חדשות קטנות

Nirwood

New member
אני גם חושב שעדיף עמדת עוזר מאמן בNBA מאשר לחזור לאירופה

השאלה באיזה קבוצה.

לדעתי אם היו מציעים לו בGS הוא כבר היה לוקח, אני חושב שזה ירד מהפרק (אולי הכוכבים של הקבוצה לא התלהבו ממנו).

אם נחזור ליחסים עם הכוכבים:

אני חושב שאירווינג מאוד חיבב אותו, לאב הוא פרווה, מוזגוב \ דלי \ JR - מתו עליו.

לברון הוא פיס אוף שיט שבטוח שהשמש זורחת לו מהתחת ושהוא מלך העולם, אתה יכול לנקוב בשם של מאמן אחד שכן הלך לו עם לברון? (ביחסים אישים, לא מקצועיים...).

ההרמוניה שלו עם לו נובעת מהעובדה שהיה ברור לכל המועדון שהם חייבים לתת גז ולהוכיח את עצמם בעקבות הפיטורים של בלאט, וגם בגלל שלו הוא YES MAN ובאדי של לברון.

זה ברור שלברון הכי מבסוט שיש לו מאמנים עם לשון חומה שמלקקים לו 24\7, האמתי בלאט גם ניסה, אבל נכשל.

פולספגן

New member

לברון ידע שאם לו ייכשל, הוא גם יישא באשמה ובאמת אף מאמן לא ירצה אותו.

picki23

New member
בתקשורת הישראלית

אבל בתקשורת האמריקאית הוא עלה כאופציה עבור כמעט כל קבוצה.
&nbsp
כשפופ יפרוש ובלאט יאמן את ברצלונה, מסינה יאמן את הספרס ופאנטים כמוך יאכלו את הכובע, בדיוק כמו שאתה אוכל אותו עכשיו אחרי שניחסת את המסכן הזה בכל מועמדות שאי פעם הנפיצו לו וזקפת לזכותך את הצלחותיו של מאמן שאין לך שום קשר אמיתי לעשיה שלו.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

footballguy90

New member
אני אשפוט את קליבלנד נגד קבוצה רצינית

לעשות סוויפ לדטרויט ואטלנטה זה נחמד, אבל לא מעבר לזה.
אני רוצה לראות את קליבלנד בגמר ורק אז אנתח אותה. זה נראה שהם אפילו לא משקיעים כדי לנצח, זה הולך להם ככ בקלות.

Nirwood

New member
מכבי ת"א גם מעונינת בחוזה ארוך טווח

סביר להניח שאם בלאט יחזור לאירופה זה יהיה למכבי ת"א, אלה אם כן ברצלונה יתנו לו חוזה מפלצתי (והספרדים מסוגלים).

OrEl74

Well-known member
מנהל
ווגל סיכם באורלנדו

אני ממש סקרן לראות מה הוא יעשה עם חבורת הצעירים שם

picki23

New member
מינוי לא טוב לטעמי

זו קבוצה שיש לה קושי אמיתי ליצור התקפה, מקום 22 בהתקפה בעונה הרגילה וזאת בהעדר שחקנים שמסוגלים ליצור ולהביא נק' מאפס (העדר בסקוררים).
&nbsp
במקום 23 היו האינדיאנה פייסרס, שלהם היו יותר סקוררים (אליס, ג'ורג') .
&nbsp
אני מאמין שמה שישתפר זו ההתקפה במעבר אבל הסט אופנס עם רכז כמו אלפריד פייטון עלול להיות הרסני. אני בהחלט מאמין שבשביל לגרום שמשהו שם יעבוד אורלנדו יצטרכו לעשות טרייד ולבחור יפה בדראפט.
&nbsp
מצד שני המינוי הזה עונה על כל הדרישות שהנהלת אורלנדו העלו על הפרק.

rapgamer4ever

New member
אני גם סקפטי. אורלנדו צריכה מאמן שדוגל בקצב מהיר

מצד שני הרבה שחקנים התפתחו יפה תחת ווגל, והוא גם אחד המאמנים הבכירים בשוק, זה לא שאורלנדו יכלה לבחור בינו לבין סטיב קר.

Cade Foster

New member
זו בדיוק הסיבה שווגל כן מתאים

לווגל כמו לכל מאמן יש את השלב באבולוציה של קבוצה שהוא יתאים לו. ווגל לקח קבוצה בינונית ביותר והפך אותה לקבוצה שנגעה באליפות המזרח. הוא מקבל את אורלנדו במצב הרבה יותר טוב מהמצב שבו הוא קיבל את אינדיאנה - יש שם שלד שברור איך הוא הולך להיראות ומי יהיו השחקנים המרכזיים בו, יש פוטנציאל בשני צידי המגרש שצריך לדעת לתרגם, אפשר לסמוך עליו לגמרי בקטע הזה. אני מאמין שהוא יכול לקחת את אורלנדו לכמה ריצות פלייאוף יפות ואחר כך כשיצטרכו מישהו שיתרגם את זה לקונטנדרשיפ הוא יסיים את תפקידו, בדיוק כמו שקרה באינדיאנה. אי אפשר להאיץ מלוטרי לקונטנדרשיפ תוך עונה אחת.

picki23

New member
דווקא אני רואה פוטנציאל בעיקר בצד אחד של המגרש - הגנה

אארון גורדון לא יוצר, אלפריד פייטון לא יוצר, ויקטור אולדיפו בקושי יוצר, מריו הזוניה שחקן כנף משלים (לא יוצר).
&nbsp
בעצם ניקולה ווצ'ביץ זה השחקן היחידי שאתה יכול לסמוך עליו שייתן לך כמות מסוימת של נק' כל לילה. ברגע שיהיה להם רכז ראוי (שגם מאיים מרחוק), אני אסכים איתך שלווגל יש מה לעשות שם. כרגע, ווגל שהוא לא מבריק במובן ההתקפי ילמד אותם לעשות משהו אחד כשמהצד השני הם ייחנקו פעם אחר פעם.

למעלה