חדשות נפלאות!

gitanuela

New member
חדשות נפלאות!

ניתן להשיג את הדיסק החדש של ויסנטה אמיגו בחנות "צליל" בקניון רמת אביב! מסתבר שחוץ מהדיסק הזה הגיעו לחנות אוספי פלמנקו מדהימים... שווה לבקר...

Falcor

New member
אני קניתי את הדיסק הזה בהרבה פחות .

בסביבות השישים..

ויסנטה המלך!

התוודעתי לויסנטה רק לפני שנים מעטות וזו היתה כזו הפתעה נהדרת. נגן בחסד עליון, וירטואוז אך שאינו מנפנף בויאטואוזיות שלו. כל כך הרבה גוונים וניואנסים והרמוניות מעניינות הוא מוציא מהגיטרה, פשוט תענוג. לראות אותו בהופעה חיה מקרוב היה פשוט עונג צרוף. אני בהחלט מצפה לשמוע את הדיסק החדש בקרוב.

mooshi88

New member
איך אפשר

להתחבר לקטעים של ויסנטה הזה ?! םה כבדים ולא מסורתיים! יש לו את הבולריה הכי מזעזעת ששמעתי ביחס לבולריות אחרות ששמעתי ! אין כמו ***גררדו נונז*** (עליו אפשר לומר "מלך") !!!

mooshi88

New member
אני לא מבין ... !!!

מה עוד לא התעפייתי ?! ד"א: אמרת פעם שקטוואי יכול להרוס את הסאונד של הכלי (הנורמלי...), למה התכוונת ? לאופי והאיכות של הצליל או לווליום של הצליל (שפשוט יגרום לזה להשמע חלש יותר...) ??? אני חושב שהאיזור הזה (שממנו נהוג "לחתוך") של תיבת התהודה הוא אזור שלא תורם להפקת הצליל, ולכן מרשים לעצמם כל מיניי בונים "ליתוך" שם ... יכול להיות שבכלל הצליל עצמו בא ממש מהמיתר ולכן אין חשיבות רבה לתיבת התהודה... מה אתה אומר...? מצפה לתגובה...

mooshi88

New member
הגיטרה של

אל די מיולה כל יפה... אני לא מסוגל להוריד ממנה את העיניים...! ד:א] איך זה שבגיטרה שלו יש קטוואי ושמעתי הופעה מקסימה שלו איתה שהוא ניגן עם חלילנית אחת ובאמת לא היה חסר לכלי הזה סאונד מדהים. מה שעוד מסקרן אותי, זה איך אל די מיולה מנגן על גיטרה כזו ? הרי ידוע שבסגנון הנגינה שלו הוא מנגן על כל מינעד הכלי (חורש על כל הצוואר...) ובגיטרה הזו הסריגים האמצעיים והגבוהים רחוקים מהצוואר מאד (לא כמו בחשמלית... ששם זה נמוך יחסית...), לכן חשבתי שתופעה זו הופיינית מאד לאסטסו ששם ההתנהגות של המיתרים שונה יותר מבכל כלי אחר קלאסי שמוצאים בארץ (ממש כמו בחשמלית ...), הבעיה שלי שאם אני רוצה עכשיו להזמין כלי כזה אני לא יודע אם כל כלי יוצא ממש ככה מבחינת הסט- אפ והנוחות המושלמת... כמו אצל אל די מיולה... או כמו אצל באלדי שניכר שגם אצלו זה ככה...

למעלה