חדשות מרעישות

ycyclop

New member
חדשות מרעישות

חדשות מרעישות אנחנו עובדים על פתיחת מועדון פעם בשבוע בערב למשחקים. עדין לא סגורים פרטים על מיקום ושעות. המשחק במקום יהיה עם עלות של כ-20 ש"ח לערב של 3-4 שעות. המיקום באיזור ת"א/רמת גן/גבעתיים (אני מקווה) המשחק יהיה בעל מתכונת כפולה: 1: משחק חופשי עם המשחקים שיהיו באותו ערב. 2: משחק תחרותי. התחרויות יהיו מורכבות מכמה סיבובים וימשכו על 2-3 ערבים אבל יהיה גם ציון של התוצאה הטובה יותר לאותו ערב. אם משווים את זה לכנסים אז אני חושב שמקבלים יותר לעלות של ~20 ש"ח. אני הולך לבצע הזמנה של Prince of Florence ו-Carcassonne. ההזמנות הן בארגז עם כמות מוגדרת. וכפי הנראה יהיה עודף של המשחקים. אם מישהו מעונין לקנות אנא שילחו לי מכתב או מסר ואני אשלח פירטי עלות מוערכים. בשביל שהמועדון יפעל בצורה רציפה צריך כ-40 איש בכל ערב. האם אתם חושבים שזה אפשרי? אשמח לשמוע תגובות על הרעיון ועוד יותר אשמח אם תספרו לחברים ותשכנעו אותם לבוא כאשר המועדון יפתח.

shadowfax

New member
אישית אני ישמח להגיע

לדעתי רעיון מעולה... כמה גדול האולם שיהיה לרשותנו? אולי נוכל להרחיב את הקהל ולזמן גם אנשי מיניאטורות? זה יכול להיות חשיפה כפולה לשני הצדדים וגם יכול לעזור לעבות את הקהל...

backdoorslam

New member
הגדרת גיל

אני מעריך שאנשים מבוגרים יעדיפו לשחק עם עצמם, וחלקם יעדיף להמנע ממפגש שכולל צעירים. הצעד הראשון, לדעתי, בחשיבה בכיוון של טובת הקהל יהיה בלהגדיר שעות לתחומי גילאים.

ברהמס

New member
נשמע מעניין

אני אשמח לבדוק את המקום לכשיפתח, ואף לבוא לשם עם חברי. לדעתי חשוב שיהיה במקום כזה מגוון גדול מאוד של משחקים, ומערכת הוגנת של הזמנות (שלא נגיע ונראה שכל המשחקים הטובים כבר "נתפסו"). חוץ מזה, שלוש-ארבע שעות זה מעט מדי זמן לחלק מהמשחקים שאני מכיר, אבל בסדר, לא צריך לשחק כל דבר. לגבי המחיר, הממ... אם אנחנו 4 חברים, נגיד, שבאים במיוחד בשביל לשחק במשחק שנמצא במועדון, אנחנו משלמים 80 ש"ח? זה נראה לי הרבה מדי. הרי משחק כזה עולה (אחרי יבוא) בערך 250 ש"ח. זה אומר שאם יש משחק שנרצה לשחק בו שוב, כבר יותר משתלם לנו לקנות אותו בעצמנו. אולי כדאי לתת מחיר יותר סמלי על משחק חופשי, ואת ה-20 ש"ח לבקש רק עבור משחק תחרותי.

ycyclop

New member
תשובות לכולם

היות ואין עדין מקום אני לא יודע בדיוק כמה מקום יהיה, אבל מחפשים מקום שלפחות 60 איש כדי שלא יהיה צפוף מידי היות ומדובר על ערב 20:00-23:00 לא יהיו אנשים צעירים מידי אבל בהחלט צריך לחשוב על גיל. לגבי עלות: קודם כל צריך 30-40 איש שמשלמים כדי להחזיק מקום כזה וגם העלות הראשונה של משחקים היא לא מעט: 4-6 משחקים שונים לתחרויות שזה לפחות 6-8 עותקים לכל משחק, 10-20 משחקים שונים בעותק שנים מדובר על 70-80 משחקים תעשה חשבון כמה זה. בהתחלה יהיו הרבה פחות אבל נוסיף עם הזמן ואם תהיה הענות. אנחנו לא יכולים לפעול אם כולם יבואו למשחק חופשי אם משחק חופשי יהיה חינם (מה שיכול להיות שמשחק חופשי יהיה קצת פחות ממשחק תחרותי) ובכנסים אתה משלם יותר ועדין באים אנשים לשחק. חוץ מזה היחוד של המועדון זה שאתה בא עם חברים אבל משחקים עם אנשים שונים כל פעם, נחשפים לטקטיקות שונות, לומדים. גם אם יהיו במועדון 20 משחקים שונים אתה לא תקנה עם חבירך את כל ה-20 כך שזה גם יותר נוח במועדון.

ycyclop

New member
עוד כמה נקודות

1: אנחנו מקוים שמאחורי המועדון תקום התאגדות ישראלית למשחקי לוח שאחד הדברים שיהיו זה דרוג כלל ארצי מבוסס על רצף תחרויות ולא אירוע בודד. אירגון כנסים של משחקי לוח (בשילוב או בניפרד מכנזים קיימים) ועוד 2: מקום נוח לשחק עם מנהל תחרות. לא עוד ויכוחים מיותרים מבזבזי זמן שמוציאים את החשק לשחק 3: מקום שניתן ללמוד משחקים חדשים ואז אחרי שמכירים את המשחק ניתן להחליט בצורה מושכלת האם רוצים לקנות או להמשיך לשחק במועדון בתדירות נמוכה.

למעלה