חדשות נוספות!

חדשות נוספות!

אוקיי, קודם כל, יום ראשון הזה, לפנות בוקר - פול מקרטני יופיע בסופרבול. נאמר לי שבארץ ניתן לקלוט בערוץ פוקס ספורט ביס. לא ידוע לי כרגע על ערוצים נוספים. דבר היסטרי באמת: מקה (Macca, כפי שהאיש מכונה) יוצא לסיבוב הופעות, קודם בארה"ב, ואחר כך בבריטניה. אני כבר מתארגנת על רכישת כרטיס, יקר ככל שיהיה. מישהו איתי? סוזן

v@

New member
לא

די כבר להתעסק עם זמרים קיטשיים..... אם יש הופעה שהייתי רוצה לראות היום זה הופעה של Dream Theatre... וגם יש להם אחלה סולן.....

v@

New member
אין לי בעיה עם קלאסיקות...

אין לי בעיה עם קלאסיקות אני מעריץ דגול של הביטלס ויש לי את כל האלבומים שלהם בבית... חוצמיזה ( סתם חומר למחשבה) אבל אני נגד הערצה של זמרים או בכלל הערצה של בני אדם כבני אדם אני פשוט לא אוהב שמתייחסים לאומן, אני אוהב שמתייחסים למה שהוא מייצג או למוזיקה שהוא עושה...בגלל זה אני חושב שיש משו מאוד מזויף לפעמים (ואני מדגיש לפעמים) וגם קיטשי בלהעריץ זמרים... כי לרוב מדובר באנשים שרק מראים את קצה קצהו של עבודה ענקית של הרבה אנשים אחרים שעבדו יותר קשה בהרבה מהזמר... ואני מדבר על המלחינים והנגנים שלרוב לא זוכים לאור הזרקורים כמו הזמר.... והזמר לעומת זאת שברוב המקרים קוצר את התהילה, בפעמים רבות כאשר לא מגיע לו!! ובתור מוזיקאי, זה מאוד מתסכל כי בארץ, לדוגמא, אין קיום למוזיקאי שמוכר רק מוזיקה בלי מילים ובלי "זמרים" שיודעים להתאפר להתלבש יפה ולהופיע....חבל שאנשים לא נקשרים לצליל כמו שהם נקשרים לקול....זה עולם שקיים בג´אז וברוק פרוגרסיבי בעיקר וגם בקלאסית כמובן....מבאס.... סתם חומר למחשבה....כמה מכם מכירים יצירות אינסטרומנטליות.....שהן לא יצירות ממש ממש ממש ממש מוכרות כמו יצירות קלאסיות מפורסמות...תחשבו על זה... כמה מכם מכירים "מוזיקאים" בפני עצמם?

בעיקרון נכון

אןלא שבמקרה של אמנים מסויימים גם צדדים מסויימים באישיות שלהם מהווים מושא להערצה, כמו למשל, אמנים שהם פעילים פוליטיים, ומזוהים עם מטרות שגם אני מזדהה עימם. כל חברי הביטלס הם אנשים מאוד מאוד פוליטיים. תמיד הייתה להם דעה מאוד ברורה לגבי עניינים שברומו של עולם ומה לעשות, ב99 אחוז מהקרים אני גם מסכימה איתם. אז כן, אני גם מעריצה את האנשים. סוזן

goldi san

New member
אני מכירה המון זמרים שגם כותבים

מילים, מלחינים ומנגנים (הכל ביחד או אחד מאלה לפחות). אפילו היום זאת לא תופעה כל כך מוזרה ומפתיעה. אתה סתם דופק הודעה של מסכן.

ענת פ.

New member
אוף איתכם אנשים!

נמאס לי! שירה זו לא אומנות? בטח אומנות!

Rocketshipper

New member
יש מימדים שונים של הערצה......

יש הערצה עיוורת... שזה לאהוב את הדמות שהמוסיקאי מציג ולא את הזמר עצמו..... מראה חיצוני וכאלה..... ויש הערצה, שזה להעריץ ולהעריך את המוסיקאי בגלל ההשקעה, המוסיקה עצמה, היכולת וכ´ו....... אבל מעצבן אותי שלפעמים ממש לא מעריכים זמרים שנגיד לא מלחינים ולא כותבים...... כי יש הרבה זמרים, שאמנם לא עושים את זה, אבל הם ראויים להערצה בגלל היכולת הקולית שלהם, דבר שאנשים לא מתייחסים אליו לפעמים, ולוקחים כמובן מאליו לכל הספקנים- כן, כל אחד יכול לשיר, אבל לא לשיר

וגם בSAT 1

מכרה מגרמניה כתבה עכשיו שהם הקדימו את שידור המשחק כדי לדר גם את ההופעה של פול!!!!! וההתרגשות בעיצומה! סוזן

למעלה