חדשות סוסיתא

חדשות סוסיתא

שלום לכולם! באתר של סוסיתא הוחלפו השירים להורדה, אתם מוזמנים להקשיב ולחוות דעה. כמו כן תתקיים ביום חמישי ה 15.1.04 בשעה 13:00 הופעה של להקת סוסיתא באולם של בי"ס רימון. הכניסה חופשית וכולכם מוזמנים. בנוגע לדיסק המדובר מההופעה, פרטים נוספים בקרוב...

מורנא007

New member
../images/Emo23.gif מעולה ../images/Emo79.gif

כל הכבוד

עמית ע

New member
הערה לסדר

האזנתי להקלטות החדשות, ועם כל הרצון לפרגן ולהחמיא ללהקה שאני מאד מסמפט ונהנה מאד מהופעותיה, אני חייב לומר שלדעתי זאת תהיה טעות להשתמש בהקלטות מן ההופעות החיות בתור חומר גלם לדיסק. יש בהן פספוסים, זיופים ובעיות נוספות, דברים שיכולים אולי לא להפריע בהופעה חיה, אבל מציקים מאד באוזן בהאזנה ניטרלית במערכת. אני יודע שההוצאות על הקלטות אולפניות הן גדולות, אבל לדעתי הפצה של ההקלטות החיות בצורה מסחרית (אם אמנם יש כוונה כזאת, כפי שמשתמע מן ההודעות בפורום הזה ובפורום באתר הלהקה) תעשה עוול ללהקה ורק תפגע בסיכויה להגיע לקהל נרחב יותר.

orbiti

New member
הממ, לא יודע

למרות שאני מכיר את רוב השירים בע"פ פחות או יותר, הפיספוסים הקלים ממש לא הפריעו לי. כמעט ואין זיופים בשירה (למעט כמה רגעים קטנים שלא בולטים), והטעויות הקלות בנגינה ממש לא בולטות בהאזנה ראשונה, וגם לא בהאזנה שלישית כך שזה בסדר. אני חושב שבתור דמו כדי להפיץ את החומר, זה ללא ספק ברמה מספיק גבוהה.

orbiti

New member
אני רוצה לתקן את עצמי

ב'טיול' שהוקלט בהופעה בירושלים (לא מתוך ההופעה שהוקלטה בערוצים בצורה מקצועית, ברימון) יש באמת הרבה טעויות, וגם 'סלע' מאותה הופעה לא מושלם (אבל הוא באמת ממש טוב). לעומת זאת, 'עדרים' מההופעה ברימון נשמע פשוט מעולה (למרות זיוף קל של מישהו בהרמוניה הקולית במקום מסוים אחד, אבל זאת באמת הטעיות היחידה), וכנ"ל 'שיר שלווה'.

בקשר להקלטות

שלום לכולם ותודה על התגובות. ההקלטות שהעלינו לאתר הן הקלטות חיות (live to 2-track) מההופעה בירושלים והקלטות לאחר מיקס ראשוני ביותר מההופעה ברימון. אין ספק שחומר שהוקלט בהופעה לא יהיה חומר גלם לדיסק "אמיתי" שנוציא, אלא מעין מנוף שיעזור לחשוף קהלים נוספים למוסיקה שלנו. אני מסכים שישנן בעיות עם ההקלטות ולכן אנו עובדים קשה על המיקסים ומתקנים איפה שצריך. כאשר יהיו תוצאות ראויות, נעלה אותן על דיסק שנמכור בהופעה, וגם הוא לא יהווה תחליף להקלטות אולפן מקצועיות שנעשה בעתיד. הסיבה שהעלינו חומר לאתר היא כדי להחליף את השירים שהיו שם תקופה ארוכה, גם אם הם לא ביצועים סופיים.

דווקא ההופעות החיות

של סוסיתא טובות בהרבה מן הקלטות האולפן שלהם. שלושת קטעי האולפן שהם פרסמו בהתחלה היו חסרים ברוח הנפלאה שיש ללהקה על הבמה והיו סטטיים להפליא. לטעמי, קטעי האופן הרבה פחות טובים מהקטעים החיים למרות הטעויות שבהקלטות מההופעות החיות. נוסף על כך, מיקסינג איכותי יקפיץ את הקטעים מדרגה ואז הם בכלל יהיו מעולים.... וחוץ זה סוסיתא היא להקה שצריך לראות בהופעות!

למעלה