חדשות מהתנור

Tinkerblack

New member
חדשות מהתנור../images/Emo44.gif

כנראה טום שלנו פעע את רגלו
והנה שימו לב לתמונה בצד ששמתי לב לזה במקרה אז מהר "צילמתי אותה" האם טום נקע את הרגל
בקרוב הולך לצאת העונה השנייה בדיוידי, נקווה שהעונה השלישית תצא בקרוב...(בואו נחכה קודם שכאן תיגמר העונה החמישית)
סיימו לכתוב את הסרט, איך לדעתכם הסרט הולך להיות
האם הוא יגיע לישראל? האם יעשו לנו עוד הקרנה בסינמה סיטי בשבילינו בשביל הסרט הזה
מה דעתכם בכלל על סרט על השבט

קרןjack

New member
אני מקווה שכן../images/Emo70.gif../images/Emo104.gif

דבר ראשון טום ממש מסכן, ועכשיו אולי הוא באמת מתחיל לההפך לראםםםםם (חס וחלילה
),
אני ממש מקווה שהסרט יבוא לישראל ולדעתי צריכים לעשות הקרנה פתוחה לכולם כי זה לא הוגן שחלק רק יראו, כי זה לא כו הסידרה שאפשר לראות אותב בטיוי,
סרט על השבט זה נחמד אבל תלוי במה, אם הסרט יהיהסרט מפרט, כלומר סרט שמראה עוד דברים שאנחנו לא רואים בזמנים שונים בעונות, זה יהיה נחמד ואם יהיה בו עוד אירוע נוסף שיתקשר ויסביר את העלילה זה גם יהיה נחמד אבל אם זה יהיה משו שנוגד או סותר את העלילה זה יהרוס.......

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo113.gif../images/Emo39.gifשיר... מה שיש לטום../images/Emo99.gif על הרגל../images/Emo122.gif, זה משהו מאוד נדיר../images/Emo187.gif... קוראים לזה נעל../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif.... אני יודעת../images/Emo3.gif, זה מפתיע אותך../images/Emo12.gif.... אבל זה מה שיש לו על הרגל../images/Emo67.gif... בטח פריווילגיות של שחקנים מפורסמים../images/Emo68.gif....

slallum

New member
LOL../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo8.gif

הסרט תלוי בעלילה.. ובדמויות..

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo113.gif../images/Emo39.gifזה לא... יש לילד מהכיתה הקודמת שלי נעליים כאלה.... את צריכה לשמוח שהוא בריא...

Amber4Ever

New member
שיר../images/Emo56.gif

גם בנים יושבים ככה עם רגל למעלה פשוט אצלנו הרגל "יושבת" על הרגל השניה בצורה שונה כי זה לא כל כך נעים לנו ב
חוצמזה שהדבר הלבן הזה זה.. אממ
נעל

Amber4Ever

New member
שיר חמודה, זה לא../images/Emo56.gif

תסתכלי טוב על הצלליות והקיפולים שם, זה לא קיפולים של משהו רך זה נעל! גם השדאוס כמו של נעל! צללים כאלה לא יכול להיות של תחבושת ויש בנעל מין חצי עיגול כזה כמו בנעליים של נייק שיר
זה נעל מאה אחוז

Amber4Ever

New member
יש לי נעל כזאת, למפגש הבא אני../images/Emo56.gif

אביא אותה
שיר זה ממש אבדורדי תסתכלי טוב! זה מצחיק לחשוב שזה תחבושת

Amber4Ever

New member
מי שלא קונה נעליים בשקל 90../images/Emo56.gif

ככה נראות נעליים של נייק. מי שלא מכיר שידבר איתי
אני אארגן לו איזה פסיכולוג טוב

קרןjack