חדשות פופ

candyheart

New member
אה,עכשיו הבנתי שמקס הוא אחד מהלהקה

והוא כביכול צחק אליה.לא קלטתי את זה לפני זה.

Music Man XD

New member
אני חושב

שהיא יכולה לעשות את הבחירה בין פשוט למחוא כפיים ובין להתלהב ממש ולדבר איתם מאחורי הקלעים. היא לא חייבת להם כלום.

candyheart

New member
ברור.

אני לא חושבת שראיתי את התגובה שלה באותה הופעה,ואם ראיתי אז אני לא זוכרת,אבל מחיאת כפיים וחיוך זה לדעתי כבר משהו אלמנטרי.זה באמת מעליב לבוא להופיע מול מישהו באותו עסק כמוך שהוא יעשה לך פרצופים מזלזלים(אני לא יודעת אם זה מה שהיא עשתה...אני אומרת בעיקרון).

לדבר איתם ברור שהיא לא חייבת.למרות ששוב,להגיד שלום או משהו זה תמיד נחמד.

זה שהם תופסים מעצמם כאלה שווים שכל בחורה צריכה ליפול לרגליהם זו כבר בעיה מנטלית שלהם.

RedOne8

New member
וואו, תנוחו.

זה פשוט מפגר מצידם, הם מפגרים ושנאתי אותם מהרגע הראשון (שזה אומר מתי שטחנו את ALL TIME LOW ב-MTV, היה מזעזע ונשאר).

מודה, ואין ברירה אלא להודות בכך, שאהבתי את GLAD YOU CAME אחרי שהוא יצא וגם זה לקח זמן. חוץ ממנו הם פשוט נוראיים ואני לא סובל אותם.

2Dirrty4U

New member
כבר אמרתי The UnWanted‬ ?

בואו נגיד שזה דיי יעלה להם במחיר ההצלחה שלהם..

Music Man XD

New member
לא יודע מה איתך,

אני מתחיל להאמין בכוחותיה הסמויים של Cursetina!

זה כמו שהמעריצים שלה אומרים שכל מי ששונא את כריסטינה מכוער
נשמע הזוי, אבל אם תשימי לב זה די נכון

מסכים לגמרי עם כל מה שנאמר כאן.

סתם פאתטיים, לא בטוח אם זה שווה את ההתייחסות

כריסטינה

The Gloaming

New member
מדונה מבטלת הופעה אחת בישראל..

בעקבות אילוצים של לוח זמנים (אז ככה קוראים לזה היום במקום זה שלא נקנו כרטיסים??) מדונה החליטה לבטל את ההופעה הראשונה שהייתה אמורה להתקיים ב 29 למאי, ובמקומה תהיה הופעה אחת בלבד, בתאריך של ההופעה השניה, 31 למאי.

אם למישהו יש כרטיס להופעה הראשונה, הוא יהיה תקף להופעה השנייה.

theone24

New member
אילוצים או בגלל המצב הביטחוני?

בכל אופן, זה מריח קצת חשוד...מה יעשו אלו שקנו מקום ב29 והם יגיעו ב31 רק כדי לראות שמישהו יושב במקום שלהם כי הוא קנה ל31 גם כן?

התנהלות קצת חובבנית.

עוד לא קניתי, ואני מתלבט אם לקנות בכלל...האלבום האחרון לא גורם לי לרוץ לראות אותה מופיעה עם השירים החדשים.

spiceupmylife1

New member
אילוצים של לוח הזמנים

ככה היה כתוב באינטרנט...

מה שנשמע קצת תמוהה...

אני אהיה בין הראשונים בעולם לראות את מדונה בהופעה הראשונה של הטור החדש

ויייפייי :)

spiceupmylife1

New member
CYA שם :)

איזה כרטיסים קנית ולאיזו הופעה ( 29\31?)

למרות שעכשיו זו הופעה אחת מרגש!!!

mix86

New member
קניתי להופעה הראשונה

הכרטיסים שעל הדשא (סה"כ הם הכי טובים אחרי הגולדן-סירקל, אבל עולים בערך 300 לאחד או משהו כזה).
זו ממש השנה של ההופעות. ראיתי הרבה השנה

mix86

New member
"רק"

האמת קנו לי אותה על דיוידי, אבל טרם הספיקותי לצפות (הלימודים פשוט סיוט שלא נגמר).
ראיתי בקיץ את משינה ורוקסט, אני אראה את מדונה ואם ליידי גאגא תגיע אז גם אותה, ועכשיו חזרתי מאנגליה שם ראיתי 3 מחזות זמר (כולל שרק עם החברה שלנו מגירלז אלאוד) והדובדבן שעל הקצפת- סטפס.
היה אחלה.

theone24

New member
מגניב, באמת ראית מלא.

נראה לי חלום להיות באנגליה...
יום אחד...

mix86

New member
תאמין

אם היית תקופה בדרום אמריקה, אז אנגליה זה רק דילוגון עבורך (ויש המון מה לראות שם, מומלץ בחום! אם תרצה טיפים, אני פה).

למעלה