חדשות פאוור מטאל!

חדשות פאוור מטאל!

לקוח מאתר מטאליסט: "להקת הפאוור מטאל הברזילאית Angra העלתה לצפייה וידיאו קליפ לשיר The Course of Nature, הלקוח מאלבומה החדש, Aurora Consurgens, היוצא בסוף החודש. האלבום הופק ע"י המפיק דניס וורד, גיטריסט להקת Pink Cream 69 שהפיק גם את אלבומיה האחרונים של הלהקה. " צפו בקליפ של אנגרה. "להקת Rhapsody Of Fire שיחררה קליפ "מאחורי הקלעים" לאלבומה החדש Triumph Or Agony שיצא בסוף חודש שעבר דרך חברת Magic Circle Music. הקליפ מציג מבט על ההקלטות של האלבום ביחד עם המוחות מאחורי הלהקה, לוקה טורילי ואלכס סטרופולי, לצד ראיונות עם האורחים השונים של הלהקה (בין השאר, כריסטופר לי ובתו) ועוד. כמו כן, הקליפ מציג קטעים מתוך ה-DVD החדש של הלהקה שצולם בפסטיבל Earthshaker 2005 וישוחרר בהמשך השנה. " צפו בקליפ של רפסודי אוף פייר.

Reut E

New member
פעם ראשונה שאני שומעת עליהם..

רפסודי אוף פייר נישמעים אחלה בקטעים ששמו עם הראיונות

Rhapsody of Fire אלו בעצם Rhapsody

אז בטח שמעת עליהם, פשוט עשו לראפסודי בעיות עם הלייבל לפני כמה חודשים אז הם שינו את השם לזה, והם אחלה להקה.

Amir Noy

New member
ב...

בחיפושים של אלבומים וליריקות הם עדיין מופעים עדיין בתור Rhapsody.. או בשניהם =] באמת אחלה להקה.. תודה ג'ים =]

חיפושים במקור פיראטי ולא חוקי באינט

רנט, ככה זה, זה גם בגלל שזה שינוי די חדש, גם אצלי במחשב השירים שלהם עדיין מופיעים רRhapsody, ורק הדיסק החדש כRhapsody of Fire. אבל אני מניח שעם הזמן זה כבר יהיה נורמלי. להקה ענקית:) בכיף, אחי

metalheart

New member
ואם כבר בדניס ווארד עסקינן

אז הוא הבסיסט של פינק קרים ולר גיטריסט :)

למעלה