חדשות מרעישות!!!

Ray girl

New member
חדשות מרעישות!!!

הרגע נודע לכתבתכם העצלנית והמסוממת (*רמז, אני!!! *רמז*) שהדיג'יגיבורים שלנו באים לארץ לחופשת החנוכה! מה שאומר שיש לנו שבועיים (פלוז מינוס) לסקר את בואם ושבוע שלם לבלות איתם! יאללה! בואו נסקקקקקקקקקקקקקקקקר!! (רמז, כל הכתבים מתבקשים להתייצב ולסקר!! רמז)

Digi Lista

New member
וואלה,נכון...

אבל לא כולם באים,תיכף נביא את הפרטים המלאים(טאי כתב על זה באחד הטורים...),טוב שהזכרת לנו כמעט שכחנו!

Ray girl

New member
אופנה אופנתית

בזמן שהעיתון היה בחופש קל, קניתי המוני עיתונים של ראש1 ומה עיניי האדומות והעייפות מאותיות בערבית רואות? קטלוג של חברת בגדים חדשה בשם D-4-DigI כן כן! בדיוק! אז הראשתי לעצמי לגזור כמה מהדוגמנים של החברה תהנו!

Ray girl

New member
אופנה אופנתית - ההמשך

הרגע תפסתי את קן איצ'יוצ'י בצווארון שלו וביקשתי כמה הסברים... תגיד קן, איך בדיוק הגעתם לדיגמון אופנה אופנתית ברשת D-4-DigI? טוב, אחרי שהסדרה נגמרה די כל אחד הלך לכיוון אחר. את יודעת, קואיצ'י החל לשחק את ריי קון בבייבלייד (נייקו: רואים?! ידעתי אני רואה דמיון בין ריי לקואיצ'י!!! בויקשה!) ריקה והנרי החליטו לשקם את היחסים, וכל השאר קצת נחים להם מהמצלמות. אחרי כמה זמן החברה התקשרה אלינו ואמרה שהם ממש הושפעו מהבגדים שלנו ורוצים לעשות חנות בגדים ושאנחנו נדגמן, אז הסכמנו... אתה מתחרט? מה פתאום! זה ממש כיף! חוץ מהעובדה שעכשיו שוב הגענו לשגרה שבה אין כמעט מנוחה, הכל ממש סבבה! שוב נפגשים עם החברה, מחליפים חוויות. מה שמעצבן אותי זה שקואיצ'י קצת בכה אחרי ששוב סיפרו לו את השיער, את יודעת שלריי יש שיער ארוך... במקרה כן... משהו אחרון לפני שאני משחררת אותך? מממ... לא? עם כך, תנו לתמונות להמשיך! . כמו שראיתם מקודם, סורה טקנוצ'י לבשה (בפעם האחרונה חביבה ודי) את בגדיה הראשונים כסורה, בטענה שזה מחזיר אותה לעבר. . בתמונה זו אפשר לקלוט את טיקיי ומאט (איך זה שהם חברו להיות קטנים?) בבגדי חורף של ינואר 2004.

Ray girl

New member
אופנה אופנתית - המשך

טוב. בתמונה זו אפשר לראות שקיץ כבר לא ממש, אלא יותר סתיו בכיוון חורף. דייויס הדליף לי שזאת הייתה הפעם האחרונה שהם ילבשו בגדים נוחים בחודשים הקרובים, כי כל השאר הזמן הם יבלו בבגדי צמר מגרדים

Ray girl

New member
אופנה אופנתית. המשך

בתמונה זו אפשר לקלוט את קן לבוש בסוודר כחול ונעים (קן: בניגוד לדייויס, אני דווקא מחבב סוודרים...) ומכנסי חאקי. מה פתאום חאקי? הנה התשובה: קן: החלטנו על חאקי כי זה בעיקר קטלוג שיתפרסם בישראל. אז המעצבים ואני החלטנו להראות קצת ציונות של שנות ה-80 (נייקו: התקופה שבה הבנים היו הולכים במכנסי דפוק-אותי) והחלטנו על חאקי, בסופו של דבר... איך זה שורמון לא לובש כלום? קן: *BLINK BLINK*

Ray girl

New member
אופנה אופנתית - ההמשך

טוב. עכשיו אנחנו ממש יודעים שהחורף כאן, וכנראה שגם המעצבים יודעים. מה שאני לא הבנתי זה: למה קארי לובשת טייטס?! והנה התשובה: קארי: כמו שקן אמר מקודם, המעצבים מגלים סימפטיה עזה לשנות ה-80. השנה שבה הנשים הלכו במכנסיים צמודים והבנים כולם בג'ינס. אז הייתי צריכה ללבוש טייטס שחורים. זהו X_X אוווווקי... מה איתך דייויס? חשבתי שיש לך התנגדות לסוודרים? דייויס: יש לי. אבל מה לעשות? לפעמים צריך להקריב קורבנות...

Digi Lista

New member
הסיפור המלא על ההפקה האופנתית הזו

בזמן שנייקו כתבתנו המסורה עיינה במלא עיתונים של ראש1(העיקר שאנחנו לא עושים כאן פרסומות
) התרחשו מלא דברים מאחורי הקלעים... מעריב לנוער וראש1 ידועים מזה שנים כמתחרים,מעריב לנוער השיג תמונות בלעדיות של הנרי וריקה לאחר ההשלמה הקיטשית במסיבת יום הולדת של ריקה(לא לדאוג,לנו יש תמונות יותר נדירות,אנחנו הרי היינו שם!היחידים שהורשו להיכנס!),ראש1 קלטו שהם הולכים להפסיד בענק(והפעם לא לנו שזה כבר ברור שכולם מפסידים לנו,עם כול הצניעות כמובן)והחליטו להזמין כמה מהכוכבים להפקת האופנה של חברת D-4-DigI אבל מה שהם לא ידעו שלמעריב לנוער יש הסכם עם החברה... נוצר בלאגן שלם ובסוף נשלח אלינו המכתב הבא: שלום למערכת העיתון "דיג'ימון מון מון", בגלל היותכם העיתון המוביל בישראל ועקב הסיקור והיחס המדהים שהשקעתם בכוכבים כאשר ביקרו בארצכם הרגשנו צורך להתייעץ עימכם. פנו אלינו מראש1 וממעריב לנוער שלפי הבנתנו הינם עיתונים מתחרים בארצכם(בדיוק כמו ההפקה שלנו עם הפקות אחרות כמו פוקימון)במטרה לערוך צילומי אופנה עם הכוכבים. היינו חייבים לברר לאיזה עיתון עדיף לפנות? כמובן שאם תגידו שאתם אלה שרוצים אתם בעדיפות עליונה. תודה מראש היחצ"נים הדילמה הייתה קשה מנשוא,אנחנו שמשתדלים להוכיח אובייקטיביות תמידית נאלצנו להמליץ ולעזור,החלטנו לא להתערב. בסוף ראש1 שילמו יותר כסף והכוכבים צילמו בשבילם. מעריב לנוער הודיעו שהם לא נשארים חייבים,צפו להפתעות גם מהם בקרוב.

Ray girl

New member
השערוריה בניאופטס!

זוכרים שסיפרנו לכם על זואי והניאופטס שלה? מסתבר שבגלל כל הלחץ בעבודה הם נגנבו! כל הכסף וכל הניאופטים שלה נחטפו! הילדה הייתי בעצב כמה זמן. אבל זה לא שבר אותה. היא החלה לחפש בכל פינה, סדק ואתר את הניאופטס שלה. והתגובה של קוג'י? קוג'י: למה שפשוט לא תתחיל מהתחלה? נקודה טובה...

Ray girl

New member
מכתב למערכת:

למערכת שלום~! אני נ' ואני מעריצה שרופה של קושירו איזומי (שיותר מוכר כ-איזי). רציתי לדעת: האם יש סיכוי שאוכל לפגוש אותו? מחכה בקוצר רוח לתשובה, נ' תגובת מערכת. נ' היקרה! אם תמשיכי לדפדף כאן בגיליון הזה, תוכלי לראות מבצעים והגרלות שבזכותם תוכלי לפגוש את כולם, ולא רק את איזי. מקווים שתצליחי!

Ray girl

New member
הילדה שנעלבה

מסתבר שאנחנו, העיתון, מקרקרים סביב כל הבישים ושוחים קצת בצד את מימי, ג'ו, איזי, סוזי, ריו, קאזו\קנטה, טומי, קודי ועוד כמה. אבל היחידה שהעיזה לפתוח את פיה זאת מימי וזה מה שהיא אמרה באחד הראיונות: זה ממש לא בסדר! זה לא בסדר שיתייחסו אל מאט, טאי וכל הבנים החמודים בזמן שיש אנשים שנשארים מאחורה כמו איזי וג'ו! זה לא בסדר שאנחנו, האלה שכמעט ולא בחדשות, צריכים להרגיש במסיבות עיתונאים כמו גלגל שלישי! אולי גם אנחנו רוצים שיקרקרו סביבנו?! אולי גם אנחנו רוצים שיעשו אלינו מעט פפרוצי?! מה אנחנו צריכים לעשות בשביל זה? לעשות קליפים שבהם אנחנו מורידים בגדים ומרביצים אחד לשני כמו בריטני ומדונה?! כל הכבוד על הנאום, מימי! באמת! תגובת מערכת: מימי, ג'ו, קודי, יולי, קארי, ג'רי, קאזו, קנטה, סוזי, ריו, טומי וג'ייפי היקרים! מעציב אותנו לשמוע את מה ששמענו, למרות שזאת האמת. לא נעים לשמוע כאלה דברים, ממש לא. מעכשיו (ואפילו מלפני שניה) אנחנו מבטיחים לכתוב עליכם יותר. וגם על הדיג'ימונים, באותה הזדמנות חגיגית של הוצאת האמת לאור... (כן כן... גם אותם שכחנו טיפה, לא?)

Ray girl

New member
המישהו, המעשה והלימודי הגנה עצמית

לפני כחודש ג'רי החלה ללמוד הגנה עצמית. והנה הסיפור שמאחרי זה (וכן, יש לנו אישור מלא בכתב ובע"פ לפרסם את זה): שבוע-שבועיים אחרי שהסדרה ירדה ג'רי קאטו הנחמדה, הלא היא גם הדי ריפר (תפקיד כפול... בעיות בתקציב...), עשתה את ההליכה היומית שלה מסביב לשכוה, כשלפתע מישהו זינק עליה וגרר אותה אל המגרש הריק. המסכנה בעטה ודחפה, אבל כלום לא עזר. המישהו הזה חבש מסכה, כך שהוא עדיין נעדר, דרך אגב. ממש לפני שהמישהו הזה ביצע את האונס עצמו, ג'רי תפסה תושיה, תפסה איזה מוט ברזל וחבטה בו על ראשו של האונס. ברגע שאונס הרפה לשניה ממנה, היא רצה מהר מהר אל המשטרה ודיחווה על המעשה הנורא אשר קרה לה. כאשר התקרית דלפה אל העיתונים, היא ידעה שלא היה טעם להכחיש. אני לא יודעת מי, או מה זה היה. אבל מי שחושב אפילו על מעשה שכזה, זה לא בן אדם. ואני לא מדברת על עצמי. אני מדברת על כל מי שאי פעם נאנס או נאנסה. זה לא בסדר. זה אנושי! זה אחד הדברים הכי שפלים שבן אדם יכול לעולל למישהו אחר. גם עם זה היה מישהו שאני לא מכירה הייתי חושבת ככה. מה גורם לזה? מאיפה זה התחיל? למה זה לא נגמר? לצערי אין לאף אחד מאיתנו תשובות, וגם לא יהיו לנו" אמרה ג'רי קאטו לתיקשורת, ובזה נגמרה החטטנות. אנחנו איתם, ג'רי וכל מי שאי פעם נפגע בצורה שכזו. ואפרופו אונס. ג'רי, ריקה, סורה, מימי, סוזי, קארי, יולי וזואי החליטו שהן מקימות קרן למען אנשים שנאנסו, כדי שיוכלו להשתקם ולעבור על הטראומה, אף על פי שהן יודעים כמה זה קשה.

Ray girl

New member
המחלה הנשכחת של מאט

זוכרים שלפני כמה גליונות כתבנו לכם שמאט היה בבית חולים עקב הרעבה עצמית? טוב, היום הוא ממש בסדר גמור, בזכותכם. בזכות כל מכתבי התמיכה והאהדה שלכם הוא התגבר על המחלה שהרגה המון. מאט: קיבלתי מכתבים מכל מיני מקומות בעולם. מסין, רוסיה, לונדון, ישראל ועוד. היו מכתבים שבאו ממעריצים, והיו כאלה מעיתונים. אבל את המכתב שאני הכי זוכר, ואני עדיין שומר אותו אצלי, כל הזמן, זה מכתב שקיבלתי מילד קטן שחולה בלוקימיה. הוא כתב לי: מאט היקר. אני סטן פארקר ואני גר בקולורדו, אמריקה. כשרק יצא דיג'ימון חשבתי שזה ממש מגניב; הרעיון, הדמויות, הטקסט. תמיד היה לי את החלום הקטן הזה שאני אפגוש אתכם, השחקנים והדיג'ימונים. כמה ימים לאחר שהעונה נגמרה גילו אצלי את הלוקימיה. אין לי דרך חזרה. אבל מה שכן, לך יש! אל תוותר למחלה הנוראית הזו שיש לך! יש לך סיכוי להצליח! עם תמות, את מי תשמח, כמו את קארי כשהיא עצובה? על מי תצעק כשיצעק שאתה מחומצן (ואתה לא), כמו על טאי? למי תחלק חתימות, כמו למעריצים שלך? כמה שאני מעריץ אותך, אני לא רוצה לפגוש אותך בגן עדן בטרם זמנך! אז בבקשה ממך, תעשה מאמץ עבורי, ועבור על מעריצך, ותנצח את המחלה!!! באהבה, סטן. מאז אותו רגע שקראתי את המכתב הזה, הייתה בי את התחושה שאני צריך ורוצה לנצח את המחלה. וניצחתי, בגלל כל האהדה שלכם אליי וכל המכתבים ששלחתם לי, גיליתי שבעצם יש לי למה לחיות. תודה לכם מרגש! כל הכבוד! ותגיד, מה קורה עם סטן?

Ray girl

New member
קארי פוטר

מה שומעות אוזני? קארי קאמיה אוהבת את הארי פוטר?! קארי: כן! אין, פשוט אין על הספר הזה! הוא כל כך מרתק! אין על ג'ייקיי רולינג! חולה עליך!!! וואו... איזה התלהבות... X_X

moon flower

New member
מניחים את אבן הפינה

רגע.. לא ידענו? חברי דיג'ימון החלו בפרוייקט הבנייה של הביה"ס החדש שבו יהיו לימודים משותפים עם דיג'ימונים, לרוב הפרוייקט הוא תרומה למען ילדים שלהוריהם אין כסף להרשות להם חינוך. הנה קטע מראיון שנערך עם אחד הכוכבים אני: אז, למה החלטתם בכלל להתחיל עם הפרוייקט? סורה: תמיד חשבנו איך לעזור לחברה, וזו אחת הדרכים שלנו אני: אבל למה דווקא ביה"ס? סורה: כי רוב הכוכבים החליטו על כך כשהייתה ההצבעה אני: ומה הייתה האפשרות השנייה? סורה: ספרייה אני: למה דווקא בנושא החינוך? סורה: כי על זה החלטנו אני: ואיזה עוד נושאים היו? סורה: לא הרבה... אני: בכל זאת סורה: הייתה אפשרות להקים גם מגרש משחקים אני: אה... סורה: כן, אז הרוב החליט שביה"ס יהיה יותר טוב אני: ובכן, אלו הן כל השאלות להיום, מקווה שנביא עוד חדשות בקרוב!

moon flower

New member
האלבום החדש!

(קודם-כל, סליחה על מחזור התמונה...) חדשות! כרגע נודע מפי מקורות אנמינים במיוחד כי סורה וקארי עומדות להוציא אלבום חדש, ובו שירים שהן בעצמן כתבו אני: אז, מתיי נוכל לקדם בברכה את האלבום החדש שלכן? קארי: לא יודעת, כנראה שהוא ייצא בסוף ינואר 2004 אני: אבל זה עוד דיי הרבה זמן קארי: אנחנו עובדות הכי מהר שאנחנו יכולות והתחלנו להקליט רק לפניי שבוע אני: אה... ומה יהיה שם האלבום? קארי: עדיין לא החלטנו סופית אבל כנראה שהשם יהיה "לב דיגיטלי" אני: שם יפה... מאיפה בא הרעיון? קארי: לא בדיוק ידוע, אבל סורה שמעה את זה איפשהוא ואנחנו אהבנו אותו אני: ומה כל שאר הכוכבים חושבים על הדבר? קארי: אני לא יודעת, אבל הם לא נגד אני: אה, בסדר, את יודעת אם עוד כוכבים מתכוונים להוציא אלבומים או סינגלים? קארי: בינתיים לא, אבל אני אודיע לך אם אני אשמע משהוא אני: תודה על הראיון!

Goggle Girl

New member
סקוווופפפפפפפפפפפפפפפפפפפ

אחרי שמאט עשה את זה, ועוד בסדרה. אחרי שקארי וסורה עשו זאת. אחרי שבן דוד שלי בכיתה א' חתם על חוזה. גם נימון בין הזמרים!!! ושלא תחשבו שהוא סתם ככה יוצא לאוויר העולם לבדו, לא ולא, ילווה אותו על הגיטרה שהוכחתי מספר פעמים שקיימת יהיה האחד והיחיד, הזאב הבודד, מינאמוטו קוג'י! את שני הכוכבים תפסתי לריאיון בהפסקה בין ההקלטות לאלבומם החדש, שאמור לראות אור לקראת הקריסטמס, ושירים מתוכו יבוצעו על ידם בהגיעם ארצה. אז, דבר ראשון, תודה רבה על הראיון, הבנתי שאני הראשונה שתפסתי אתכם בנוגע לנושא נימון: אה... כן קוג'י: אני לא מכיר אותך מאיפהשהוא? *מבט חשדני* אה, לא. אז אמור לי, נימון, מה גרם לך לבחור לצאת בקריירת שירה? נימון: *שם את משקפי השמש שלו* תיראי, גוגל-צ'אן, אני יכול לקרוא לך כך, נכון? אה, כן... נימון: תיראי, גוגל-צ'אן, בעולם של היום, מי ששמו לא מופיע על תקליט פלטינה לפחות, אין לו שם. אז חשבתי, אם אפילו קארי וסורה יכולות, ושתביני, אני לא מזלזל כמובן נימון: פשוט סורה לא ניראתה לי אחת שמתאימה לאור הזרקורים. אז אם היא יכולה, אז גם אני יכול קוג'י: אני בטוח שאני מכיר אותך מאיזה מקום... זאת רק הרגשה, קוג'י. אז נימון, אילו סוגי שירים נוכל לשמוע באלבום? נימון: למען האמת, אין לנו כיוון מסויים ממש. יש הכל מרוק עד לפופ, אר אנד בי, ראפ, קלאסי... קלאסי? o_O נימון: ...ומשיכות מכנסיים ...טוב. נשמע מעניין. נימון: אנו מקווים שזה מה שיהיה. ולפי תגובת הקהל נדע במה להשקיע יותר באלבום הבא. כמובן שאם הכי אהוב יהיה הראפ, שאני אישית לא מחבב במיוחד, נשקיע בדבר הבא שהמעריצים יאהבו. אין לך סלידה מהמשיכות מכנסיים? נימון: לא ממש. אחרי כל כך הרבה זמן... מתרגלים. אכן. ובכן, קוג'י... קוג'י: זהו! עכשיו נזכרתי! את הכתבת כביכול המטורפת מישראל! זאתי שסיקרה את הכמעט נישואין שלי ושל נימון! יוווו, הוא זכר אותי! *_* *נמסה* *מתגבשת* אהם... כן. קוג'י, אמור נא לי, מה גרם לך להחליט להיות הליווי של נימון? קוג'י: *מתרווח בכיסא ולוגם מהקולה שהגישו לנו* אני מעדיף לקרוא לזה שותפות, ואני מאמין שנימון מסכים איתי... *נימון מהנהן בראשו* אנחנו לא מחפשים כאן מי יותר חשוב. כל אחד עושה מה שהוא יכול, ואם יש דברים ששנינו יכולים, כמו לדוגמא, שירה, אז מתחלקים. יש קטעים שמבחינת המילים אני מעדיף לשיר, יש כאלה שנימון רוצה לשיר *נימון מתחיל לזמזם מנגינה שאני משערת מהאלבום* ויש קטעים שבהם פשוט הולכים לפי מי שנשמע יותר טוב. לכן לדוגמא יש את השיר שלפי דעתי מקסים, נימון כתב והלחין בעצמו, וקוראים לזה "פול מיי פאנטס ג'נטלי", או בעברית, "משוך לי במכנס בעדינות". נישמע קינקי. >:}~ קוג'י: *מנגב לי את הסנטר* תודה ^^; נימון: זאת הייתה הכוונה. קוג'י: בגלל זה יש סולו סקסופון, הרבה גיטרה חשמלית... שניהם: ומשיכות מכנס! *שניהם פורצים בצחוק ואני נשארת באפילה* אני משערת שלצורך זאת שיתפתם פעולה עם בוקומון, הלוא הוא המומחה בעניין... *הצחוק פוסק ושניהם ניראים קצת מדוכאים* ...קרה משהו? קוג'י: זה... לא מתאים לראיון הזה *שם יד על הכתף של נימון והדיג'ימון הקטן מושך באפו* אם כך... קוג'י, אם כבר העלית את עניין הכמעט נישואין שלך ושל נימון קודם... אלא אם כן זה גם נושא אסור? קוג'י: *מחייך קצת* לא לא... למרות שזה קצת קשור, אני אענה. מה רצית לדעת? ...כיצד אתה חושב היחסים-לא יחסים בינך ובין נימון ישפיעו על התפקוד שלכם כצמד מוזיקלי? קוג'י: אני חושב שנימון ואני מכירים אחד את השני טוב מספיק בשביל לא לתת לכאלה דברים להפריע לנו, ואם... *מסמיק טיפה וצוחק* ואפילו אם נגיד נתאהב ונתחתן *נימון זוחל לשכב עליו ומנמנם* זה רק יחזק את הקשר שלנו ויבטיח שנישאר יחד בעסק לעוד הרבה שנים. *גוטסומון נכנס ומבקש סליחה ומודיע על תום הראיון* תודה רבה קוג'י, תודה רבה נימון, ובהצלחה. קוג'י: העונג היה שלנו נימון: *נוחר* בתמונה המצורפת: קוג'י מחבק את נימון לתמונה של לפני הפרידה, רגעים ספורים לפני שגוטסומון, שהתנדב להיות שומר הראש של קוג'י, זרק אותי החוצה

למעלה