חדשות מעולם המכס

ג רפאל

New member
חדשות מעולם המכס

לפני כשבועיים סייפרתי לכם על דרישת התשלום ההזויה של 16817 שח על חבילת ספרים שערכה 100$. לא אלאה אתכם במספר הפקסים המיילים והטלפונים שהשקעתי. הבוקר קיבלת פקס תיקון חיוב חדש עס 77 שח [שווי החביךה הפך ל480 שח, בלי הסבר לפי איזה חישוב] והערה קטנה בכתב יד, ללא חתימה [כמובן] איתך הסבליחה. אזא אני לא סולח.פניתי להנהלת הדואר בקובלנה על התנהגות הפקידהנ הבכירה בסניף. פניתי לשר התקשורת על ההשתלשלות המבישה פניתי למנהל המכס - רק בפקס ניתן להגיע אליו- בדרישה לבירור כיצד חישבו את המס החדש. ובעיקר בדרישה לפיצויים. אני מעוניין לתבוע אותם לדין בבית משפט לתביעות קטנות. איך עושים את זה בלי לקחת עו"ד? תודה לכם על תשומת הלב

gs1234

New member
אני שמח לשמוע שהטעות תוקנה

לא תוכל לתבוע אותם בבית המשפט לתביעות קטנות, כי בסופו של דבר לא נגרם לך נזק כספי, אלא רק בזבוז של זמן ופקסים, ואלה דברים שלא מקובל לתת עבורם פיצוי בבית המשפט לתביעות קטנות. במקום זה תסתפק במכתבי תלונה למבקר הדואר ולמבקר המדינה. בהצלחה!

ג רפאל

New member
עדכון מהרבע שעה אחרונה.

המע"מ תוקן שוב - עכשיו ל71 ש"ח. כל מילה נוספת מיותרת? אם זה לא היה 'המכס שלי' 'הדואר שלי' אוי כמה שהייתי צוחק - חלם זה כאן.

אני מזמינה אותך לכתוב פוסט אורח בבלוג שלי

מניסיון, זה מגיע רחוק

ג רפאל

New member
תודה. אבל אני מזמין ספרים מחו"ל למעלה מ40 שנה

עוד בתקופות שהיה צריך לקבל פרופורמה ואישור מדימנה להוצאת מטח ומהבנק וכיוב. ועד לאחרונה הכל הלך כשורה. אין לי טענות לגבי מס שמגיע. רק שהכל נראה שהשתבש בזמן האחרון. ושלושה מקרים - זה האחרון שבהם בתקופה של כחודשים זה יותר מדי. ובעיקר מקוממת התנהגות מסויימת. [אבל זה לא לטיפול פומבי כי אם לתלונה למעבידים.]

Jab2

New member
מדהים ../images/Emo12.gif ללא מילים!

זו ממש בדיחה עצובה!

ג רפאל

New member
נכון. ואם היא לא היתה על חשבוני - הייתי צוחק

ומאחר וכן - הגיע תורי לנשוך, וחזק.

למעלה