polly wants a contenent!
ו ויימס New member 11/9/06 #11 זה היה לפני שגילינו שהבריטים חולניים כל כך! הם לא אמורים להיות מאופקים ומנומסים? מה זה, "צמרמורת 12"? מה עבר לפול קידבי בראש?!
זה היה לפני שגילינו שהבריטים חולניים כל כך! הם לא אמורים להיות מאופקים ומנומסים? מה זה, "צמרמורת 12"? מה עבר לפול קידבי בראש?!
A Athaclena New member 10/9/06 #9 סימפטי אולי, אבל אם תקראי את הספר (אהם אהם) תדעי שהבריטית (כרגיל) יותר טובה. יותר מתאים לתוכן וכאלה. ואת חייבת לבקר עדיין! אני אמשיך לנג'ס עד שתבואי, את יודעת את זה?
סימפטי אולי, אבל אם תקראי את הספר (אהם אהם) תדעי שהבריטית (כרגיל) יותר טובה. יותר מתאים לתוכן וכאלה. ואת חייבת לבקר עדיין! אני אמשיך לנג'ס עד שתבואי, את יודעת את זה?
ו ויימס New member 11/9/06 #12 בסדר, רק בגלל שהספר אלים ומזוויע, לא אומר שגם הכריכה צריכה להיות כזו. אני אבוא לבקר, אבל קודם אני צריכה להגיע לשיווי משקל בו הכוח האופקי של שיעורי הבית לא גורם לי לתאוצה שלילית.
בסדר, רק בגלל שהספר אלים ומזוויע, לא אומר שגם הכריכה צריכה להיות כזו. אני אבוא לבקר, אבל קודם אני צריכה להגיע לשיווי משקל בו הכוח האופקי של שיעורי הבית לא גורם לי לתאוצה שלילית.
ו ויימס New member 11/9/06 #13 נו, עדיין בעולם הדיסק. לפחות הוא מוציא ספר! (איזו מותק של חתימה, סבתא שנונה כתמיד...)
R Rincewind New member 19/9/06 #29 סוף סוף!!!!!!!!!! ברוך השם!!!!!!! הגיע הזמן שזה ייצא בכריכה רכה!!! מה המצב, דרך אגב?