חדשות מהמחתרת

חדשות מהמחתרת

תודו שהכותרות שלי טובות! תישמעו העסק הזה לא עובד.. כל מיני אנשים מיניים ממשיכים לשלוח לי מסרים!! הלווו מה יש לכם?? יש כל כך הרבה לוחות !! חוץ מזה אני לא מבינה מה גברים בני 40 רוצים ממני?? אתם יכולים להיות אבא בשבילי!! התחבר אלי אחד שגר במרחק של מדינה ממני, יכול להיות אבא שלי ובנוסף לכל זה הוא גם מיני!! אבל " סקס לא סתם " פאק, מה אכפת לי סתם או לא . לא רוצה וזהו! חח אשכרה בדיחה!

inbardaf

New member
מאיפה מגיעים אליך כל ההזויים האלה? ../images/Emo5.gif

את רוצה להגיד לי שהם כאן בפורום?!
פעם התחיל איתי מישהו שעבדתי מולו בטלפון. אמרתי לו כבר בטלפון שלא נראה לי (הוא נשמע קרציה לא קטנה בשיחות שלנו..). הוא אמר לי שהוא שולח לי בכל זאת תמונה. התמונה הגיע וראיתי תמונה של סבא.
עניתי לו שהוא יראה כמו סבא שלי...
הוא המשיך לנדנד...
עד שעצבנתי אותו
אבל אהבתי שמאמרו לך: "לא סתם סקס".. תגידי לו: "סקס - סתם לא.."
מקווה שיהיו לך בשורות טובות יותר בפעם הבאה..

יש לי עוד סיפורים כאלה

אם כבר העלית את הנושא.. אז פעם כשהייתי בת 14 התחיל איתי מישהו בן 80 בערך??? הוא ישב בתחנת אוטובוס והתחיל איתי שיחה, ואז הוא שאל אותי בת כמה אני ואמר לי "כשאני הייתי בן 14 הייתי לוהט" ..עד היום אני זוכרת את זה..העולם מלא סוטים!

inbardaf

New member
כן.. סוטים אכן לא חסר..

אם אני אתחיל עם הספורים שלי, אני לא אסיים...
בגלל זה היה שלב שהפסקתי לחפש ולפרסם מודעות ולהתיחס לכאלה שהתחילו איתי ב'שטח' (רכבת, לימודים, עבודה מה שזה לא יהיה...) וגם החבר הנוכחי, שהכרתי אותו במקרה, כשהוא דיבר על להפוך את הקשר לקשר זוגי, בהתחלה אמרתי שאני לא יודעת, ונמאס לי מגברים שמחפשים זיון... מזה עלה נושא הא-מיניות. ככה גיליתי שהוא גם כזה.. עולם הדייטים, הוא עולם מתסכל ומלא מהמורות. מאחלת לך שתעברי אותו בשלום, אם כמה שפחות 'תקלות' וכמה שיותר מהר. שתמצאי את האחד
ותדעי לשמר את זה - כי זה אפילו קשה יותר...

Berethor

New member
מגיע לך

פעם הבאה אל תכתבי הודעות בסגנון 'מיואשת', הם החליטו לנצל תמצב. את לא צריכה לתרגש מכל הקשישים החרמנים פשוט אל תגיבי להם או תגיבי להם בצורה שלא משתמעת לשני פנים. תמצאי א-מיני שגם בגיל המתאים והכל היה בסדר, בדיוק כמו שעינבר מצאה בן זוג, ככה גם את.
אגב שזה לא מפתיע שהם גם פה וגם מפרסמים פה, הם מנסים בטח בכל מקום ופורום אסקסואלים ואישה שלא רוצה אותם זה לא מה שיעצור אותם. הם לא רושמים פה בכלל אז ברור שהם לא אמיניים! כל אלה שבאים לפרסם זה סתם מיניים שמחפשים א-מינית נואשת! לנצל, דיי לתמימות.

לא נואשת

מיואשת....יש הבדל.נואש זה אחד שיתפשר על כל דבר, אני לעומת זאת לא מתפשרת בכלל. ולמה שהם יחפשו אמינית ?? יש אלפי לוחות אחרים ... הוא אמר שהוא מחפש קשר שסקס זה לא המהות ..קיבלתי ,אבל בכל זאת מבוגר ממני בדור שלם.

Berethor

New member
זה דומה

מיואשת יכול בקלות להוביל לנואשת, לא סתם זה מאותו השורש. במצב של נואשת יש לך שני בחירות עיקריות, לוותר או לקחת מה שיש(שזה בדרך כלל זבל). אני למשל טיפוס של הכל או כלום, לעולם לא התפשר על זבל או על מה שיותר מדיי גרוע ביחס עליי, אני גם לא מצפה שיתפשרו בנוגע עליי כמובן, אני שוויוני יחסית, לא בקטע של התפשרות או עוורון אלה בקטע של הדדיות או התאמה. הסוג הראשון שזה רובם, מחפשים אמינית מסיבה פשוטה, מחפשים נואשות, וכנראה שאפילו מיניות לא רוצות אותם. הסוג השני והנדיר זה אלה שחושבים שהם כאלה גדולים שהם ישנו אותך. הוא מחפש קשר שסקס זה לא מהות..תרשי לי לגחך, זה צורה אחרת לומר בשבילו שהוא לא מסוגל. ובהחלט אין לך סיבה לצאת עם קשיש, זה שאת א-מינית זה לא סיבה להקרבה כזאת שרוב המניות(השפיות) לא היו מוכנות לה. זה הכל או כלום! את צריכה להיות עם מי שמתאים לך לפחות משני הבחינות האלה(א-מיניות וגיל) ועוד לא מעט דברים, או לשאר לבד, עדיף לבד מאשר לסבול בקשר עם מי שלא מתאים לך!. תבינו שאם אתם לבד זה לא דבר רע, במצב הנוכחי זה מה שנכון.

זה שונה לגמרי

למעשה לפעמים זה אפילו ההפך. הבחור הזה דווקא רצה קשר שלא מבוסס על סקס, הכוונה שלו הייתה קשר מעבר לסקס, שהוא גם מהותי, נפשי , רגשי ...לא משהו זול שמתחיל ונגמר בסקס...לא אומר שהוא לא מסוגל, אלא שהוא מאס בסוג קשרים שהיו לו עד עכשיו. לדעתי לא כדאי להתחיל קשר כזה כי בשלב כלשהו המין יהיה בעיה. הוא רוצה ,היא לא. סתם מקור לתסכול. מסכימה איתך-עדיף לבד. בכלל להיות לבד זה לפעמים מאוד טוב, אני אישית מאוד אוהבת להיות לבד..מי שלא מסוגל להיות לבד אין לו הגדרה עצמית. אבל בסופו של דבר אני כן רוצה לצאת מהבדידות..שהיא מאוד מאוד ממכרת.

inbardaf

New member
מבדידות

האנשים הופכים קשים מעטים יוצאים ממנה נשכרים.. מה שלא סותר את העובדה שאדם צריך הגדרה עצמית ויכולת לחיות לבד מבלי להיות תלוי באף אחד.

Berethor

New member
מה שלא הורג מכשל

את מבינה שהשאלה פה זה לא אם לבד או עם מישהו מתאים אלה השאלה פה אם לבד או עם סתם מישהו. רוב האנשים שלבד פשוט לא מצאו תאדם המתאים. גם מלחיות עם מישהו לא מתאים אנשים לא יוצאים נשכרים, גם מהחיים אף אחד לא יוצא נשכר, עדיין מעדיפים תרע במיעוטו(תלבד) ומעדיפים לחיות מלמות(לרוב). אנשים לא לגמרי לבד, זה לבד רק מבחינה זוגית ולא מבחינה כוללת, עדיף שאדם היה לבד מאשר עם סתם מישהו, זה הכל או כלום.
חוץ מזה אנחנו לא פחות לבד מסטוצרים כמו הלומה, הקשרים שלה זה רק מין חד פעמי ושטחיים, זה תמיד מעודד.

inbardaf

New member
זוגיות

היא תמיד! פשרה... שני אנשים אינדוודואלים שרוצים לחיות ביחד, תמיד יצטרכו להתפשר על משהו. מי שלא יודע להתפשר, לא יהיה מסוגל לנהל מערכת זוגית. השאלה היא עד כמה ועל מה. לכל דבר יש גבולות ולחיות בזוגיות שפוגעת זה בודאי לא נכון. במקרה כזה ברור שעדיף לבד. אבל אם אתה חושב שתמצא משהיא שלא תצטרך להתפשר בקשר איתה על כלום - אתה טועה, כי אין דבר כזה. יש התאמה מקסימלית. הכי טובה שאפשר. כשאתה מזהה משהו שתצטרך להתפשר עליו בבת זוג, אתה צריך לשאול את עצמך עם זה משהו שתוכל לחיות איתו ולא אכפת לך להתפשר עליו. אם אין מצב שתתפשר על סקס - אז ברור שבחורה מינית לא מתאימה לך. אם יש מצב שתתפשר על צבע העיניים שלה - אז תתפשר. (יש בחורות ששוות את זה..
) וכד'. כל אחד והדברים שאין מצב שהוא יתפשר אליהם ואלה שכן. ואתה לא חייב בכל הזדמנות להזכיר לנו את שנאתך הבלתי נשלטת והגיונית להלומהX. סטוצרים בוחרים בקשר הזה מלכתחילה, לא כברירת מחדל רק כי אין דבר טוב יותר. כך שאין טעם שתשווה את הלבד שלך לשלהם, כי הם בכל מקרה לא מעוניינים בזוגיות.

Berethor

New member
את נוטה לבלבל

יש הבדל בין פשרות במהלך הזוגיות או הפשרות בבחירה והתאמה של בן זוג, שניהם פשרות מסוג שונה אז אל תעשי תמיקס שאת אוהבת לעשות. בנוגע למראה/גוף אל תדאגי, יופי עבורי הוא דבר הרבה יותר כולל ושונה, לא צבע העניים או גודל החזה. לא נראה שהפשרות על מין היו נכונות עבורך, אני בטוח גם שזה פגע בזוגיות הקודמת שלך למרות שאת לא שמת לב במה. בהחלט התאמה מינית היא דבר שלא מתפשרים עליו, כמו דברים רבים ואחרים, מתפשרים רק על מה שלא חשוב. התאמה תמיד עדיפה על פשרה, כלל שיותר התאמה ככה זה נכון, ראית בעצמך כמה התאמה מינית חשובה . להתפשר בדבר כזה זה לסבול סתם.

inbardaf

New member
לא אמרתי להפשר בהתאמה מינית

כששמים א-מיני מול מיני. ברור שקשר כזה הוא בעייתי וקרקע לים של תסכולים שיובילו בסופו של דבר לכשלון הזוגיות. בזוגיות הקודמת שלי, לא ידעתי בכלל שאני א-מינית והייתי בתולה, כך שגם לא יכולתי לדעת. הפשרות הם לא רק במהלך הזוגיות, הם גם בבחירה. ולא עשיתי שום מיקס. דיברתי על זה שגם בבחירה יש מקום לפשרות על דברים שבעיניך פחות חשובים, כי גם שם אין דבר מושלם. לכל אחד יש את הדברים שעקרוניים לו ואלה שפחות.

Berethor

New member
תלוי בטיפוס

לא לכולם זה שונה לגמרי, אבל עצלך כנראה שכן, מלא אנשים מיואשים הופכים לנואשים ופועלים מתוך נואשות. במקרה שלך גם שאת מיואשת את פשוט מוותרת ועדיין לא מתפשרת. כמו שאמרתי יש שני בחירות, ואת אדם חכם וחזק, לפחות בהקשר הזה. את לא באמת יכולה לדעת מה אדם מבוגר ממך בדור שלם רצה ולמה הוא הגיע לרצון שכזה, הוא מיני והוא מבוגר מדיי אז אין פה בכלל שאלה של למה לא. בתור מיני הוא בטוח ירצה מין, אפילו אם כמו שהוא טוען זה לא היה 'מרכז הקשר'. המסקנה שלך נכונה, בשלב כלשהו יגיע המין, מדובר פה במיני אחרי הכל. מה גם שאם לא היה מין זה לא אומר שכל אחד מתאים לך, לא צריך לשכוח שגם שאר הדברים הזוגיים לא תרצי איתו, זה פשוט מתכונן לזוגיות כושלת ולסבל בעיקר שלך. אני דווקא לא מסכים אתך בנוגע לסיבות של למה עדיף לבד. אין לנו תבחירה בין בן זוג מתאים לבין לבד, הבחירה פה היא פשוטה לבד או עם מישהו לא מתאים, אין פה דילמה, יש פה דילמה רק למיואשים ותלותיים שלא מסוגלים לחיות לבד. יש אנשים שיש להם תאפשריות להיות לבד או להיות עם בן זוג מתאים, אם הם בחרו להיות לבד זה בחירה באמת קשה ואמיתית. אני לא נמצא בסטואציה כזאת, וכן גם חוסר התאמה מינית היא חוסר התאמה. ככה שזה מעודד שבמלא 'אין בררה'. הבררה כאן לא באה בחשבון ופשוט אין מצב. מי שלא מסוגל להיות לבד הוא אדם חלש ותלותי. אותי זה לא ממכר אלה מכשל.

לבד

אני רק טענתי שלהיות לבד יכולהיות ממכר ושאני מאוד אוהבת את חברת עצמי-לא מניתי סיבות שעדיף לבד-אלא טענתי מי שאינו יכול להיות לבד, אין לו הגדרה, אין לו אישיות. בסופו של דבר עדיפה זוגיות על פני הבדידות..כמובן זוגיות מתאימה, ולא אחת שגורמת סבל.

למעלה