חדשות מהליגה

Krit123

Well-known member
ניצחון גדול

לדעתי גאסול הפסיד לממפיס את המשחק על חוסר אגרסיביות. היו לו איזה שני איבודים ישירים ועוד אחד עקיף ברבע האחרון, הכריח מסירות לאנשים שלא רצו את הכדור והפך את ההתקפה לתפוח אדמה לוהט ששיחק לידיים שלנו.

הפחד שלי זה שיוקיץ' יסיים כמו מארק, שלא תבינו אותי לא נכון הוא שחקן מעולה ותכלס זו קריירה חלומית (שעוד לא הסתיימה), אבל יש משהו כזה מבאס במישהו שמסרב לקחת על עצמו ולפרוץ את התקרה האישית ועל הדרך להשפיע גם על ההישגית של הקבוצה שלו.

ניצחון שנתן קצת אוויר והגיע בתזמון מושלם לפני 4 ימי מנוחה.. ככה בארטון מתקרב לחזרה וכנראה שניק יאנג כבר ישחק היום מול OKC.

fatnoam

Active member
ראיתי בוסטון - פליקנס

כמה דברים לא קשורים
1. מדהים כמה בוסטון יותר טובה ששחקני מפתח פצועים. הורפורד, קיירי, הייוורד וביינס פצועים? אין בעיה, נעלה עם רוקי שידפוק שני גגות ל-AD, אוז׳לה שבקושי יודע לכדרר יקלע איזה 15, וכמובן שמרקוס מוריס יתעלה ויקלע 30.
&nbsp
2. מדהים כמה שמרקוס סמארט נגר, וכמה חיובי הוא בהשפעה על המשחק. הוא נון-שוטר לכן לא הייתי מצפה לחוזה גדול מתישהו שינוע לכיוונו, אבל הגנה חסרת פשרות ופשוט משחק פשוט וחכם גורם לו להיות אולי הגורם הכי חיובי בסלטיקס.
&nbsp
3. AD סיים עם איזה 40 במשחק שקט יחסית. הוא לא היה כל כך דומיננטי בעיניי, פשוט הוא משחק בקבוצה שלא יכולה לקנות סל. טים פרייזר, סולומון היל, דריוס מילר, איאן קלארק, סנטר בשם דיאלו - אם זה לא קרש סל זה לא קורה.
&nbsp
4. בכלליות הפליקנס הם גרסא יותר טובה של הפיסטונס. הם עמוקים מאוד בעמדות הפנים, וחלשים נורא בעמדות הגארד. ג׳רו בעונה מצויינת (ואגב, הוא לא שומר פחות טוב מסמארט. למעשה אני חושב שכרגע הוא הגארד און דה בול דיפנדר הטוב בליגה), אבל הוא פשוט לא יזם שום דבר במשחק הזה. מירוטיץ׳ נפצע ולא חזר (אחרי 1-5 מהשלוש). ראנדל היה מצויין, הוא טוב כל השנה, אבל זה לא הספיק.
&nbsp
5. מירוטיץ׳ הוא השחקן שאני הכי שונא בליגה. הוא סתם מעיף שלשות. הוא אפילו לא ראיין אנדרסון משוכלל. שהוא קולע זה כביכול נראה טוב, אבל הוא אותו חרא שחקן משיקגו שקיבל פצצה מפורטיס בעקבות זה שהוא פשוט לא מוסר. גרסא קטנה ומוחלשת של ברוק לופז, עוד שחקן שנוא.
&nbsp
6. ג׳ייסון טייטום כוכב אדיר, ואין לי ספק שנראה אותו מוביל קבוצה בשנים הקרובות. איזה שחקן.
&nbsp
7. טרי רוזייר ממש הלך אחורה. העדפתי את הדקות שוואנאמייקר ריכז. טוב עשו בוסטון שלא שילמו לו בקיץ, ואני בספק אם הוא יקבל חוזה גדול. הוא לא מספיק טוב בשביל להיות רכז פותח בליגה הזו, בטח לא בקבוצת פלייאוף.
&nbsp
יאללה, חזרה לדיוטיז עם הילדה. ערב טוב שיהיה.

למעלה