NoAmItA ChAn
New member
חדשות פו"ב
בושה שלא כתבתם!1 (בצחוק בצחוק <
. ראש1 כתבו במדור "לא רק פופ": פיט וונטז מצא דרך יצירתית למיד להתנקם במעריץ חצוף שהשליך לעברו טלפון סלולרי במהלך הופעה של פול אאוט בוי. הלי לחשוב פעמיים, לקח פיט את הטלפון והתקשר למספר בינלאומי כדי לטחון את החשבון של בעל המכשיר. "הקו היה פעיל במשך כל ההופעה. ככה ילמדו לא לזרוק עליי דברים", סיפר, בעודו מציין שלמרות שכל הזמן זורקים עליו חפצים בהופעות, אין מצב שיצליחו לפגוע בו. "אני כל הזמן רץ ממקום למקום על הבמה, כך שאני מטרה די קשה לפגוע בה". אנחנו כבר מדמיינים את המעריצים מגיעים להופעות הבאות עם כוונות טלסקופיות וציוד ריגול לוויני. ובכלל, מי אמר שאפשר לקרוא לטיפוסים האלימים האלה "מעריצים"? כפרעל פיט
ועוד משהו שהופיע באותו מדור: הנה רשימת הזוכים העיקריים בטקז פרסי מגזין הרוק הנחשב "קראנג" שהתקיים לאחרונה בלונדון: לוסטפרופטס היא הלהקה הבריטית הטובה ביותר (שנה שנייה ברציפות!!). השיר "דה קיל" של 30 סקנדז טו מארס הוא הסינגל הטוב ביותר. מיי כימיקל רומאנס היא הלהקה הבינלאומית הטובה ביותר. "דה בלאקנינג" של מאשין הד הוא האלבום הטוב ביותר. אנטר שיקארי היא הלקה שנותנת את ההופעות החיות הטובות ביותר. (ולחלק המשמח D
"ד'יס איינט אה סין" של פול אאוט בוי הוא הקליפ הטוב ביותר. ניין אינץ' ניילז זכו בפרס האייקון היוקרתי. ג'ודאס פריסט נכנסו להיכל התהילה. מזל טוב עם דיסטורשן לכולם. ועוד דבר קטן (וטוב בשבילנו D
: פיט וונטז הגיע לטקס מלווה באשלי סימפסון ובקופת שימפנזה חביבה העונה לשם קייט. הזוי. ויש גם תמונה של פיט בתחשץ, ככה שמי שרוצה יכול לגזור לעשות עם זה מה שבא לו XD (אני אישית אדביק את התמונה ביומני {: ). שבוע טוב לכולם D:
בושה שלא כתבתם!1 (בצחוק בצחוק <