חדשות מצרפת

TrigATUSA

New member
חדשות מצרפת

חצי מהשרים בממשלתו החדשה של סרקוזי הן נשים מה דעתם של חברינו הצרפתים על כך? האם זה סימן לליברליות מפתיעה או שהוא פשוט מינה כל מיני נשים דמויות קונדוליזה רייס/גולדה מאיר (סליחה על ההשוואה)

Nirvana0

New member
סרקו מינה נשים כי הוא רודף שמלות עשה לי עניים

על החתום : סגולן
והקישור, אבל צריך להתאמץצ ולרדת למטה
כדי לקרוא את זה. הרגה אותי זאתי
ועכשיו ברצינות, שמע אם הוא רוצה להיבחר שוב, אז הוא חייב להראות שהוא ביצועיסט העומד בהבטחות, ולא, יאכלו אותו בלי מלח כל (א)נשי/ות הסודות הכמוסים (במיוחד אחרי הפעלת הצנזורה בפעם ה..., והיעלמותה המסתורית של בת זוגו בכלל ומההצבעה בסיבוב השני בפרט). האמת, אין לי הרבה זמן וכוח לעקוב אחר העניינים עד יעבור זעם (מבחנים), אבל אני יודעת שאחת או שתיים, שטי תקן אם אני טועה, מן השרות היא עיתונאית שעשתה פורטרט יפה לסרקו, שלווה בסדרת כתבות חיוביות על האיש. על ראשידה דאטי אין מה לומר, למי שעקב קצת אחר הבחירות (אני מורידה כובע בפניה גם אם אני לא מסכימה איתה). יחד עם זאת ולמרות כל האמור לעיל, אני שמחה שהנשים מהוות כמעט חצי מההרכב, ומקווה שתצלחנה במשימתן למרות דרך החתחתים... יאללה ירדתי למחתרת שוב.

chti

New member
עם כאלה נשים, אוי ויי לנו

כריסטין בוטאן- קתולית פנאטית שהתנגדה כל כך לפאקס, שכשהעבירו את החוק היא בכתה. רוזלין בשלו, בזמנו שרת איכות הסביבה, שהציעה לאנשים להחנות את המכונית תחת צל ולרוץ הביתה למיזוג (בזמן החמסין הגדול של 2003 אאל"ט). מה שכן, לפחות היא בעד נישואי זוגות הומולסביים ואימוץ ילדים- הפלוס הגדול והיחידי שלה. וראשידה דאטי, אני דווקא לא מעריץ גדול שלה. יש לה לא מעט פליטות לא מוצלחות ("האם את סמל של הממשלה החדשה?" דאטי: "לא, אני סמל של צרפת"). אגב, ראיתי אותה לפני שבועיים מול העורך של מריאן שהצליח לחשוף את הקו הדו פרצופי המיתמם של הימין של סרקוזי (זה שלא מבין מדוע השמאל הצרפתי משתמש בכל כך הרבה 'שנאה' בשיח שלו על הימין, ומצד שני לא מבין מדוע ההצהרות שלו יכולות להתפרש כשערורתיות- כמו לנקות את הרחובות מהפושטקים עם זרנוק מים- ועוד טוען שהשמאל פשט רגל מבחינה מוראלית).

chti

New member
עיכדון

רק לפרוטוקול- היום מתברר שכל שר שיפסיד בבחירות האזוריות, יפסיד גם את תפקידו בממשלה (כולל ראש הממשלה). בקיצור- עוד מוקדם לדבר על הרכב הממשלה.

למעלה