חדשות מהשמונים.....

alpha80

New member
חדשות מהשמונים.....

שלום לכם מחדר החדשות, כאן יוחנן! מבזק חדשות מאמנים משנות ה 80..... מגזין מס´ 5... סוזי והבאנשיז נמצאים בסיבוב הופעות ברחבי העולם והוציאו אלבום מיטב להיטים חדש. פרינס מוציא דיסק משולש עם מבחר מההופעות החיות שלו מהשנה האחרונה. פיל קולינס הודיע רשמית כי הוא מפסיק להופיע. וזאת אחרי שהוא התחיל לאבד שמיעה באוזנו השמאלית. הרופאים שלו הזהירו אותו כי אם לא יפסיק להופיע הוא עלול לאבד את השמיעה לגמרי. פיל קולינס אמר כי הוא שוקל לעשות מעתה רק הופעות "שקטות", אקוסטיות. תא רך, שאלבומם החדש ´Cruelty Without Beauty´ הופיע השבוע, מוציאים בשבוע הבא DVD בהופעה חיה במילאנו עם כל הלהיטים וראיונות איתם. מי שיספיק, ב 27 בנובמבר מופיעה הייזל אוקונור (WILL YOU, שיחקה בסרט A BROKEN GLASS) הופעה אחת בלונדון. ומועדון תרבות תקיים הופעה אחת יחידה וחגיגית לכבוד הקריסמס בדאבלין שבאירלנד ב 28 בדצמבר. DEAD OR ALIVE מוציאים אלבום אוסף בחודש הבא, (בתמונה - פיט בארנס הסולן) והקליטו גירסה חדשה ללהיט הקלאסי YOU SPIN ME ROUND LIKE A RECORD ושמה SPIN ME 2002 בהפקתו של בריאן רוו´לינגז, מי שהפיק את BELIEVE של שר. עד כאן מחנן החדשות, יום יום!

turrican

New member
חדשות מהשמונים.

החלטתי להקפיץ את ההודעה כי זה מעניין לא מעט אנשים. חבל לי לדעת שפיל קולינס איבד את השמיעה באוזנו . זמר גדול עם היסטוריה עשירה בג´נסיס , וקריירה סולו לא פחות גדולה. יום אחד נכתוב גם עליו . יש לציין לקולינס יצא לא מזמן דיסק חדש בשם : Testify יצא לי לשמוע אותו והוא בכלל לא רע.

פיט בארנס! ../images/Emo62.gif

אז ככה קוראים לו! כפארות... איזה עוד שירים ידועים (פחות או יותר) הוא ולהקתו הוציאו? אם בכלל... אהבתי את הלוק שלו, ומי שמכיר את הקליפ ל YOU SPIN ME ROUND יודע על מה אני מדבר. לבוש בשמלה סגולה (!!!), עם שיער ארוך מתולתל, עם סרטים מתנפנפים ורטייה אה-לה-משה דיין על העין (גם הוא השתתף במלחמת סיני?), אוחז בתוף מרים (אני טועה?) ומפזז. אחחח....היו ימים שבהם זה לא היה נשמע/נראה מגוחך כמו היום.... עידן של דקדנטיות... אלאדין!!!!!!!!!! (סתם בא לי לצעוק אלאדין, מותר, נכון?)
אה-גוטעאן-שאבעאס.

אויש, איך שכחתי...

פיל קולינס הענק. באמת חבל על השמיעה שלו. פיל! תפסיק לעשות שטויות! תשמע בקול הרופאים! הוא גם שחקן, אם אני לא טועה. אני רק לא זוכר באיזה סרט הוא שיחק. מה שכן אני זוכר זה, את אחד השירים שלו שנורא הפחיד אותי: "מאמא". תודו שהוא מצמרר, עם הקולות הזוועתיים שהוא מנפיק שם. מוזיקה מפחידה. ד"ש לפיל, והמון בריאות!

turrican

New member
נדמה לי Against all odds

הוא גם כתב את שיר הנושא לסרט שהוא אחד הגדולים שלו.

pimpf

New member
גם אני זוכרת שהוא באמת

שיחק באיזה סרט, אבל לא נראה לי שבסרט הזה... נראה לי איזה קומדיה
אולי... לאן כולם הולכים היום? אלפא, יש בתכנון ערב חדש??? חפי

pimpf

New member
היי! חביב לא יותר...

השבוע אני בבית
החלטנו לא לצאת... לא נורא, נעביר את הזמן איכשהו
תיכף אני רצה להודעה החדשה שפתחת למטה
חפי

alpha80

New member
לאאאאאאאא

לא זכור לי שהוא שיחק בסרט הזה, הוא רק שר את שיר הנושא. מה שכן, הוא שיחק בסרט "באסטר" ושר שם את TWO HEARTS ואת GROOVY KIND OF LOVE.

alpha80

New member
DEAD OR ALIVE

הלהיטים הגדולים: מלבד כמובן YOU SPIN ME..... LOVER COME BACK TO ME MY HEART GOES BANG IN TOO DEEP SOMETHING IN MY HOUSE BRAND NEW LOVER ו... מהשפירסם אותם דוקא היה החידוש ל...... THAT´S THE WAY I LIKE IT

pimpf

New member
איזה יופי אלפא ../images/Emo105.gif

כמה דברים חדשים קורים בעולם...
בכל אופן, הייתי רוצה כמה המלצות לשירים טובים של סוזי והבאנשיז, אני לא הכי הכי מכירה אותם, ודווקא הייתי רוצה
חפי

alpha80

New member
SIOUXSIE AND THE BANSHEES

המלצות...... קודם כל כמובן החידוש המדהים לשיר של הביטלס DEAR PRUDENCE השיר הפטריוטי USRAEL PEEK-A-BOO FIREWORKS CITIES IN DUST (אחד האהובים עלי) KISS THEM FOR ME SHADOWTIME בטח יש עוד כמה טובים ששכחתי אבל אלה בהחלט כמה שאפשר להתחיל איתם. ו. חפי - אין משהו באופק נכון לעכשיו, SORRY אבל.... תדעי מיד כשיהיה. תודה. אורן

pimpf

New member
תודה דארלינג...

הולכת לחפש בקאזה
(לא לצעוק עליי!...)

pimpf

New member
כבר חשבתי שזה היה במכוון.... ../images/Emo8.gif

עדיין לא התחלתי לחפש- כמובן יותר מאוחר... יום נעים לכולם!!! חפי

ואם כבר...

Dazzle, Happy house, Arabian Knights... ן Israel דווקא לא שיר עד כדי כך פטריוטי... האמת, אם לא הייתי גרה פה והייתי שומעת את המילים, אני חושבת שלא הייתי רוצה לבוא לבקר אף פעם...
Israel - Siouxsie And The Banshees Little orphans in the snow With nowhere to call a home Start their singing Waiting through the summertime To thaw your hearts in wintertime That´s why they´re singing Waiting for a sign to turn blood into wine The sweet taste in your mouth -- turned bitter in its glass Israel... in Israel Israel... in Israel Shattered fragments of the past Meet in veins on the stained glass Like the lifeline in your palm Red and green reflects the scene Of a long forgotten dream There were princes and there were kings Now hidden in disguise -- cheap wrappings of lies Keep your heart alive with a song from inside Even though we´re all alone We are never on our own when we´re singing There´s a man who´s looking in And he smiles a toothless grin Because he´s singing See some people shine with glee But their song is jealousy Their hate is clanging -- maddening In Israel... will they sing Happy Noel Israel... in Israel Israel... in Israel​

למעלה