חדשות מסעירות!!!

תגלית

New member
חדשות מסעירות!!!

נתחיל מהחדשות הטובות
: אז ככה - נתחיל בלינק המיוחד על סרט חדש חדש - "פנטום האופרה"! התסריט דומה מאוד לספר המקורי של גסטון לרו ואת הפנטום משחק דניאל די-לואיס. שימו לב- אין זה עיבוד למחזמר של אנדרו לויד וובר. מעניין מתי זה יצא לאור.... אוי אני מתה לראות... אם למישהו יש פרטים נוספים - נא לנדב...ומהר! דבר שני - (החדשות המאכזבות
) רק עלה לבימות ברודווי - וכבר - רק אחרי 56 הופעות יורד מהבימה.. (ובהפסדים של 12 מליון דולר) "ריקוד הערפדים" בכיכובו של מייקל קרופורד (הפנטום המקורי...). אז אין סיכוי שאראה את זה... נפילה אמיתית... חבל. נו, ועכשיו אתם ממש חייבים להגיב - אלה חדשות מסעירות באמת!!!

zViper

New member
ראשית, הפנטום הערפדי תמיד איתך!../images/Emo8.gif

וואווווווו! גם דניאל דה לואיס וגם השחקן הישראלי עודד פהר?
מעוווולה! אז רגע, דניאל ישחק את הפנטום? אגב, התמונה מאוד מזכירה לי ספר של הפנטום שיצא עם אותה עטיפה. הצפע.

Hippie Jeannie

New member
הנה מה שיש לי להגיד...

(לא מישהו בכלל מעוניין לדעת...
) קודם כל - קראתי בעיתון שדניאל דיי לואיס נמצא בפרישה, והסרט היחיד שלמענו הסכים להשתחר ממנה קצת היה "כנופיות ניו יורק". כנראה שלא. ועודד פהר סופרררררר מוכשר, אני ממש אהיה שמחה לראות אותו בסרט נוסף, במיוחד אם מדובר על הפאנטום... מה גם שהוא קיבל תפקיד מעניין במיוחד. ונורא חבל שלא עושים סרט על הפאנטום לפי המחזמר! עשו כל-כך הרבה סרטים על הפאנטום, ואף אחד לא השתמש במוזיקה או בתסריט של המחזמר! באסה. נו, לשנה הבאה בירושלים...

תגלית

New member
../images/Emo4.gif תשמעו.... אני בספק אם זה נכון..

הרגע נכנסתי לכמה פורומים של הפנטום ומדברים על כך שכנראה מדובר באיזו בדיחה.... בדיחה גרועה מאוד לטעמי... זה כבר התחיל לעשות לי את היום... מי שמע על חברת הפקות הזו?
בבקשה אל תבנו על זה... זה נראה לי סתם מישהו שחמד לצון.... בשום מקום באינטרנט לא כתוב על זה...
אוף...

yn3

New member
חדשות שיעשו לך את היום... ../images/Emo13.gif

תגלית יקרה, לפי ה-imdb (internet movie database, התנ"ך של כל מה שקשור בסרטים וטלוויזיה) יש באמת סרט חדש שמבוסס על פאנטום האופרה. מעבר לכך, מי שכתב אותו הוא לא אחר מבן אלטון, כותב מוכשר ומהולל שכתב את we will rock you, the beautiful game ולמי שאוהב טלוויזיה בריטית - גם את בלקאדר האגדי. ומה שבכלל יקפיץ פה אנשים זה שהסרט הוא כ-ן עיבוד של אנדרו לויד וובר למחזמר המהולל הזה... (כן, אני נסחפת עם הסופרלטיבים הערב...) אנדרו לויד וובר הנכבד קנה בחזרה את הזכויות על המחזמר מחברת וורנר ברוזרס כדי שהוא יוכל להפיק את הסרט באופן עצמאי. מדברים על זה שהצילומים יתחילו בסוף השנה או בתחילת 2004, מייקל קרופורד כנראה לא מועמד לתפקיד הפאנטום, וההימורים הם על אנטוניו באנדרס... מקווה שאת מרגישה יותר טוב עכשיו
-יערה Love, Love Changes Everything

yn3

New member
ג´ון טרבולטה בתור הפאנטום???? ../images/Emo5.gif

zViper

New member
לצערינו, יש בעיה אחת בכל הנוגע...

לסרט הספיציפי הנ"ל ומה הבעיה? אז כך, גם ב"אינצ´" שציינת וגם באתר המתחרה שבו אני מדי-פעם בודק... www.movies.com מדובר על הסרט הנ"ל... אבל: לעולם לא נמצא תאריך סופי לתחילת הפקתו כלל
כל כמה זמן אם תבדקי, תמצאי שבעצם... תמיד תאריך "ההקרנה" משתנה ללא-הספק. הצפע.

למעלה