חדשות מוזיקה

rizla

New member
חדשות מוזיקה

אז מה קורה בעולם.... U2 מוציאים דיסק חדש בהפצה מוגבלת שנקרא U2 7 . בדיסק 7 רמיקסים לשירים מוכרים. בניהם:elevation , walk on וbeautiful day . וגרסה אקוסטים ל- stuck in a moment . האלבום יופץ ב-1055 חנויות שנבחרו מראש. החל מ-22 לינואר. טקס ה BRIT , פרסי המוזיקה הבריטים יתקיים בחודש הבא. בין המועמדים הבולטים: רובי וקיילי עם 4 מועמדויות כ"א, קרייג דיוויד, דידו וטראוויס עם 3 כ"א. DIDO שהיתה מועמדת גם בקטגורית "תגלית השנה" קיבלה הודעת ביטול לאחר שהתברר שהיתה כבר מועמדת באותה קטגוריה בשנה שעברה. בנתיים עובדת DIDO על דיסק חדש, ההמשך הטיבעי ל NO ANGEL בראיון לבילבורד היא אומרת שתתחיל לעבוד עליו ברצינות רק בתחילת אפריל, כרגע היא עסוקה בלקדם את NO ANGEL

LuNaTiC

New member
בקשר לדיידו:

אני באמת מקווה שהדיסק הבא שלה יהיה טוב כמו no angel... אותו היא הרי עשתה לפני הרבה זמן, לפני הפרסום וכו´... כרגע היא הדבר הכי טוב שיש לאם טי וי להציע - חוץ מדברים אחרים חמודים כמו קולדפליי וכאלה... (מצד שני אני לא יודעת מה הולך שם בימים אלו..) אני מקווה שהיא לא תתאים את עצמה לאם טי וי אלא תישאר באותו סגנון של הדיסק הראשון...

rizla

New member
לדעתי, הדבר הכשרוני ביותר שיש לה

זה אחיה היקר רולו. רולו, שליש מ FAITHLESS , ימשיך ככל הנראה לעבוד איתה גם על הדיסק הבא. אגב פייתלס, מקסי ג´אז מרגיש טוב, תודה. הוא עדיין מתאושש מתאונת הדרכים. לפייתלס מועמדות אחת בבריט´ס, הרכב הדאנס. סיבוב ההופעות יתחדש במרץ.

למעלה