוהגת כשהיא בלונדון, ובכלל- היא יכולה להרשות לעצמה נהג צמוד, אז למה לא?! (גם מי ישמע, כמה היא כבר נוסעת) ההערה המטורפת היא: שעכשיו אנחנו יכולים לזהות את המכונית של אבא של קיילי (לפי לוח הזיהוי שבתמונה)

אפרת ר

New member
שאלה... לימבו....

מה עם מספר הרכב של קיילי? אני כבר לא זוכרת, אבל אני בטוחה שרשמתי איפשהו.... אתה בטח זוכר?!??!

Fever2002

New member
הפלאפון שלה יותר מעניין ../images/Emo8.gif

מה נעשה עם המספר רכב? היא תיסע איתו 100 קמ"ש ונצעק לה Hey Kylie! ?
גם תערוכת מכוניות וגם קיילי ביחד,על זה אפשר להגיד דבר אחד: החמצה. ואם כבר מספרים,שמתם לב כמה כאלה שקוראים לעצמם קיילי מינוג (באנגלית) פתחו אייסיקיו? תופעה.

אפרת ר

New member
הייתי שמחה לפלאפון

אבל מספר רכב שראינו במנצסטר, עזר לי לדעת בלונדון שבועיים אח"כ שהשומרים משקרים וקיילי עוד לא עזבה את האולם, וכך אני ועוד 4 מופרעים חיכינו בקור המקפיא של מרץ באמצע הלילה בלונדון וזכיתי ללחוץ את היד של הנסיכה...

לימבו

New member
קטעים... טלפתיה

בדיוק הבוקר חשבתי לסרוק את התמונות השטותיות שצילמנו שנה שעברה במנצ´סטר, של השומר של קיילי ושל הרכב... זה היה משהו עם IIZ94 משהו כזה... אני זוכר שרציתי להדפיס את זה על חולצה... אני אביא מחר לסרוק את זה.

אפרת ר

New member
אתה זוכר איזה קור היה שם?

ואנחנו עומדים שם כמו מפגרים שעתיים... שומעים את ההופעה מבחוץ ועושים פוזות מול המצלמה ליד המכונית.... הנה קיילי שיצאה בסוף...

Fever2002

New member
אתם גדולים ../images/Emo13.gif

סבלתם את הקור,חיכיתם,צילמתם ועוד לחצתם את היד שלה... אמרתם לה שאתם מישראל? מעריצים לדוגמא

אפרת ר

New member
הלחיצת יד הייתה בלונדון

התמונה הזו ממנצסטר שבועיים קודם... וכן היא יודעת שבאנו מישראל... החזקנו שלט ענק ורוד שכתוב בו came from Israel just to see you ושהייתי בלונדון קיילי ראתה 100% את השלט כי היא קראה אותו בקול ואמרה: oh... someone came form Israel just to see me... חשבתי שאני הולכת למות באותו הרגע... יש לי את זה מוקלט.... טרחתי להכניס טייפ מנהלים להופעה...

לימבו

New member
בגלל זה אני תמיד מזדהה../images/Emo6.gif

עם הבנות ב-intimate and live שאומרות : We waited for 9 hours.... it was feazinig!!!! (ואגב, אני לא הייתי בהופעה בלונדון, ההופעה המפורסמת "ההיא.."... עם לחיצת היד)

Fever2002

New member
בפעם הבאה

נשקול לצייד אותך עם מצלמה זעירה שלא מגלים אותה בכניסה ע"י שיקוף
ככה תוכלו גם לצלם ולא רק להקליט
השאלה היא כמה כסף נצבור בסוף החוליה החלשה כאן כדי שיהיה תקציב לזה
וברצינות,לגבי השלט-כל הכבוד לך שהחזקת אותו ולקיילי שהגיבה.

אפרת ר

New member
צילמתי דווקא..

בלונדון ומנצסטר האנגלים המנומסים רק שאלו אם יש לי מצלמה בתיק ואני הגבתי בתמימות "לא".... למרות שנכנסתי עם מצלמה כמובן וכמה פילמים רזרבים... במנצסטר יצאו תמונות חרא, בלונדון כבר השתפרתי... אבל השנה בוומבלי לא הצלחתי להכניס (ניסיתי מצלמת וידאו קטנקטנה דיגיטלית...) והתמונות שלימבו צילם במצלמה הרגילה לא יצאו משהו....

MrMinogue

New member
איזה חמודה!!!!!

אפרת, את פשוט שולטת!!! יש לך אולי עותק של ההקלטה הזאתי, רק של הקטע הזה שהיא קוראת את השלט שלך?? אני ממתתתתתת לשמוע אותה אומרת את זה! דרך אגב, ממש ממש גאה בך ובלימבו! אתם עושים עבודה נפלאה בקידום המעריצים הישראלים של קיילי!

אפרת ר

New member
יש לי את זה על הטייפ מנהלים

ואני צריכה להקליט את זה למחשב באיכות נורמלית כדי שתשמעו...אני אשתדל לעשות את זה בסופשבוע....

Fever2002

New member
זה יהיה מעניין לשמוע

ונראה לי שפספסת ביעף מחמאה משני אנשים

אפרת ר

New member
אני יודעת שאני חמודה../images/Emo9.gif

אני לא צריכה לחכות שיגידו לי... סתם... תודה!

למעלה