שינו את זה לטום בוי ודיברתי על טום בוי
I IJohnYI New member 4/10/06 #31 אה.. מגניב קניתי שמה את החולצה של בליינד ושל סיסטם. כשהייתי שמה לפני שנה בערך לא היה להם סונטה, לא ראפסודי, ושום דבר מגניב עכשיו הם כנראה יותר מגניבים
אה.. מגניב קניתי שמה את החולצה של בליינד ושל סיסטם. כשהייתי שמה לפני שנה בערך לא היה להם סונטה, לא ראפסודי, ושום דבר מגניב עכשיו הם כנראה יותר מגניבים
H holy thunderforce New member 30/9/06 #12 קשוח! נקווה שהם יהיו כמו אדגאי ויתעלו על עצמם עם כל דיסק חדש..
T TarwenR New member 3/10/06 #25 אוי אני ממש רוצה דיסק חדש שלהם :| מה שטוב בהם זה שהדיסק בטוח יהיה טוב אם אתה אוהב את סונטה, כי הם שומרים מאוד על הסגנון שלהם.
אוי אני ממש רוצה דיסק חדש שלהם :| מה שטוב בהם זה שהדיסק בטוח יהיה טוב אם אתה אוהב את סונטה, כי הם שומרים מאוד על הסגנון שלהם.
G Gaius Octavius New member 3/10/06 #26 מה?? איזה שטויות. סונטה משתנים עם כל אלבום. עדיין יש להם את הסגנון היחודי הזה, אבל הוא כן מתפתח. מה שכן, אם היית טורחת לקרוא ביומן חזרות שנתתי אליו לינק [ ], היית רואה שהנריק כתב שהאלבום החדש לא הולך להיות כמו רקונינג נייט.
מה?? איזה שטויות. סונטה משתנים עם כל אלבום. עדיין יש להם את הסגנון היחודי הזה, אבל הוא כן מתפתח. מה שכן, אם היית טורחת לקרוא ביומן חזרות שנתתי אליו לינק [ ], היית רואה שהנריק כתב שהאלבום החדש לא הולך להיות כמו רקונינג נייט.
T TarwenR New member 4/10/06 #30 נכון, הם מתפתחים והכל, והשירים שלהם לא נשמעים אותו דבר. אבל אני מדברת על הסגנון שלהם, על זה שאם תשמע שיר שלהם ישר תדע שזה הם. וזה לא דבר רע. להיפך :]
נכון, הם מתפתחים והכל, והשירים שלהם לא נשמעים אותו דבר. אבל אני מדברת על הסגנון שלהם, על זה שאם תשמע שיר שלהם ישר תדע שזה הם. וזה לא דבר רע. להיפך :]