חדשות ערוץ 2

Yaniv-DC

New member
חדשות ערוץ 2

החל מיום ב' הקרוב, חדשות ערוץ 2 יועברו בשידור חי החל בשעה שש בערב (אושרת ב-6, סדר עולמי והמהדורה המרכזית) ועד 8:40 (תום המהדורה המרכזית) ב-MSN ישראל. אני מניח שיהיו קצת פחות בעיות מהחבר'ה של VTEST... השעות כמובן - שעון ישראל.

ליילה

New member
ואת זה כן אפשר יהיה לראות גם בלי

אינטרנט מהיר
אני נואשת, אני כל כך רוצה לראות קצת טלויזיה מהארץ, ובגלל שאין לי אינטרנט מהיר אני לא יכולה לראות כלום... איזה דיכאון

Yaniv-DC

New member
כן ולא

כן - יהייה אפשר לא- לא באיכות טובה. MSN ישראל אמרו שיהיה אפשרי לראות את זה בחיבור טלפוני, אם כי מובטחים קיטועים, הפסקות והתנתקויות. ונשאלת השאלה - למה DIAL UP?

ליילה

New member
כמו שעדי אמרה... אין פה שרות

של אף אחת מחברות האינטרנט המהיר... בכפר ליד יש אפשרות כזו, אבל אצלנו פה בחוה... אין כך שגם אם הייתי מחליטה להשקיע את הכסף ולעשות אינטרנט מהיר, אין לי איך... ובמצב הנוכחי אני מוכנה לקבל שידורי ערוץ 2 גם עם קטיעות.. העיקר לראות משהו...

Yaniv-DC

New member
בואי אני אספר לך משהו

סדקות אלו ממש אני צופה בתוכנית "מזל טוב" עם מיכל ינאי וגיל ססובר. תוכנית אמרתי? סליחה, הרשי לי לתקן - תת רמה וחרפת עולם, זה מה שיתאר יותר את העלבון הצורב אפילו למסעודה האומללה. שמיכל ינאי תלך לעשות עוד עונה בבראבו ושאת ססובר לא נצטרך לראות יותר חוץ מבשידורים החוזרים של תקופת הזוהר של הקומדי סטור. ערסיאדה כזאת שאפילו בתוכנית של דודו טופז אין. לא פלא שמהדורת מבט זינקה למעל 20% רייטינג בשבועות האחרונים.

ליילה

New member
דפנה צודקת... קדימה, שרשור

אמריקן איידול, לקראת השידור היום בערב... אז ככה, קודם כל הימורים - אני אומרת שכרמן בחוץ, כי הרי גם התוצאות של שבוע שעבר נספרות, וגם ככה היא הייתה עפה שבוע שעבר, ועכשיו אחרי ההופעה הצולעת שלה השבוע, לדעתי היא בחוץ (למרות שהלחמות השיער שעשתה מאוד הולמות אותה...) עכשיו, עוד נקודה שרציתי להעלות - לדעתי סיימון באופן מכוון מנסה להפטר מהבנות, שימו לב שאתמול למרות שכמה מהבנות היו טובות מאוד, הוא קטל את כולן, ורק לבנים הוא נתן כל הזמן מחמאות. הסיבה לדעתי - הייתה לו כוסית בשנה שעברה, עכשיו הוא צריך משהו אחר, קודם כל שזה יהיה גבר, ודבר שני, שיהיה עליו "קטע" אז אני משערת שג'וש ורובן בדרך למעלה (למגינת ליבנו...)

ליילה

New member
אני מסכימה שהתוכנית הזו היא בושה

למקצוע, יצא לי לראות אחת כשעוד הייתי בארץ. אבל אנחנו כבר יודעים שבטלויזיה יש דברים שהם תת רמה ויש שפחות. אני חושבת שגם בערוץ 2 יש תוכניות טובות מאוד שאני מאוד אוהבת, אם זה רק בישראל שתמיד מצחיק אותי, או אמנון לוי, או אדיר מילר שלדעתי הוא מצויין, ויש עוד הרבה... אבל לא איכות אני מחפשת פה (למען האמת למי שלמד להכיר אותי אני לא מחפשת איכות באופן כללי בדרך כלל
) אלא קצת טלויזיה בעברית. אני מכורת טלויזיה, מודה. אני גם פה יושבת הרבה שעות מול המסך, תמיד הייתי כזו... ואני מאוד מתגעגעת לקצת טלויזיה בעברית, אז על מיכל ינאי אני אדלג כנראה, אבל דברים אחרים אני אשמח לראות. ודרך אגב יניב - קבלו ח"ח על מבט... אני לא זוכרת מתי הם הגיעו לכזה רייטינג מטורף, בטח לא בתקופה הזו של רייטינג נמוך

למעלה