*** חדשות מוסיקה ***

• פותח הנושא iliG
  • פורסם בתאריך

iliG

New member
*** חדשות מוסיקה ***

אשכול חדשות מעולם המוסיקה - דברים חדשים ששמעתם ואתם רוצים לשתף , רכילויות והמלצות. קישורים יתקבלו בברכה

iliG

New member
ג'ון פרושיאנטה

הגיטריסט של הצ'ילי פפרז לפני אלבום חדש. באתר שלו אפשר לטעום כמה שירים מהאלבום שבדרך...... http://johnfrusciante.com

NiKi†a

New member
אני חייבת להגיד את זה..

אבל אני שונאת אותו. בלי 'למה?'.

lollapalooza

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

את שונאת את ג'ון
את ג'ון
איך אפשררררררררר
(סליחה שהפכתי לגרופית פתאום, אבל ג'ון זה נושא רגיש אצלי)

paradoxile

New member
כנראה מתגעגעת

לדייב נווארו... יש ג'יינז אדיקשן ויש שם דייב נווארו

NiKi†a

New member
מצטערת אם את אוהבת אותו.

(לא ידעתי). הוא פשוט עולה לי על העצבים כל פעם שאני רואה אותו בקליפים ובראיונות של רד הוט.

NiKi†a

New member
תלוי איך את\ה מגדיר\ה

גאון. אני שונאת אותו גם אם הוא יהיה הבן אדם הכי גאון בעולם אז זה משנה לך?

iliG

New member
לא בכוח

אבל תני קפיצה לאתר שלו ותקשיבי לשיר אחד או שניים (זה בחינם). עם כל הכבוד לצ'ילי פפרז ,הוא נשמע יותר טוב משלושת האלבומים האחרונים שלהם.

NiKi†a

New member
הי! שוב...

לא אמרתי שהוא לא מנגן טוב\יפה...אמרתי שהוא עצמו (חיצוניות אולי והתנועות גוף שלו) מעצבנות אותייי. זייהו.

NiKi†a

New member
את גאה בכל אחד שאומר שג'ון הוא משהו

משהו
בכל מקרה, כן זה יכול להיות רעיון נחמד.

BloodSugarBaby

New member
גם לדעתי

למרות שג'ון גאון זה לא משנה את העובדה שהוא דפוק בשכל לחלוטין.. כל עניין הסמים הרג אותו (ואת הרד הוטס) לחלוטין.

queenforaday

New member
אבל

זה לא משנה את העובדה שהוא עדיין מנגן טוב. שמעתי את שלושת השירים החדשים באתר שלו- והם ממש יפים. בדוגרי, עדיף לג'ון לעשות דיסקים סולו... רד הוט כבר לא יחזרו למה שהם היו פעם.

iliG

New member
אורפנד-לנד

שניות לפני שיוצא האלבום החדש - המבול - הם משתפים קטע וידאו מתוך ההופעה האקוסטית. THE EVIL URGE - להורדה - http://www.heavymetal.co.il

paradoxile

New member
לאוהבי הסטונר רוק

יש מונסטר מגנט חדש שמסתובב לו אי שם ברחבי תבל(ובאינטרנט)

paradoxile

New member
לכל מי שמעוניין

OPETH מופיעים ביוון בשני תאריכים בתחילת מרץ האחד בסלוניקי והשני באתונה אם אני לא טועה ב2,3 למרץ. אז אם מישהו נוסע ליוון קחו את זה בחשבון

למעלה