חדשות ערוץ 1

subatoi

New member
חדשות ערוץ 1 ../images/Emo44.gif

למרות חוסר ההענות המסיבי כאן בקשר לכתיבה לערוץ 1, הנה מה שאני קבלתי מהם היום: "שלום רב, תודה על פנייתך. מבירור שערכנו במח' סרטים קנויים של רשות השידור עולה כי: אנו נמצאים בתהליך מתקדם של רכישת העונה השביעית והשמינית של הסדרה "סטארגייט" . בנוסף יש כוונה לרכוש בהמשך גם את סדרת הבת "סטארגייט אטלאנטיס" . עדיין אין שיבוץ לעונה השביעית לכשיהיה מועד שידור תבוא על כך הודעה בשידורינו ובלוחות המישדרים המתפרסמים. בברכה, עמוס גורן" ההדגשות במקור, אגב, לא ממני. זה אמנם לא אומר שהם כבר קנו הכל, אבל זה הרבה יותר נחרץ, למיטב זכרוני. ובכל מקרה זה הרבה יותר מהתשובה המטומטמת לחלוטין שלהלן שמנהלת הפורום שלנו קבלה מהרשות השניה לגבי "אנטרפרייז": "אנו מודים לך על פנייתך לרשות השנייה לטלוויזיה ולרדיו הסדרה אינטרפרייז שודרה באמצעות הזכיין "טלעד", תוכל לפנות ישירות אליהם, לנוחיותך, להלן דרכי ההתקשרות עימם: "טלעד" – רח' מרכוס 20, ירושלים. טל': 02-5692444 פקס: 02-5611451. http://www.telad.co.il/ כל טוב, בברכה, הילה אלון עוזרת דוברת הרשות השנייה" טוב שבקשר לסטארגייט יש עם מי לדבר...

Echelon

New member
ובאותה נימה של אופטימיות

נחמד לראות שסוף סוף יש היענות. אני אישית חושב שאני יחזור לצפות כל שבת במתרחש בSGC. חוץ מזה, שכל הכבוד לך, וכל הכבוד לקהילה שהצלחנו בעזרת לחץ מסוים לקבל את מה שרצינו. בקשר לעונה 9: קודם כל, הודיעו שהדמות של ג'ק תמשיך להיות בסדרה, ועדיין מדברים עם RDA בקשר להשתתפות. כמו כן העונה התשיעית תמשיך להתמקד בAncients, בתור אלה שהיו Gatebuilders ועוד כל מני שטויות כאלה. הולכת להיות עונה מעניינת למרות הכל, ואני עדיין מקווה שלא יהרסו את הסדרה. מעניין אם נזכה גם לעונה עשירית. עד כמה שהבנתי נתחיל לראות את העונה התשיעית בקיץ הזה.

subatoi

New member
חצי ../images/Emo58.gif מעלי (אצלי אין)

השתגעת?! ועוד בתגובה למשהו שאני כתבתי? חוצמזה, שאני לא עשיתי כלום, כולה שלחתי מייל. לדעתי מה ששבר אותם היתה עצומת המאתיים מאייקון, בניהולם של המנהלת וחבר מרעיה שהציקו לכל מה שזז כדי שיחתום. זה מה ששבר אותם.

Echelon

New member
עד כמה שידוע לי ../images/Emo58.gif?

אין שום ספוילר. כבר מזמן דובר על הAncients בנושאים האלה בפרקים שהיו בארץ

subatoi

New member
בגלל זה כתבתי חצי,

אולי זה שהעונות המתקדמות מתמקדות בהם זה הורס למישהו? לך תדע. אני כבר רווי ספוילרים, אז ידעתי את זה.

Chelnak

New member
תשובה מעניינת...../images/Emo12.gif

כמה זמן הם כבר נמצאים במשא-ומתן? נקווה שהוא יסתיים בקרוב.
ועוד לחשוב שפעם (כשהם שידרו את הסדרה פחות-או-יותר כמו שצריך), כשכולם צחקו על ערוץ 1, אני הגנתי עליו (רק בזכות סטארגייט)...

jewish master

New member
הגנת עליו?!?

כבר אז, בימי קדם. כהערוץ הראשון שידר את הסדרה, היו לנו, הצופים, יותר ממספיק סיבות לתעב, ולשאת תפילה כל ערב שמישהו ייקח את האוצר הזה מהידיים של הערוץ הראשון ויישתמש בו כראוי.

Chelnak

New member
זה די פשוט, למען האמת:

להוציא מספר שנים (שבמילא היו לפני הרבה מאד זמן), היו לי (ויש לי) רק ערוץ 1 ו-2. מאחר וסטארגייט היתה הדבר הכי מעניין בערוץ 1 (או בכל ערוץ אחר, למען האמת), תמיד אהבתי את הערוץ הזה (עד שהוא התחיל להתקלקל), למרות כל ההפרעות בשידור הסדרה. בכלל לא רציתי שערוץ אחר ישדר את הסדרה במקום הערוץ ה-1, כי אז או שהיה מדובר בערוץ 2, שהיה דוחף פרסומות כל שניה, או שהיה מדובר בערוץ שאין לי... אבל, כבר מזמן הפסקתי לאהוב את הערוץ הזה. אם כי אני בהחלט רוצה שהוא יהיה זה שישדר את סטארגייט, ולא ערוץ אחר, מאותן הסיבות שהזכרתי למעלה.

subatoi

New member
צ'מעי, אני לא זוכר את הניסוח המדויק

של התשובה הקודמת שלהם, אבל זו נשמעת לי הרבה יותר נחרצת.

Chelnak

New member
היא indeed הרבה יותר נחרצת.

הם אפילו הדגישו את ה"מתקדם"!

kinspirit

New member
../images/Emo124.gif שינוי כיוון הלחימה?

וובכן, נראה כי אכן סטארגייט עומדת לחזור לערוץ הראשון. נכון, אני אאמין לזה רק כשאני אראה את הפרק הראשון משודר (אפילו רישום בלוח המשדרים לא ישכנע אותי סופית), אבל זה בהחלט נראה כי היום הזה יגיע, ואולי אפילו בקרוב מאוד. אולם אין זה הזמן להפסיק לכתוב - להיפך. אין ספק כי קהילת סטארגייט השמיעה את קולה, וקול זה חזק למדי. אני לא יודעת כמה אנשים כתבו לערוץ הראשון על סטארגייט בעבר, אולם אני מתקשה להאמין כי עצומה של 200 איש (ואימיילים אשר כולנו שלחנו בחודשים האחרונים), עברו מבלי שהערוץ שם לב אליהם. עכשיו חשוב יותר מאי פעם להראות להם שאנחנו עדיין כאן - אפילו כשאנחנו מבינים כי הענין כמעט סגור, אנחנו ממשיכים להפעיל עליהם לחץ ולחכות. אנחנו נתרצה רק כשנקבל את תאריך השידור של פרק פתיחת העונה השביעית. עתה עלינו להוסיף נקודה נוספת למאבק. כפי שידוע לכולנו, שעות השידור בהן שודרה סטארגייט בעבר לא עשו חסד עם הסדרה. ניתן היה אולי לעבור על כך בשתיקה (כי הרי זה היחס שכל סדרות המדע בדיוני זוכות לו בארץ), אלמלא שעת השידור הכה לא נוחה של שבת בצהריים הייתה מונעת מקהל גדול לראות את הסדרה ולהנות ממנה - ואני מדברת על הצופים ששומרים שבת. אז תמשיכו לכתוב לערוץ הראשון, תגידו להם שידוע לנו שהמשא ומתן בשלבים מתקדמים, ואנחנו אכן מאושרים כך, אולם אנחנו עדיין מחכים ובשבילנו זה לא ייגמר עד שלא נראה את סטארגייט משובצת בלוח השידורים. ואל תשכחו להוסיף בקשה לשינוי שעת השידור - האם זה באמת כל כך קשה לשים את סטארגייט בשעה בה יותר אנשים יוכלו לצפות? העניין רק יניב פירות לערוץ הראשון בכך שיותר אנשים יוכלו לשבת מול הטלויזיה ולצפות בערוץ בזמן שידור הסדרה. המאבק עוד לא הסתיים

למעלה