חדשות מהמרכז

fireman

New member
חדשות מהמרכז

טוב אז היום הייתי במרכז, עברתי בפתח תקוה בני ברק רמת גן והבורסה, הייתי ליד הארובה וליד הארובות של עזריאלי והרי הממצאים: בני ברק נראית כמו שכונה ד צפון בבאר שבע בקנה מידה ענק פתח תקוה לא רחוקה מלהיות אותו דבר. לגבי הבורסה.....הגיע הזמן שינקו את החלונות של המגדלים זה נראה זוועה והארובה.... כמו שליאור כתב וכאן אני אחזור בי, הפסים האנכיים בחלק המרובע של הגייט הוא מגרניט שקדחו לקיר (בכדי למנוע סיכוי של צניחת אריחים מגובה 240 מטר) בעזריאלי התחילו לבצע גידור עילי לבניין המרובע וכנראה יתחילו שם העבודות בקרוב (סעמק, עוד ארובה) הפקקים מעצבנים, קו 51 מעצבן במיוחד והנהגים של דן נוסעים כמו מטורפים תעשו חיים

TheIllustrator

New member
תגובות.

בני-ברק. מה אתה כ"כ מתפלא? אחת מהערים הכי עניות בישראל, הכי דוחות בישראל וכמעט ללא השקעה בשום תחום. אגב, נכון, שכונה ד´ בב"ש מכוערת כנראה בצורה דומה(אך גם שונה...), וב"ב היא יכולה להיות אחות גדולה לשכונה הארורה הנ"ל!
בורסה. לא כל חלונות הבניינים מלוכלכים. איזה בניין בדיוק ראית עם אבר על החלונות? סיטי-גייט(ארובה, בלקסיקון של מר איטריה). אני שמח ששמת לב לכך ושאתה יכול לאשש דברי.
אגב, בסופו של עניין, מדובר באמת בלוחות אבן ולא דמוי אבן, נכון? והידעתם שבשלב מסויים של בניית הסיטי גייט, בערך לפני 12 חודשים, היו תקריות שפועלים העיפו פיסות מתכת וחלקים אחרים ממרומי הבניין? רק בנס איש לא נפגע!!! עזריאלי. נו ערן.... ארובה נוספת, תתכונן!
ת"א. אתה יכול להצטרף אלי בטענות כנגד הפקקים, וקווי האוטובוסים האיטיים והכ"כ לא יעילים. אורן הוא אולי האדם היחידי בארץ שחושב שהאוטובוסים הללו שווים משהו. אורן טועה!

DrunkGoat

New member
אני לא מבין מה אתם רוצים..

מהאוטובוסים. מה רע בהם? רק מה, אי אפשר לצפות ממערכת אוטובוסים ברמה בינונית להקל על התנועה בעיר כמו תל אביב. מערכת אוטובוסים צריכה לבוא בנוסף לרכבת קלה.

TheIllustrator

New member
אם כן, אתה מבין שהאוטובוסים

האלה ממש חסרי תועלת. זו הטענה כנגדם!
אולם, באין חלופה טובה יותר, אנו נאלץ לסבול איתם ומהם.

למעלה