חדשות מרעישות!!!!!!

OB4ever

New member
חדשות מרעישות!!!!!!

זוכרות תסרט הזה שהעיפו את אשטון ממנו בגלל שהבמאי אמר שהוא לא יודע לשחק!!!!!!! הבמאי רוצה את אורלנדו!!!!!! Orlando Bloom has emerged as the leading candidate to replace Ashton Kutcher in director Cameron Crowe's "Elizabethtown." Thesp is in negotiations to star opposite Kirsten Dunst in the drama, portraying a suicidal young man who returns to his small Kentucky hometown of Elizabethtown following the death of his father. Kutcher fell out last fall when, after some second-unit shooting, Crowe pushed the start of the Paramount-DreamWorks' production back from a first-quarter start to the spring. Bloom would not be able to start on "Elizabethtown" until he completes work toplining on director Ridley Scott (news)'s "Kingdom of Heaven," a Crusades-era epic that begins lensing this month in Morocco for 20th Century Fox. Bloom starred as Legolas in all three "The Lord of the Rings" pics and in "Pirates of the Carribean: the Curse of the Black Pearl." ועוד חדש התחילו לצלם היום את ממלכת העדן.....הם נמצאים בספרד עד יום שני ואז טסים למרוקו!!!

OB4ever

New member
ותצביעו!!!

ותצביעו...אם אורלי ינצח ועוד כמה שחקנים משר הטבעות ושודדי הקאריביים הם יזכו בפרס!!!! AOL!!!!

מגניבבבבבבבב!

take that ashton kucher! (אם כתבתי נכון את השם שלו..
) חיחיחי ואני עוד שניה יצביע!!
אגב, מה נשמע!? לא הייתי הרבה בפורום הזה בזמן האחרון כי לא יודעת.. האינטרנט במחשב שלי לא פעל ומשום מה לא היה לי ממש כוח לכתוב דברים...
יש חדששששששששששש?!

g a g a

New member
יסמין! שמחים שחזרת אלינו!!!../images/Emo24.gif

אנחנו קצת רגשנים היום, הא?
מקווה שלא תדעי עוד תקלות/וירוסים/שיבושים וכיו"ב לעולם!
Nice to have you back!

g a g a

New member
הצבעתי!!!../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

ואיזה יפה הם עשו את זה! עם כל הניצוצות!
חחח ממש חוויה! תודה שיידעת אותנו על ההצבעה

Galadriel 3000

New member
לא שמעתי

על הסרט הזה, אבל נחמד לדעת בכל מקרה. הא הא! אז אורלנדו יותר טוב מאשטון בכל זאת, מה? *מדברת לאוויר* פוסטמים...

Galadriel 3000

New member
הממ... הבה ונסדר קצת את ההודעה

הקודמת- ראשית כל, דמיינו "חי חי" במקום "הא הא". שנית, מחקו בדמיונכם את "מה?" ו............... לויודעת, תעשו את ההודעה ההיא יותר אינטליגנטית, היא נראית כאילו מישהו בן שלוש רשם אותה!

OB4ever

New member
עוד חדשות מרעישות!!!

אורלנדו בלום לא צמחוני הוא לא אמר נכנסתי למשחק בשביל הנשים והוא לא נקרא על שם הרומן ורגיניה וולף!!!!! תקראו הכל : הוא אמר את כל זה בישיבת עיתונאים של איזשהו סרט..

אני יודעת שדיברתי איתך על זה,

אבל בשביל שמי שיקרא את ההודעה הזאת: לפחות לפי מה ש*אני* הבנתי ממה שהיה כתוב שם. אורלנדו בלום הוא כאילו צמחוני! אבל בזמן שהם צילמו את שר הטבעות אז היו לו בחילות וכאלה, ואני לא זוכרת מי זה היה, אבל היה שם מישהו שכבר 25 שנה או משהו כזה צמחוני ובשביל לאזן את הכל הוא אוכל רק כל כמה זמן בשר. אז לפחות לפי מה שהבנתי כאילו זה מה שהוא עשה. אבל אני חושבת לפחות שהוא עדיין צמחוני.
למרות שאני אישית בכל זאת לא מסכימה לזה..
אני מעדיפה לקחת כדורים!

למעלה