חדשות ערוץ הבידור..

AeroSlash

New member
חדשות ערוץ הבידור..

ראיתי חדשות ערוץ הבידור ובסוף היה מין סקר: מה סטיבן טיילר צריך לעשות עכשיו שהוא יהיה סבא?
אני לא בדיוק זוכרת את שלוש האפשרויות שהיו שם אבל אחת מהן הייתה להסתפר.. ושניה, נראה לי, להוריד את הלק מהציפורניים או משהו בסגנון.. מה אתם חושבים
האם סטיבן צריך להשתנות עכשיו שהוא הולך להיות סבא? ואם כן אז מה הוא צריך לשנות לדעתכם? סתם מעניין לדעת.. נ.ב. כל הכבוד לערוץ הבידור שלא טעו בשם ואמרו: "סטיבן טיילר"..

Aero7STyle

New member
lol

אז זה לא היה התקפה פרנואידית ובאמת ראיתי את סטיבן שם לרגע!! lol ;)

AeroSlash

New member
לא נראה לי שממש הראו אותו..

רק הזכירו אותו בסוף התוכנית אם אני לא טועה..

Aero7STyle

New member
ובכן!!

הראו אותו לשנייה וגם את ליב!! או שבאמת צריך לאשפז אותי!! lol ;)

AeroTom

New member
חבל שאני בעבודה ולא ראיתי...

יש שידור חוזר ב-17:30 גם אבל לא נראה לי אני יספיק להגיע. ומאיה-לא תמיד את רואה חזיונות עם סטיבן,לפעמים זה באמת היה.עד האשפוז הבא... lol וברור שהם לא אמרו טיילור,זה ערוץ E ולא עיתונים ישראליים... The real deal...

AeroSlash

New member
הם גם הראו ..

אותו בתוכנית שאני לא יודעת איך היא נקראת אבל הקטע של התוכנית היא להראות מפורסמים שכל מיני צלמי פפרצי מציקים להם... הראו את סטיבן ומכל הכוכבים והתצלומים שהראו בתוכנית סטיבן הוא היחיד שלא רב עם הצלמים (על זה שהם כל כך נדחפים) אני חושבת...

Aero7STyle

New member
נכון!

הראו אותו ב-CU ב-E!! כמה פעמים!! ותומר-מה הייתי עושה בלעדייך?!?! lol ;)

AeroTom

New member
אוהבת את רנדי לבד? ../images/Emo4.gif

סטיבן בחיים לא יתרגז על הצלמים.אולי הצלם היה רוס חלפין...

בינג

New member
חחח אתם קרועים ../images/Emo6.gif

אני אסתכל היום ב-5:30 Take me home,,,,

AeroTom

New member
אגב מאיה-

לסרט עם קירסטן דאנסט והבית ספר לבנות קראו "כשהמין היפה שובת". זה שודר נראה לי השבוע ב-יס... ואתמול ראיתי את "אחות של רנדי" ב-ברוכים הבאים לבית הבובות...

the freaky girl

New member
נצל"ש.. ../images/Emo13.gif

היום בתכנית "לייט נייט עם קונאן אובריין", ה"תזמורת" שלו (להקת מקס ווינברג ושבעייתו
) הם ניגנו את אירוסמית'.. ריספקט..

AeroTom

New member
אין כזה שיר "אירוסמית'"...

נשמח לדעת איזה שיר של הלהקה הם עשו...

למעלה