חדשות,,,, מזעזע!

deep ocean

New member
חיפשתי בגוגל הישראלי

וגם באתר של הכנסת, ולא מצאתי. מוזר. חשבתי שיש רשימה של כל הח"כים עם כתובות האי מייל. למשל, יש עצומה ששלחו באינטרנט, להפסקת הניסויים נגד בעלי חיים והיו שם את האי מיילים של השרים (מאיפה הם לקחו אותם?) אני אחפש שוב יותר מאוחר או מחר ואם אמצא, אכתוב כאן
בשמחה

deep ocean

New member
מצאתי, קראו את ההודעה! ../images/Emo36.gif

לא ברור למה לא מצאתי קודם (הייתי עייפה. והלכתי לנוח...זה מסביר) מספר טלפון של ח"כ נסים זאב: 6753265 6753243 מספר פקס (תשלחו פקסים!!) 6496526 את האי מייל לא מצאתי, אבל לא בטוח שהוא כל כך משתמש באי מייל, אתן יודעות, לא כל הח"כים והשרים "נכנסו לזה". אני כרגע לומדת, ואין לי זמן לנסח נוסח אבל מישהי יכולה לנסח פורמט לפקס לצרף את זה לפה וכל אחת מהנוכחות יכולה לשלוח פקס אפילו עם אותו הנוסח או עם שינויים קטנים!!! רצינו לפעול? הנה, פעולה שלא מצריכה יותר מידי ובקלות אפשר למחות על הדברים שהוא כתב!

girlcott

New member
לא שמעתי את התכנית הספציפית...

הזאת, אבל נדמה לי שהתכוונת ל"מילה האחרונה"...התכנית שהייתה פעם עם אירית לינור ואורבך אבל היא עזבה (*התבכיינות*) והשאירה אותנו עם אברי גלעד, שהוא לא בדיוק מציאה (<-----בעדינות רבה). אך בכל זאת ציפיתי לפחות מאורבך לקצת יותר. אם כי אינני מסכימה עם הדעות הפוליטיות שלו, אני מעריכה אותו, וכל העניין הזה ממש ממש מכעיס, ומאכזב. :(

deep ocean

New member
נכון המילה האחרונה. וואלה!!!

כן, מאד אהבתי את עירית לינור בתוכנית!! היא גדולה!!! אכן מאכזב.

Boojie

New member
ואני ממש לא אהבתי אותה.

נכון, הדעות שלה קרובות לשלי בהרבה מאלו של אורי אורבך, אבל אני ממש מתעבת את תרבות הדיון שלה. היא גסת רוח, צעקנית, נדחפת ולא נותנת לבן שיחה לסיים משפט. היא מוציאה שם רע למילה "דעתנית".

calisto

New member
בעניין זה בדיוק, אמר פרופ´ מאוד

מפורסם למשפט פלילי באוניברסיטת חיפה, כי: "גם אם זה מקובל בתרבות של אותו איש להכות נשים, אחרי שנה בכלא, יבין שאצלנו זה פחות מקובל..." מיותר לציין שהאיש נערץ, נכון?

1. מי הפרופסור? אנחנו בעד צל"שים!

2. נשים מזרחיות ומוכות: בואו בהמוניכן לחוגי קרב-הגנה. הכניסה לאשכנזיות אסורה! (שלא ייכנס להן ג´וק לראש). 3. גברים מזרחיים שלא-מתורגלים-בסטירות: בואו בהמוניכן לחוגי העשרת הצ´פחות. מה שאבא לא לימד אתכם, בגלל הזנחה כמובן, ילמדכם כבוד הח"כ.

calisto

New member
פרופ´ עמנואל גרוס

אבל תזהרו לפני חלוקת הצל"שים כי הוא לא בכל הנושאים פמיניסט דגול.

halemo

New member
וכאן יש סטיקר סאטירי על זה

על המסורת המזרחית בעניין גברים מכים ופעולות המשטרה בעניין (למי שלא מזהה, השוטר בתמונה הוא ניצב משה מזרחי, ראש אגף החקירות)

למעלה