אני ראיתי אותם כבר שמונה פעמים
ארבע פעמים עם בלקמור וארבע פעמים עם מורס ואני חושב - שגילאן לא איבד כלום. בהופעה אחת הוא היה צרוד מאוד ובאמת ההופעה שלמחרת בוטלה. בקשר למורס אז זה קשה לעבור לסאונד שלו וקשה לעבור לסגנון שלו שהוא שונה משום שמורס לא בונה את המלודיה שלו כמו בלקמור על מוזיקה קלאסית, אלא על מלודיה משלו, שונה לגמרי. כשמורס הצטרף ללהקה כמעט עשו לו מה שעשו לטומי בולין, וכמעט שרצו לקרוע ממנו את הגיטארה והרביץ לו כי הנעליים של ריצי' גדולות - אולי הנעליים הגדולות בהיסטוריה של הרוק - אבל סטיב, בלי דאוו'ין בלי עוו'נטה, בלי פאקא פאקא של ריצי' - לימד את הקהל שהוא גדולללל !!! גדולללללל!!! - עזוב היסטוריה - כבר כתבתי פה פע שהיסטוריה זה לא מציאות - המציאות סטיב הוא ה - גיטאריסט - ה- וירטואוז - הטכני - היחדי על במות הרוק - הוא אוכל את ריצ'י בטכניקה הוא אוכל אותו בדיוק - הוא אוכל אותו באמינות, אז נכון, ריצ'י הוא גאוםן מוזיקאלי ומלחין גדול יותר, יש עליו פוזה שאין לסטיב ויש לו רקורד של יצירות גאוניות - אבל שמע, גם אני שריצי' הוא האב המוזיר=קאלי שלי, נשבר לי מהפוזות שלו מהאכזבות שהוא אכזב אותי ולא צריך לשכוח שאת האנשים שכמותו אני ואתה ואבא שלך מפרנסים עד היום ובכבוד גדול - כשבא אחד כזה ויורק על גילאן בהופעה, דוחף אותו, יורד מהבמה בגלל שלא פרגנו לו או לא נתנו לו לאלתר, אז חבל -אני מעדיף את מורס, מורס מחזיר לך כבוד, הוא עצמו מכבד את המוזיקה של ריצי' יותר ממה שבלקמור בעצמו עושה. אני זוכר שראיתי קונצרט של ריינבו כשהזמר היה דיו - איזו הופעה נתן דיו - איזו אהבה החזיר הקהל לזוג משמיים הזה - ברגע שבלקמור ראה שהקהל באקסטזה עם דיו, הוא פשוט יצא מהבמה, לא חזר... אני מדבר על קהל של 25,000 איש.. המומים נבוכים ואני, אני קטנצי'ק לא מבין צועק לו ריצ'י ריצ'י חושב שזה איזה משהו גדול ורק קוזי פוו'ל ודיו מבקשים מהקהל להרגע הולכים חוזרים הולכים חוזרים והולכים - אז אני מעדיף את מורס - ענקקקק - ענקקק - שמע לי - גם אם גילאן לא היה שביאו הרי שלא צריך לשכוח שבחמש השנים האחרונות גילאן ומרס והסגולים - הופיעו יותר מאלף !!!! הופעות, גם קול כמו של גילאן נשחק לפעמים... אז תגיד לאבא שלך שהבקורות על המסע הנוכחי הן כאלה שאומרות שגילאן היום ממש : נמצא בשיאו !!! שווה לקפוץ לאיטליה - היום הופעה ....