חדשות מרחבי הליגה

Itai7

New member
ESPN מדווח שג'יסון קיד ביקש טרייד

אנא עזרו לקיד המסכן למצוא לו קבוצה חדשה מהנטס המתפרקים :D

OrEl74

Well-known member
מנהל
חדשות מרחבי הליגה

כפי שכבר ציינו לפני, בראיון ל-ESPN ג'ייסון קיד מצהיר שהגיע הזמן לעבור לקבוצה אחרת, ולפי יאהו כבר מתנהל משא ומתן עם דאלאס שיעביר את קיד לקבוצה בתמורה לדווין ג'ורג', דסגנה דיופ ובחירת דראפט עתידית, הנטס דורשים שדאלס וזרקו גם את סטאקהאוס לחבילה הזאת. כריס וובר סוגר מעגל וחוזר לשחק עבור גולדן סטייט אחרי שהתחיל שם את הקריירה לפני 15 שנה. שמועות שנרקם טרייד בין הקליפרס לוושינגטון שבמסגרתו שני הפצועים הגדולים של העונה, אלטון בראנד וגילברט ארינס יחליפו חולצות. סופית, דיימון סטודמאייר שוחרר ממפיס. מסתבר שהסלטיקס מעוניינים הרבה יותר בסם קאסל מאשר בדיימון סטודמאייר וכרגע הם עדיין לא הציעו לסטודמאייר שום דבר רישמי. קליבלנד מעוניינים בג'ראט ג'אק מפורטלנד ובקירק סניידר מיוסטון. אנדרסון ורג'או נפגע בקרסול במשחק מול הלייקרס לאחר שדרך על רגלו של סאשה וויאצ'יץ ויחזור היום לקליבלנד לעבור בדיקות לבדיקת חומרת הפציעה. דווין האריס וחמיץ בין שבועיים לשלושה שבועות לאחר שסדק עצם בקרסול בניצחון של דאלאס על ממפיס לפני יומיים. לואל דאנג מתח את גיד האכילס לפני כשבועיים והחמיר את הפגיעה כשחזר לשחק בשבוע שעבר, עכשיו הוא צפוי להפסיד את שלושת השבועות הקרובים. לאחרונה מפוזרות שמועות על פרישה קרובה של שאק, הבחור הגדול מצידו יצא בהצהרה חד משמעית שהוא לא יפרוש לפני שהחוזה שלו במיאמי ייגמר, כלומר עוד 2 עונות. עד כאן להפעם, מי שיש לו מה להוסיף מוזמן בשמחה

התכוונת שארינאס ובראנד יחליפו

גבסים... והנה שיחה משעשעת בין דון נלסון וכריס וובר. למי שלא יודע בין השניים לא שררה אהבה, לאחר שנלסון ניסה להפוך את וובר לסנטר בעונתו היחידה בגולדן סטייט. וובר גם לא אהב את סגנון האימון של נלסון ודרש טרייד, שבסופו של דבר שלח אותו לוושינגטון.

The WizardMan

New member
J-KID , אני מתפלא שעוד לא נפתח פה שרשור על כך

ג'ייסון קיד הצהיר בגלוי שהוא מעוניין לעזוב את ניו ג'רזי .... מה דעתכם ? אחת המועמדות לקלוט אותו היא דנבר. האם לדעתכם הוא יכול לאזן את אייברסון-כרמלו ? את מי דנבר בכלל יכולים לתת בטרייד כזה ? ובכלל , אני לא ממש מכיר את המצבים האלה בNBA. האם כאשר שחקן אומר שהוא מעוניין לעזוב , הלחץ שהוא מפעיל על הקבוצה שלו לשחרר אותו אומר שהוא אכן ישוחרר , לא משנה באיזה מחיר ?

chaiel

New member
אמנ לא עוקב אחרי הNBA עשרות שנים...

אבל לא כ-ל שחקן שרוצה לעזוב משחררים אותו, גם אם הוא סופרסטאר! לא משווה אבל לקובי לא עשו טרייד נכון? מצד שני לקרטר כן עשו.

Itai7

New member
בטח שנפתח תרד למטה עוד קצת לחדשות הודעה שלי

ותראה את זה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא בכל מחיר

אבל גם לא עומדים בדרכו של שחקן שרוצה לעזוב (תשאלו את טורונטו). אף מנג'ר לא רוצה בקבוצה שלו שחקן ממורמר שלא רוצה להיות שם ולכן סביר להניח שבניו ג'רזי ינסו לקבל עבור קיד כמו שיותר ולשלוח אותו לקבוצה אחרת. מעבר לכך אני מניח שגם הם מבינים שהגיע הזמן לעשות סוף לרומן בין הצדדים.

tristan79

New member
לא כל שחקן שמודיע

לקבוצתו שהוא מעונין בטרייד משוחרר, אבל במקרה הזה כנראה שמדובר ברצון הדדי של שני הצדדים. קיד מתקרב לסוף הקריירה שלו והוא עדיין בלי אף תכשיט על האצבעות והנטס כנראה הבינו העונה שמהסגל הנוכחי הם לא יוציאו יותר מדי ומכיוון שיש להם כמה שחקנים צעירים שניתן לבנות עליהם לטווח רחוק (ג'וש בון, שון וויליאמס ומרקוס וויליאמס שהובא על תקן יורש פוטנציאלי של קיד בעמדת הרכז אבל בינתיים לא מתפתח) + וינס קרטר וריצ'ארד ג'פרסון שיושבים על חוזים גדולים ל 4 שנים וכנראה לא ילכו לשום מקום, אז קיד הוא הטרייד-בייט הכי טוב שיש לקבוצה להציע. הבעיה בלהעביר את קיד היא השכר שלו - הבחור משתכר 19.5 מיליון דולר העונה (ובשנה הבאה זה קופץ ל 21.5) ויהיה קשה להתאים משכורות. הקבוצות שמעוניינות בו יתקשו להציע חבילות שוות משכורת שיתנו לנטס את הקלת השכר הרצויה בעונה הבאה וגם יכילו אטרקציות פוטנציאליות. קליבלנד יכולה להציע את סנואו + מרשל (חתומים על קצת יותר מ 12 מיליון דולר במצטבר לעונה הנוכחית עם שנה וחצי שנותרו על החוזה. אולי יסגרו איתם על ביי-אאוט מראש) ונגיד מישהו כמו פבלוביץ' הצעיר (4.2 מיליון) + בחירת דראפט כדי לאזן את המשכורות ולהצעיר את הנטס. יש גם את ניובל שמרוויח 3.5 מיליון לעונה עם חוזה מסתיים בסוף השנה שיכול להיות מעורב. קשה לי לראות את מי דנבר יכולה להציע - אני מניח שאייברסון, קמבי ואנתוני מחוץ לתמונה וגם קניון מרטין כנראה לא יוחזר לנטס. היחיד שמתאים כקלף מרכזי הוא ננה שיושב על חוזה של קרוב ל 9 מליון לעונה, השאלה היא איך המחלה שלו משפיעה על הערך שלו בשוק ההעברות. חוץ מזה לדנבר יש חוזים יחסית נמוכים והם יתקשו לארגן "חבילה" מעניינת בתמורה לקיד. דאלאס הביעה עניין בשנתיים האחרונות בקיד - אבל אני לא בטוח אם אפשר איכשהו לשלב לתוך טריידים את עלות השכר של שחקנים כמו פינלי ובראדלי שעדיין נחשבים בתקרת השכר של המאבריקס. דאלאס כנראה לא תוותר על נוביצקי או האוורד, ולא נראה לי שהנטס יהיו מעונינים בטרי או דמפיר והחוזים הארוכים והיקרים שלהם, המאבריקס יכולים להציע את ג'רי סטקהאוז (6.75 מיליון עם חוזה שמסתיים בסוף העונה), דווין ג'ורג' (2.3 מסתיים בסוף העונה) ועוד כמה חוזים שישלימו את הפרשי השכר וכנראה גם להציע את דווין האריס (4 מיליון) ובראנדון באס (0.75) כ"גזר" הצעיר. בקיץ היו דיונים עם הלייקרס לגבי טרייד שיביא את קיד ללוס אנג'לס, אבל ל.א סירבה לשלוח בחזרה חבילה שתכלול את אנדרו ביינום (ועל פי היכולת של הבחור עד הפציעה זו החלטה מאוד נכונה). קוואמי בראון שהוא גם צעיר וגם יושב על חוזה של 9 מיליון שמסתיים בסוף העונה כנראה יהיה קלף מרכזי בהצעה. אם הנטס יהיו מעונינים והלייקרס יהיו מוכנים לוותר אז לאמאר אודום (13.5 עם עונה וחצי לסיום החוזה) גם יכול להיות מעורב, אם לא ללייקרס יש כמה גארדים צעירים עם חוזים נמוכים שהם יכולים להציע כתוספת בטרייד (וויצ'יץ', קרינטון, פארמר) ויצטרכו לרפד את הפרש המשכורות כנראה עם לוק וולטון (4 מיליון) ומיהם (2.2). אלו ארבעת הקבוצות שמוזכרות כרגע כיעד אופציונלי לקיד, ועושה רושם שלפחות מבחינת תמורה, הקבוצות שיכולות להציע לנטס את העסקות המשתלמות ביותר נמצאות בחוף המערבי - המאבריקס והלייקרס.

chaiel

New member
חלום.

לראות קיד משחק עם בראיינט בלייקרס! זה אומר ד"א שפארמר יועבר כי הלייקרס לא צריכים גם את קיד גם את פישר וגם את פארמר. פארמר ומרכוס בנטס זה אומר תחרות טובה וצעירה על עמדת הרכז.

קליבלד היא האופציה הכי הגיונית

יש לה את גודן שהמילה טרייד דבוקה לו למצח כבר שנתיים וגם את לארי יוז שקליבלנד רק מחכה לקבוצה שתיקח אותו. החוזים שלהם יחד שווים את החוזה של קיד, בתוספת איזו בחירת דראפט או איזה דווין בראון.

bostonForever

New member
שיבוא לבוסטון

בתמורה אפשר למשכן עוד כמה שנים. גם ככה עוד שנתיים כשאלן יפרוש וגארנט יזדקק למקל הליכה בוסטון יסגרו את הבאסטה לחמש שנים לפחןת, אז אפשר לתת גם את רונדו וטוני אלן (+ בחירות דראפט) בשביל קיד וללכת בכל הכוח על השנתיים הקרובות.

chaiel

New member
הכל לא נכון.

אלן לא יפרוש עוד שנתיים. גארנט ממש לא יצטרך מקל הליכה. רונדו ואלן ממש לא מספיקים בשביל קיד. טעות למשכן יותר מדי שנים! אבל הלוואי!
מה אתם אומרים, אם הוא יבוא (לא יקרה!) זאת יכולה להיות הרביעיה הכי טובה אי פעם לא? (או שאני סתם מגזים?!)

doriso

New member
הגזמת

הרביעיה הכי טובה? איזו מין הגדרה זו? כמו זו שכללה את שאק, קובי, מאלון ופייטון?

chaiel

New member
חחח יש לי זכויות יוצרים על המושג הזה

אממ כן...כזאת... אבל נראלי ששל הסלטיקס יותר טובה ומאוזנת...מה שבטוח עם פחות אגו... (לשאק ולקובי לחוד יש יותר אגו מכל רביעית הסלטיקס) אבל קיד לא יבוא לסלטיקס אז חבל לדבר...

SHNIK

New member
באשר לקיד

אני חושב שזה יהיה הכי מגניב אם הוא יבוא ליוסטון ולא בתמורה לטימאק או יאו..., המשולש הזה לדעתי יכול להיות לא פחות מפחיד מזה של בוסטון... אבל זה לא נראה כל כך ריאלי כרגע, קשה לראות את מי יוסטון יכולים לתת בתמורה... שניק.

OrEl74

Well-known member
מנהל
עידכון מצב לגבי קיד

יאהו מפרסמים הבוקר שנרקם טרייד משולש בין ניו ג'רזי, דאלאס ופורטלנד שבמסגרתו (שימו לב טוב כי זה ממש אידיוטי): ג'רזי מקבלים את דווין ג'ורג' וג'רי סטאקהאוס מדאלאס ואת טרוויס אאוטלו, צ'נינג פריי וג'רט ג'אק מפורטלנד. פורטלנד מקבלים את דווין האריס מדאלאס. דאלאס מקבלים את ג'ייסון קיד, מאליק אלן וג'מאל מאגלור מג'רזי. רק אני חושב שפורטלנד נותנים יותר מידי בשביל דווין האריס??

מוזר

דאלאס מרוויחים בגדול, ברור שהנטס מאבדים גובה, אבל פורטלנד באמת תמוה (אאוטלו וג'אק משחקים תפקיד חשוב כיום) לא מאמין שיתבצע במתכונת הזו

OrEl74

Well-known member
מנהל
בדרך כלל כשיוצאות כותרות כאלה

זה אומר שהעניין דיי סופי. לגבי ג'רזי אני מניח שהצעד הבא יהיה לשלוח את ווינס או ג'פרסון (או שנייהם) ולהביא סנטר חביב ובסה"כ הם יכולים לבנות פה קבוצה צעירה ומוכשרת בסופו של דבר. וכשחושבים על זה פורטלנד לא יוצאת פה פראיירית, אם אודן יחזור ויתן את מה שמצפים שהוא ייתן השילוב בינו ובין רוי והאריס יכול להיות מאוד מעניין הבעיה שהם יהיו קצרים בספסל.

אל תשכח

שסטאקהאוז כלול בטרייד בשביל לאזן חוזים, אבל כנראה יקבל ביי אאוט מניו ג'רזי ולא ישחק שם. אני דווקא רואה המון הגיון עבור פורטלנד. אין להם פוינט דומיננטי, מה שמכריח את רוי להיות מוביל הכדור. דווין האריס יוריד ממנו את הנטל, ויהיה טוב יותר מהשלישיה שיש שם כרגע (רודריגז, ג'ק ובלייק). הויתור על ג'אק לא משמעותי בעיני, כיוון שלקבוצה לא חסרים רכזים, מפריי לא מרוצים בפורטלנד, וההפסד היחיד יהיה אאוטלו. דאלאס מקבלת רכז בכיר ליד נוביצקי והווארד וטרי. היא מאבדת את האריס, אבל קיד אמור לחפות עליו, ואת סטאקהאוז שנותן נקודות מהספסל, אבל אלן אמור לתרום משם. מאגלור? לא ברור. למל"מ. ג'רזי בעיקר נפטרת מהחוזה הענק של קיד, ומתחילה בניה מחדש. עם אאוטלו, פריי וג'אק, שהם לדעתי הרווח האמיתי שלה בטרייד הזה.

chaiel

New member
פורטלנד מפסידים...

בלי ספק בכלל!!! דאלאס מורווחת בגדול!!! וג'רזי? הרוויחה כמה שחקנים טובים אבל בעיקר העיפה חוזה ענק...

למעלה