חדשות קטנות

ofirshai

New member
הולך להיות פה דם ../images/Emo190.gif

(לא ראיתי שירשור חדש של החדשות הקטנות, לכן שתפתח אחד דור תשרשר אותו לשם) גם גירלס אלאוד משחררות את הסינגל ה3 שלהן, Can't Speak French ב17 למרץ.

dor307

New member
מיוטה נזרקה מחברת התקליטים שלה

למרות שני להיטי טופ 10,כנראה בגלל מכירות האלבום החלשות. ובכך היא מצטרפת לשיבון דורהטי,פליטת השוגאביבס הראשונה,שנזרקה מחברת התקליטםי שלה גם אחרי אלבום אחד,אבל מצאה חברה חדשה והוציא אלבום חדש גם היא ב07

shay08

New member
מה???אני מת עליה!!

היא הולכת לחתום בחברה חדשה?

ofirshai

New member
זה היה דיי ברור

היה לה אלבום חלש, רק שני הסינגלים הראשונים הצליחו וגם השני היה בכלל של גרוב ארמדה). אני לא אתפלא אם באלבום הבא שלה, אם יהיה היא תחזור ל"שורשים" שלה. ד"א האלבומים של סיובן (ככה צריך להגות את זה, לא שייבון) טובים?

ofirshai

New member
אלו בערך היחידים ששווים שמיעה

real girl just a little bit song 4 mutya b boy baby not your baby

dor307

New member
ריאנה היתה מוערבת בתאונת דרכים

והיא ממשיכה לספק כותרות-כוכבת פופ! אחרי הגראמי מכונית ניכנסה ללמוזינה שלה,אבל היא (וכל מי שהיה מעורב בתאונה) יצא בשלום. זה מזכיר לי פאנקד שעשו לסיארה לפני הגראמי שהמכונית שלה (או לידה) התהפכה.

ofirshai

New member
קיילי משחררת עוד סינגל

חוצמה WOW ו"בזרועותיי"
(שאפשר לשמוע אותו כבר בגלגל"צ), היא גם משחררת את All I See בארה"ב. בחירה גרועה לדעתי, היא צריכה להוציא את לייק א דראג או את נו-די-טי...

ofirshai

New member
כריסטינה חוזרת להקליט במרץ

ומקווה שהאלבום יצא בסוף 2008. היא אמרה שרב ההקלטות יערכו בבית, אתם יכולים לנחש למה... (בבקשה בבקשה שלא יעלה לה בראש עוד רעיון שטותי כמו שהיה לה באלבום האחרון...)

ofirshai

New member
דאלאס אוסטין הולך לעשות טימבלנד

ויוציא אלבום בעל הכותרת הזמנית "דה דאלאס אוסטין אקפריאנס", ויכלול שיתופי פעולה עם מספר אומנים (הלוואי הלוואי הלוואי ושהשוגה גם יהיו שם, הרי הוא הפיק להן כמות נכבדת של שירים). למי שלא יודע דאלאס אוסטין הוא מפיק ידוע שהפיק בין היתר למדונה (secret), גוון סטאפני (cool), השוגה (push the button, gotta be you), פינק (just like a pill) ואנסטסיה (left outside alone). נשמע מעניין בהחלט!!!

ofirshai

New member
אוקיי מסתבר שיש לו שיר מתוך האלבום שדלף

בשם hot girls in the bathroom. למישו יש אותו? PJ אמרו שהוא ממש טוב...

ofirshai

New member
אהה שיר נחמד

אני מקווה שיהיה לו שיר עם השוגה, ממש אהבתי אז את ספירל עם ווילאם אורביט...

dor307

New member
נטלי אמרוליה נזרקה מחברת התקליטים שלה

עוד אחת לרשימה

ofirshai

New member
זה כבר נהיה מגפה ../images/Emo3.gif

חבל היה אמור לצאת לה אלבום השנה, מקווה שזה לא ישנה יותר מדי. בעצם גם ככה היה יוצא ממנו להיט אחד בדיוק וכל השאר היה הולך לזבל...

למעלה